PvdA draagt twee wethouders voor

7330-pvda-draagt-twee-wethouders-voor

Barbara Kathmann en Richard Moti zijn voorgedragen als kandidaat-wethouder voor de PvdA Rotterdam. Dinsdag 26 juni wordt het college-akkoord van de partijen PvdA, D66, GroenLinks, VVD, CDA en Christenunie-SGP gepresenteerd. Om deze plannen voor de stad uit te voeren zijn wethouders nodig die zich met veel energie inzetten voor deze ambities.

Die gedreven sociaaldemocraten zijn en klaar zijn voor de innovatieve verbetering die Rotterdam nodig heeft. Deze kandidaat-wethouders zijn hierbij gevonden. “Het is tijd voor de grote opgave om naar de lange termijn voor Rotterdam te kijken, iets wat afgelopen jaren niet is gebeurt'', aldus partijleider Barbara Kathmann.


Barbara
Barbara is de partijleider van de PvdA Rotterdam. Tijdens de verkiezingen was ze de lijsttrekker. Als raadslid ging ze over de dossiers duurzaamheid en mobiliteit. Barbara kent de uitdagingen van de stad, maar ziet vooral kansen als de gemeente, organisaties, bedrijfsleven gaan samenwerken met de Rotterdammers.

‘’Naar elkaar omkijken en zorgen dat Rotterdammers, groot en klein, gelijke kansen krijgen. Dat is wat mij drijft. Samen de schouders eronder zetten. De laatste jaren heb ik ervaren dat politiek er toe doet. Dat wij Rotterdammers samen het karakter van de stad bepalen. Wat mij betreft is dat een liefdevol en warm karakter met oog voor elkaar. Met de partij die er is voor álle Rotterdammers die samen willen bouwen aan de stad.’’

Barbara stond aan de wieg van vele initiatieven met en in de stad, waarbij ze mensen en organisaties met elkaar verbond. Dat gaat ze blijven doen. Naast raadslid is Barbara directeur van de Giovanni van Bronckhorst Foundation, ze is 40 jaar en houdt van een terrasje pakken.

Richard
Richard Moti (38 jaar) is vakbondsbestuurder bij de FNV. Hij is een geboren en getogen Rotterdammer, en weet wat de stad nodig heeft, zodat alle Rotterdammers gaan merken dat het beter gaat. Als echte Crooswijker kent hij de klappen van de zweep in de samenleving.

‘’De opgaven waar Rotterdam en in het bijzonder Rotterdam-Zuid voor staan zijn groot. Het gaat goed met de economie. Toch staan nog veel Rotterdammers aan de kant en zijn ze afhankelijk van de bijstand. Als sociaaldemocraat wil ik graag dat we iedereen naar vermogen mee laten doen. Iedereen verdient een eerlijke kans op vooruitgang.''

Richard heeft zich eerder al ingezet voor gratis OV65+, startersbanen voor jongeren en het verbeteren van de gemeentelijke dienstverlening aan bewoners en bedrijven. Dit deed hij in zijn rol als fractievoorzitter en korte tijd als wethouder Financiën, Dienstverlening en Organisatie. Hij is ook bekend om zijn ‘Roti van Moti’, en houdt van klussen in huis.


Ronald Sörensen :
Blijven ze twee keer €120.000,- staan of wachten jullie tot de auto's met chauffeur zijn aangekomen? Zou bijna de onkostenvergoeding vergeten.
De bonus van €540, - hebben ze toch ook maar gepaktt. Zelfs toen de vrienden en gedogers van Denkdogan vroegen van die bonus af te zien.

woensdag 10 okt 2018

Ronald Sörensen :
De begroting is na twee dagen verwijderd. Deze gruwel staat nu al weken op de voorpagina!

woensdag 03 okt 2018

Jeroen Waardenburg :
Tja wat wil je met deze twee PvdA crimineeltjes.

dinsdag 26 jun 2018

Ronald Sorensen :
Moti heeft het gratis 65+ een jaar later pas gesteund op voorwaarde dat zijn naam eronder kwam. Zo,,n mannetje.
Wethouder. Toen zijn partijgenote voor een lucratievere baan koos. Ontsloeg op verzoek van zijn ambtenaren (partijgenoten) een klokkenluider en is door de rechter op zijn vingers getikt. Dat niveau.
Kathmann? Grootste verliezer van 8 naar 5 en blijft schaamteloos zitten. Stuurt mailtje naar informateurs niet over inhoud maar over aantal wethouders. Nu blijkt waarom. €10.000-per maand +onkosten auto met chauffeur ten koste van al die mensen die haar partij zo terecht blijkt nu! verlaten hebben.

dinsdag 26 jun 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Wie komisch!

Arthur van Amerongen‏ @DonArturito

Frenske lacht om het eerste kantoorgrapje van zijn nieuwe baasje.

© Twitter

  • Nieuw

  • Reacties