Na wijn nu eens geen hoofdpijn

5421-na-wijn-nu-eens-geen-hoofdpijn (Door Joop van der Hor)
Geen idee hoe oud ze is maar in ieder geval ruim boven de pensioengerechtigde leeftijd. En toch gaat Ria de Sutter een poging wagen om voor Regionaal Lokaal in de Provinciale Staten van Zuid-Holland een zetel te behalen. De oud-burgemeester van Rozenburg staat nummer 2 op de lijst van NL Lokaal, achter voormalig minister Hilbrand Nawijn.


Deze heeft veel weg van een politieke joker die zichzelf inzet op tal van plekken en binnen evenzovele partijen. De voormalig LPF-minister Vreemdelingenzaken & Integratie in kabinet Balkenellende I probeert, samen met een aantal lokale prominenten waaronder Ria de Sutter (nummer 2) uit Rozenburg, Wiebe Pannekoek (nummer 28) uit Spijkenisse en Jose van Noort (nummer 31) uit Geervliet, met lokale kracht de Haagse macht te breken.

De immer integere en strijdbare Ria de Sutter.IJzeren dame
Ik heb niets met Nawijn. Zijn naam en zijn wat bezopen gezicht doet mij steevast denken aan de ochtend na een avondje stappen; na wijn komt hoofdpijn ! Maar voor die kleine nazaat van Margaret Thatcher heb ik een zwak. Deze lokale ijzeren dame moet volgens haar politieke tegenstanders maar achter de geraniums gaan zitten. Omdat ze te oud of te seniel zou zijn?
Nou echt niet! Ria de Sutter bezit in haar eentje over meer herseninhoud dan het hele kabinet Rutte II. Ze vormt nog steeds een bedreiging voor elke lokale politicus die meer aan zichzelf denkt dan aan de kiezer. Ria zou tegen windmolens vechten. Nou, dat zouden meer lokale politici moeten doen.
Weg met die horizonvervuilers achter het polderlandschap van Nissewaard. Vergeet niet te stemmen op 18 maart want Nawijn komt dit keer geen hoofdpijn, maar een vrouwelijke mannetjesputter, de immer integere en strijdbare Ria de Sutter !


Roberto Timero :
Ik ben dolblij dat het voor de coalitie+ veel moeilijker is geworden om hun (meestal) slechte plannen door te voeren!

donderdag 19 maart 2015

Johannes :
Ach zomaar een grapje, gaat het weer een beetje meneer Timero?

donderdag 19 maart 2015

Roberto Timero :
Stil aan de linkerkant...?

Hoezo Johannes, heeft de SP verloren dan?

donderdag 19 maart 2015

Johannes :
Helaas niet geslaagd lijkt mij en eerlijk gezegd ben ik er niet rouwig om, wat moeten we nu met al die splinter partijtjes. Nu is het een Koot en Bie klucht "Met z'n allen voor ons eigen"
Het wordt tijd voor schoon schip met een kiesdrempel op alle bestuurlijke niveaus.

Overigens om met Feyenoord te scanderen: "Het is stil aan de linkerkant..." Tralalalala

donderdag 19 maart 2015

R.Sörensen :
Misschien zou mv. De Sutter zich ook eens moeten realiseren, dat het grootste manco van de lokale partijen hun onderlinge verdeeldheid is.
Volgens mij heeft ze dezelfde ervaring (onderlinge verdeeldheid) met de ouderenpartij, die ze in Rotterdam probeerde op te zetten.
Als je nu je hele carriere wordt geconfronteerd met boze geestverwanten, die liever met je concurreren dan samenwerken - in de wetenschap dat dan niemand wint - komt er dan geen moment om aan jezelf twijfelen en inderdaad achter de geraniums te gaan zitten?

Bezopen gezicht? Heel zwak.

woensdag 18 maart 2015

Wiebe Pannekoek :
Heel mooi dat ik plotsklaps als een lokale prominent wordt genoemd. Ik ging accord met plek in de achtergrond als lijsttrekker maar als ik als prominent heel veel stemmen ga krijgen wil ik misschien zelfs wel politicus worden alhoewel ..... blijf het ene vies woord vinden

woensdag 18 maart 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over: