RTV Rijnmond krijgt fulltime verslaggever in de Rotterdamse haven

8113-rtv-rijnmond-krijgt-fulltime-verslaggever-in-de-rotterdamse-haven

Jelle Gunneweg gaat voor RTV Rijnmond fulltime verslag doen vanuit de Rotterdamse haven. Per 1 augustus is ze fulltime actief in het gebied.

"De haven is een belangrijk onderdeel van het DNA van de Rijnmond", vertelt hoofdredacteur Ib Haarsma. "Een groot deel van onze achterban voelt zich nauw verbonden het gebied. Er gebeurt ontzettend veel. Denk alleen al aan de toenemende automatisering en de energietransitie. Ik vind het ontzettend belangrijk dat we de ontwikkelingen in haven op de voet volgen. De haven staat in het klein waar onze hele samenleving voor staat: de energietransitie. RTV Rijnmond kan door de aanstelling van een Havenspecialist nog meer aandacht hebben voor de belangrijkste uitdaging waar onze samenleving in de komende periode mee te maken heeft".


Veelzijdige mediaprofessional
Gunneweg is een ervaren journalist. Ze werkt al ruim twintig jaar bij RTV Rijnmond. Ze was onder meer chef sport en live-verslaggever voor het radioprogramma Wakker@Rijnmond. Daarvoor was ze als journalist verbonden aan De Havenloods en het Rotterdams Dagblad.

Haarsma is blij met de nieuwe post van Gunneweg. "Of het nu gaat om verhalen voor online, radio of televisie: Jelle kan op al onze kanalen uit de voeten", aldus Haarsma. "Jelle is sterk in het maken van persoonlijke verhalen, maar heeft ook ruime ervaring in het maken van hard nieuws."

‘De Rotterdamse haven verandert voortdurend en dat maakt het gebied zo interessant. Niet alleen de energietransitie en economische ontwikkelingen spelen nu een belangrijke rol. De haven bestaat ook uit natuur, bijzondere bedrijven en beroepen en verborgen plekken. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik zin heb in deze nieuwe functie!’ , aldus Jelle.

Tips voor Jelle? Stuur haar een bericht via jelle.gunneweg@rijnmond.nl en volg haar via Twitter: JelleGunneweg.

Mark Sakloo :
Bellen helpt niet maar er is wel een andere wijze,je moet er even voor gaan zitten maar ineens zijn ze er als de kippen bij ze bellen jou zelfs.

En besef ook de overheid is je vijand.

Maar wat heeft dit alles met het onderwerp te maken TV Rijnmond en de Haven.

donderdag 17 okt 2019

Theo Schellen :
Ik heb een klacht over de gemeente rotterdam ik woon in rotterdam West met de post code 3028SH en daar worden de ondergrondse container van het huis vuil niet geleegd maar we betalen er wel belasting geld voor ik héb er al zoveel keer over gebeld maar ze doen er niks aan help

donderdag 17 okt 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties