‘Mevrouw de voorzitter....’

(Door Jan Booister)

Als Geert Wilders in de Tweede Kamer geen fractievoorzitter zou zijn geweestvan de PVV, maar van, pakweg, de Groep Wilders Vooruit, dan had hij op dehem bekende badinerende en beledigende debattoon tegen al die PVV’ersgeschamperd:

,,Mevrouw de voorzitter, wat is die PVV voor een club halve en helecriminelen?


Ze kloppen mensen geld uit hun zak met dubieuze internetsites,waarbij ze de hele wereld aan elkaar liegen, ze plegen valsheid ingeschrifte alsof het niets is,dreigen bij buren door de brievenbus teurineren, hoe verzinnen ze het, ze rammen onschuldige burgers in elkaar, ze scheuren met 100km per uur en gedoofde lichten door de bebouwde kom om een politiecontrole te ontwijken of ze bedreigen een hard werkende en onschuldige barkeeper van Nieuwspoort.

En dan weet ik wel dat daar al die linkse hobby’s worden bedacht,maar dat geeft niemand het recht een vriendelijke man die daar gewoon zijnwerk doet de ergste dingen naar zijn hoofd te slingeren.

Mevrouw de voorzitter, dit zijn geen fabeltjes, want er zijn meerdere ledenvan die dubieuze club veroordeeld.


Een bende is het daar dus. Maar wat gebeurt er? In plaats van testraffen, van de harde aanpak, van zero-tolerance, worden die halfzachteklaplopers beloond! Voor dat riante salaris dat wij als Tweede Kamerledenkrijgen en waarvoor wij allemaal hard werken, hoeven zij hoegenaamd niets tedoen.Zogenaamd als straf. Mevrouw de voorzitter, ik vind het een beloning.

Een schandelijke beloning! Als ooit het verwijt van zakkenvullers terechtwas, dan was dat hier.


Mevrouw de voorzitter, ik vind dit knettergek. Overdrijf ik? Ik zou het nietkunnen verzinnen, zoveel gekkigheid bij elkaar. Ik heb zoiets bespottelijksnog nooit meegemaakt. Maar de feiten liggen er. Dat kan niemand ontkennen.

Het is, ik zeg het maar duidelijk, een schande voor de democratie. En nietalleen omdat de kiezers zijn belazerd! Ze liegen en bedriegen ook hun eigenfractievoorzitter, mevrouw de voorzitter. Keer op keer. En dat die man datgoed vindt! Dat is toch een lachertje? Die man maakt zich tot het lachertje

van politiek Den Haag.


Mevrouw de voorzitter, erger is dat dit schorem ons land bestuurt! Dat tuig,want zo noem ik het toch, moet ons land netter en veiliger maken! Waar halenze het vandaan? Ze zitten daar te niksen, betaald van het belastinggeld vanhardwerkende burgers als Henk en Ingrid. Die hebben moeten sappelen. Zij

wel. Maar deze nitwits van de PVV krijgen het cadeau! Deze gekte moet eenkeer stoppen!


Mevrouw de voorzitter, mijn Groep Wilders Vooruit vindt dat we deze excessenkeihard moeten aanpakken. Daar hebben de burgers van dit land recht op. Nietop die slappe excuses van die fractievoorzitter die zegt dat hij het ookvervelend vindt. Mevrouw de voorzitter, vervelend! Het woord alleen al! Ikvind: het is een schande. Om dit soort praktijken keren de burgers zich van

de politiek af. Hier moet een eind aan komen!’’


Maar dat zegt Geert niet. Nu even niet.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties