Betaald voetbal live bij RTV

7421-betaald-voetbal-live-bij-rtv

RTV Rijnmond zal dit voetbalseizoen live verslag doen van alle competitie- en bekerduels die de regionale profclubs spelen. Stem af op dé regionale zender en mis helemaal niets van de wedstrijden van Feyenoord, Excelsior, Sparta en FC Dordrecht.

De wedstrijden
Zaterdag 11 augustus vanaf 20:00 uur is RTV Rijnmond live in Kralingen waar Excelsior het seizoen opent tegen promovendus Fortuna Sittard.


Zondag 12 augustus gaat Feyenoord om 14:30 uur op bezoek bij een andere nieuweling, de Graafschap. Ook dat duel hoor je natuurlijk bij Rijnmond.

Op vrijdag 17 augustus gaat de Keuken Kampioen Divisie van start en is RTV Rijnmond live bij FC Twente-Sparta en FC Dordrecht-Helmond Sport.

Interviews met trainers en spelers
Voorafgaand aan alle wedstrijden vind je bij RTV Rijnmond op alle kanalen interviews met trainers en spelers. Ook na de wedstrijden staan trainers en spelers klaar voor de microfoon van RTV Rijnmond.

FC Rijnmond
Op vrijdag en maandag is volop aandacht voor het voetbal in FC Rijnmond, de enige regionale voetbaltalkshow van Nederland.

Arie C. Torcque Zaanen :
behoort een verslaggever van welk medium dan ook OBJECTIEF te blijven

Ben ik het helemaal mee eens, maar wie is er neutral, zelfs de scheids is niet neutraal, ik niet maar ook jij niet. Bij een gebeurtenis hoe belangrijk ook ten alletijden hebben we meer simpatie voor de een dan voor de ander. Het begint al bij colega's, familie en vrienden ja zelfs onze eigen kinderen, bij bepaalde gebeurtenissen trekken we de een een "beetje" meer voor dan de ander (meestal de jongste). Dus beste Jim neutraliteit bestaat niet, zero coma zero.

donderdag 16 aug 2018

Jan Tak :
Ach kom op Jim, voetbal is een spelletje en de sportverslaggever wordt geacht het spel vanuit het standpunt van de supporters weer te geven, niets meer of minder, de luisteraar moet worden meegenomen in het enthousiasme van het publiek op de tribune, dus meejuichen dan wel huilen met de luisteraar/kijker en het (nog net niet helemaal) vervloeken van de tegenstander.
Dat lastig wordt bij een stadsderby begrijp ik wel, anderzijds dronken de supporters na een stadsderby Feijenoord - Sparta na afloop nog wel een biertje met elkaar. (al ken ik uitzonderingen :-)

Eigenlijk geldt dit voor de meeste verslaggevers toch? Hoe neutraal wordt er bijvoorbeeld over Wilders en Baudet geschreven?
Jij verwart de verslaggever zoals wij die kennen met de neutrale chroniqueur, daarvan hebben we er niet veel, helaas.

donderdag 16 aug 2018

Jim Postma :
De vraag is dit 'live' geheel is: 'In hoe verre zijn de verslaggevers van RTV objectief in hun verslaggeving als het gaat om de wedstrijden van Feyenoord, Excelsior en Sparta.

In het geheel dus niet! Begrijp aan alle kanten de euforie van deze verslaggevers waar het onze lokalen betreft, maar via de grondbeginselen van de journalistiek behoort een verslaggever van welk medium dan ook OBJECTIEF te blijven, hoe moeilijk dit ook is.

Maar anders verliest dus zowel RTV als de daarbij behorende verslaggevers ALLE GELOFFWAARDIGHEID.

Waarvan hier akte!

woensdag 15 aug 2018

Jan Tak :
Alweer 10 jaar Wim, twee jaar geleden was hij nog even op Rijnmond.
Eerlijk gezegd heb ik zijn snelle aftocht nooit begrepen, maar hij was snel vergeten.

zondag 12 aug 2018

wim de boek :
ja, al jaaaren met toenmalig (het liefst feyenoord) sportverslaggever hans van vliet voorop... hoelang istie al weg ?

zondag 12 aug 2018

Hennie van der Zouw :
Dit lijkt me eigenlijk helemaal geen nieuws, want de radio afdeling van RTV Rijnmond doet dit toch al jaren.......? Het zou wel nieuws zijn als de TV afdeling van RTV Rijnmond deze wedstrijden live zou gaan uitzenden......

zaterdag 11 aug 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Stad en platteland

Het verhaal is van Annie Proulx. Het staat in 'Heart Stories'. Het gaat over Lime, een jongeman met rood haar en een soort innerlijk vuur dat erop lijkt 'of hij snel van binnen op aan het branden is'.

Een vuur dat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden. Lime is met zijn vriendin Charlotte buiten de stad gaan wonen. Ze droomden dat ze daar een handeltje in Peruviaanse poncho's op konden zetten. Dat plan mislukt, maar dankzij het geld van de ouders van Charlotte overleven ze. Lime heeft in de heuvels een groep verlopen eenzelvige landbouwers gevonden die op woensdagavond fantastische zelf geschreven muziek maken. Hillbillymuziek, origineel en ontroerend goed gespeeld. De muzikanten zijn stug en weinig spraakzaam, maar ze staan hem toe dat hij meespeelt. Hij ontdekt dat de zangeres, een goed in het vet zittende, maar mooie jongedame, de schrijfster van de songs is. Haar vader speelt ook mee. De enige keer dat hij overdag langs komt, is zij alleen. Hij verleidt haar. Als haar huisgenoten waaronder haar vader, thuiskomen van het werk op het land en hen ontdekken, roept hij dat hij van haar houdt. Op dat moment ontdekt hij dat de man waarvan hij dacht dat het haar vader was, haar echtgenoot is. Hij rent voor zijn leven en keert er nooit meer terug.

  • Nieuw

  • Reacties