Hoe Leefbaar is Rotterdam?

Deze poster werd gespot in de wijk Zevenkamp

Foto: Rinus Vuik.

Arie C. Torcque :
Staat hem wel goed dat kleine snorretje, het gekke is dat de mensen welke een vergelijking maken niet de een maar ook de ander niet kennen, wat ik me wel afvraag of de snor van Mama Merkel echt is of ook aangeplakt.

maandag 05 maart 2018

Ronald Sörensens :
RTV Rijmond heft NIDA en Erdogan wel uitgezonden.

https://www.rijnmond.nl/nieuws/165374/Vragen-over-steun-Turkse-UETD-voor-Rotterdamse-moslimpartij

woensdag 28 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Van de week weer voor racist uitgemaakt door lichtgetintiër. Ik vind dat geen enkel probleem CITAAT.

En laten die lichtgetintier nou zelf de grootste rascisten zijn,maar ja links kijkt daar van weg.

Ach en de zogenaamde antidiscriminatie bureaus bevorderen zelf de discriminatie;Kafka het het niet kunnen verzinnen.

woensdag 28 feb 2018

evert jacobs :
Doe ik S'morgens de gordijnen open kijkt die rotkop me aan nog geen koffie op Bah zeg als wij een poster plakken voor een strandfeest op Nesselande krijg je boete van 200euro ik dacht daar moet een snor op ff bellen en ja hoor daar stond iemand met een viltstift morgen bus ver ff over spuiten

woensdag 28 feb 2018

Jan Jansen :
Ja! Die foto bedoel ik!

Erg hè? 't Is toch net wethouder Hekking uit Juinen? En zo'n foto schreeuwt natuurlijk om een snorretje. Of een zonnebril. En het mag nog ook, want deze partij vindt vrijheid héél belangrijk. Vrijheid van expressie, haha!

woensdag 28 feb 2018

Ronald Sörensen :
Van de week weer voor racist uitgemaakt door lichtgetintiër. Ik vind dat geen enkel probleem. Onze Eshan Jami ondervond dat tot zijn verbijstering ook, alleen werd hem als ex moslim uiteraard ook een dodelijke ziekte toegewenst.
Na 17 jaar napluizen en onderzoeken is nimmer iets gevonden dat discriminatoir is. De eerste de beste die dat bij ons deed heb ik er persoonlijk uitgetrapt.
Nu echter is de hetze weer willens en wetens ontketend door deugdzaam Nederland.
Er is een argument. Twee jaar geleden zei een Amsterdamse Surinamer dat er een verband is tussen intelligentie en volkeren. Dat dat wetenschappelijk bewezen is. Klopt, want IQ tests zijn zeer cultureel gebonden (kan je lezen en schrijven b.v.) Niemand ging naar een antidiscriminatie bureau of deed aangifte, maar zie die Amsterdamse Surinamer kwam op de lijst van FvD en de rapen waren gaar. Nu moeten wij ineens afstand gaan doen van een opmerking van een paar jaar terug door iemand die niet eens lid is bij ons. Kan het hypocrieter c.q. gezochter. Erger is dat het RD het naadloos overnam.

NIDA wordt openlijk gesteund door AKP de partij van ERDOGAN !!!Noch het RD, noch Rijnmond RTV hebben er melding van gemaakt.
http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/8189


woensdag 28 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Niet alleen in Zevenkamp door heel de stad; er zijn ook nog ander partij die de lantaarnpalen versiert de Nieuwe Rotterdamsche Partij. Nieuwe club blijkt.

Of het allemaal zal helpen mensen bepalen toch zelf wat ze stemmen en laten zich niet leiden door politiek lantaarnversiering.

woensdag 28 feb 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Kopstoot 1

Foto: Kajan Liu,


‘Ontdekking van de eeuw’

Tijdens mijn bezoek in aangenaam gezelschap afgelopen zondag aan museum Boijmans met een topdrukte hebben wij ‘de ontdekking van de eeuw’ gedaan. Als hele redactie van www.vandaagenmorgen.nl

Bij het doorlopen van de zeer succesvolle expositie ‘Puur Rubens’ troffen wij een olieverfdoek aan met de beeltenis van een jongeman.

Daarnaast stond als opschrift: ‘Rubens, 1632, jongen’. (Zie ook elders op deze pagina).

Wie hier echter heel intensief naar gaat kijken ziet in dit naamloze gezicht ineens zeer goede bekende. Maar van waar ook al weer?

Juist! Van het wereldwijde witte doek en televisie van de overbekende langdurige serie ‘In de ban van de Ring’. Opgenomen in deze 20e eeuw. Met maar een conclusie (check het zelf maar).

Dit is dus de afbeelding van ‘Mister Frodo.’ Van nota bene reeds eeuwen geleden. Hoe is het mogelijk?!

Het is aan deze Peter Paul Rubens (1577-1640), de schilderskoning van de Vlaamse Barok te danken dat hij als allereerste deze ‘Mister Frodo ‘ te voorschijn heeft getoverd. Niet uit de kast of uit het schilderij.

Maar zeker wel ‘Uit de ban van de Ring.’

Jim Postma


Kopstoot 2

DISCUSSIE WILDERS EN RUTTE

Zojuist gehoord op de Radio 2 bij het nieuws heden om 14.00 uur. Een discussie tussen twee kemphanen.

Over de vernielingen tijdens het Nieuwjaar aangericht
door raddraaïers riep Mark Rutte recentelijk:

‘Het liefst zou ik hen persoonlijk in elkaar slaan.’

Daarop antwoordde Wilders:

‘Waarmee Rutte?

Met je handtasje?!’

Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties