Topbieren en topvrouwen…

Met dank aan Martin Ruigrok.

Ronald Sörensen :
Ik had net gelezen dat ze in het voormalige REX alleen Hertog Jan schonken.

dinsdag 27 feb 2018

Jan Jansen :
Goedemorgen Jim, Jana, Jeroen en Jan.

De 4 J's.

Ik wil eigenlijk vandaag 'ns positief beginnen. Ik wens jullie alle vier een fijne en productieve dag toe. Wanneer je naar buiten moet: goed aankleden, 't is fris!

En doe voorzichtig.

dinsdag 27 feb 2018

Jim Postma :
Ik moet het hier even opnemen voor 'onze' Jeroen Waardenburg. Omdat ik precies weet wie hier Hans Ringeling is, Hans Ring, Bernard (niet te vergeten), nu weer Jan Jansen en dan weer 'Tante Pollewop'.
In al deze gevallen is dit NIET (Jan Tak) GOOF!

Goof ken ik nu als geen ander, heb zelfs een foto van hem en Jeroen Waardenburg probeert nu gelukkig, zoals het hoort, inhoudelijke reacties te geven. Daar kan ik volledig mee leven, net als de rest van onze redactie.
Maar dus niet met iemand - hoewel hij zich nu bloot geeft - zonder om zijn eigen naam te noemen. Zie mijn eerdere reactie hierover.

dinsdag 27 feb 2018

Jim Postma :
Waarom kom je in hemelsnaam niet uit voor je ware naam. Bang voor Opsporing Verzocht?!

Anders en wees nu eens sportief (en niet achterbaks) drink eens een biertje met mij zonder je masker en wellicht kunnen wij samen weer door een draaideur!
Ik kan je niet accepteren met al je fakenamen. Geen redactie doet dat.
Mijn emailadres heb je vanuit de colofon, wees een vent!

maandag 26 feb 2018

Jan Jansen :
Zo is het, Jim. Terug naar de orde van de dag. Excuus voor mijn iets te uitbundige commentaren. Zal me in het vervolg netjes gedragen. Maar dan moet je me niet steeds wissen, hoor.

P.s. Wees ook een beetje lief voor Jeroen.

maandag 26 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Even weer terug naar de realiteit de heren Jan Jansen, Jeroen Waardenburg, Jan Jansen etc. zijn mij allen bekend als zijnde Goof.
Doe normaal Goof.CITAAT.

Laat mij er buiten Jan Tak.------ DE REDACTIE heeft enkele ongepaste reacties weggehaald, want de redactie behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen! ------

maandag 26 feb 2018

jim postma :
Waarde Jansen (dansen met Jansen....@@@) het volgende:


Waarvan akte!

maandag 26 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Eindelijk weer eens leven in de brouwerij! CITAAT.

Laat het maar bruisen zo als BIER................LOL.

maandag 26 feb 2018

Jan Tak :
Uit eerste hand kan ik verklaren dat Jim op vele figuren lijkt, van Pietje Bell tot goedaardige freestyle worstelaar maar een notaris heb ik nooit in hem gezien.
Jana mijn steun heb je.

Even weer terug naar de realiteit de heren Jan Jansen, Jeroen Waardenburg, Jan Jansen etc. zijn mij allen bekend als zijnde Goof.
Doe normaal Goof.

maandag 26 feb 2018

Jana Beranová :
Meneer Jansen, mening over een onderwerp lijkt mij normaal, maar iemand persoonlijk afschieten vind ik slap en laf. Bij deze.

maandag 26 feb 2018

Jim Postma :
Eindelijk weer eens leven in de brouwerij!

maandag 26 feb 2018

Jana Beranová :
Dit is niet mijn humor. Ik vraag me af waarom deze weinig originele plaatjes op de site zijn geplaatst. Ik vind ze flauw en niet pakkend. Jana Beranová

maandag 26 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
En o ja, natuurlijk, over af en toe een vrolijke noot (humor, lol) valt altijd wat te twisten.CIAAT.

Dat is ook weer waar,wat humor kan geen kwaad.

Proost!

maandag 26 feb 2018

Jim Postma :
Graag Jan Jansen! (Oh, wat ben je toch weer doorzichtig in je camouflage Hans Ringeling)....@@@

Toch leuk van je dat in deze nog je laatste reactie hebt gegeven!

maandag 26 feb 2018

Jim Postma :
Smaken kunnen verschillen. Zoals je al eeuwen hebt met bieren en vrouwen.

En o ja, natuurlijk, over af en toe een vrolijke noot (humor, lol) valt altijd wat te twisten.

Proost!

maandag 26 feb 2018

Jan Jansen :
Als je dit soort vunzigheid gaat plaatsen, reageer ik niet meer, hoor! Ga ik een andere krant lezen. Je moet het zelf maar weten.

maandag 26 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Tja als je met deze flauwe kul deze internet krant vol moet krijgen is de nood wel hoog.

Dan moet men ook vragen gaan de lezers (hoeveel zijn dat er ) deze internetkrant nog wel serieus nemen.Het ging net een beetje de goede kant uit.

maandag 26 feb 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Nagekomen Pinksterverhaal

(door Torcque Zaanen)

Er waren eens twee broers. De oudste, een harde werker, fanatieke kerkganger, geen slecht woord over te zeggen. Zijn broer daarentegen zoop als een ketter, hoerde en snoerde, werkschuw, en deed alles wat God (of de priesters) verboden hadden. De oudste broer waarschuwde de jongste dat als hij zo door zou gaan, hij nog eens in de “Hel” zou komen. De jongste lachte hem dan alleen maar uit.

Op een dag was het zover. Na het drinken van z’n laatste borreltje werd de koets geprepareerd om hem naar zijn laatste rustplaats te begeleiden die, gezien zijn levensstijl, niet meer en niet minder dan de “Hel” betekende. Na enkele jaren in de “Hel” doorgebracht te hebben besloot hij op een dag wat verkoeling te zoeken en de benen te strekken. Na een kleine wandeling kwam hij bij een stenen muur die volgens zijn gevoelens weleens de scheiding tussen “Hemel” en “Hel” zou kunnen zijn.

Bij nader onderzoek ontdekte hij zowaar een stoffig raampje. Hij maakte het schoon en toen hij er doorheen kon kijken, kreeg hij bijna een hartstilstand. Het leek het er even op dat hij voor de tweede keer de kraaienmars zou blazen. Want wat zag hij daar, door dat smoezelige raampje... ja, z’n oudste broer, de broer die altijd zo netjes was geweest, hard gewerkt had, altijd trouw naar de kerk ging, die broer stond daar met een bezem in z’n handen, bezweet als een otter de grond te boenen.


Om de aandacht te trekken van z’n broer klopte hij met een rond slingerende bierfles zo hard hij kon op het raampje. Als bij toeval keek zijn broer op om te zien waar dat geklop vandaan kwam en zo keek hij zijn jongere broer in de ogen. Wat een verrassing, ja, hij was er wel blij mee, het was alleen jammer dat de afscheiding ertussen zat.

Ook al ging het moeilijk, ze konden toch nog wat ervaringen uitwisselen. De oudste broer maakte zich ook nu nog zorgen over z’n broertje, maar deze wuifde alle zorgen weg door te zeggen dat hij het enorm getroffen had: ‘al mijn vrienden en vriendinnen zijn hier, de hoertjes, de kroegbaas, ja eigenlijk iedereen en we vermaken ons best, alle drank is gratis, lekker eten en noem maar op, nee ik heb het best naar mijn zin.’

‘Maar tussen twee haakjes, wat doe jij daar in hemelsnaam met een bezem in je handen?’ ‘Nou, ja,...eh, kijk…’ begon z’n oudste broer verlegen, ‘het is hier erg groot en de boel moet schoon gehouden worden. Iemand moet het toch doen.’ ‘Hoe bedoel je, doen die anderen dan helemaal niks?’ De oudste broer keek hem vragend aan: ‘Hoe bedoel je: die anderen, welke anderen?’ ‘Nou gewoon,.. de anderen.’ ‘Nou nee,.... er zijn geen anderen, ik ben hier helemaal alleen.’ En hij nam zijn bezem weer op en veegde rustig door alsof hij zijn hele leven niets anders had gedaan.


  • Nieuw

  • Reacties