'Meer of minder... Marokkanen'

5274-meer-of-minder-marokkanen (Door Ronald Sørensen)
Bovenstaande geroepen op een besloten bijeenkomst kan leiden tot 6400 aangiften en strafvervolging. Niet van degenen die ‘minder’ roepen, maar van één van de twee die op het podium staat en die zegt ,,dan gaan we dat regelen;” een voor een politicus heel gewone uitspraak, want politici zijn gekozen om voor hun kiezers relevante zaken te regelen.


Opvallend is het feit dat na het opkloppen van Wilders uitspraak door de staatspers velen met de oplossing kwamen om vervolging te voorkomen. ,,Zeg dat je criminele Marokkanen bedoelt” (65% van de jongeren tussen de 18 en 30 jaar volgens het CBS), maar die concessie deed hij niet, omdat dat slechts één van de manieren is om minder Marokkanen in ons land te krijgen.

 Wilders: 'Dan gaan we dat regelen...'. Tv-still.Remigreren
De andere twee manieren worden ook door de regering gepraktiseerd en gepropageerd. Het vrijwillig remigreren met een bonus en het stoppen van ongewenste gezinshereniging c.q. immigratie.
Dat we in ons land niet echt zitten te wachten op meer Marokkanen is ook bij de Marokkaanse regering bekend, want na de naderende herijking van de sociale uitkeringen in Marokko (we zijn Gekke Henkie) wordt ondermijnd o.a. met de dreiging, dat dan alle uitkeringstrekkers terug naar Nederland gaan. Meer Marokkanen als chantagemiddel, kan het nog duidelijker.
Bij het ontleden van de ‘minder’ uitspraak rest dus maar één controversiële c.q. nog niet toegepaste mogelijkheid: Het intrekken van het paspoort en het terugsturen van criminele Marokkanen.

Verbannen
Overigens een tot voor kort gewone straf die de naam ‘verbannen’ heeft. Al eeuwenlang in ons land gepraktiseerd en gebaseerd op de logica: ,,als je je niet aan de regels houdt, ga je maar weg.” Ook hier is de Marokkaanse regering behulpzaam, want Marokkanen die in ons land een misdaad begaan tegen een andere Marokkaan kunnen daar worden berecht.
Als ze nu erkennen dat in beschaafde landen men in de eerste plaats kijkt naar de daad en daarna pas of het al of niet een landgenoot betreft, dan is ook de derde oplossing van Wilders gesanctioneerd.

In een uitzending van WNL meende VVD’er Huffnagel over de uitspraak 'minder, minder..' te moeten zeggen: 'Willen ze dan de gaskamers invoeren?'Overigens: Wie wil misdadigers, vaak recidivisten, die de betrekkelijke vrijheid van ons land niet aankunnen en die veel leed veroorzaken eigenlijk de hand boven het hoofd houden? Waarom niet terug naar het zonnige thuisland, waar misdaad bikkelhard bestraft wordt (kunnen we wat van leren!)

Gaskamers
In een uitzending van WNL meende VVD’er Frits Huffnagel naar aanleiding van de ‘minderuitspraak’ te moeten ‘godwinnen’: ,,Willen ze dan de gaskamers invoeren?” (1) Grover kan niet, maar men liet hem begaan. Hij negeert de uitleg van Wilders en suggereert dat miljoenen aanhangers van de PVV de grootste verschrikking uit de geschiedenis willen herhalen. Ik heb geen aangifte gelezen.
De burgemeester van Zwijndrecht heeft ook heel demonstratief aangifte gedaan! Uiteraard eerst de pers getipt om daarna met zijn ‘vale klerkensmoel’ (2) (G. Komrij) demonstratief ‘policor’ (politiek correct red.) te zijn.
Merkwaardig, omdat diezelfde non valeur (3) als wethouder van onze stad meende te moeten zeggen, dat die van Leefbaar Rotterdam nu eenmaal een hekel aan mensen met een kleurtje hebben. (4)

Beledigend
Stuitend en diep beledigend, terwijl hij wist dat vele leden van LR of hun kinderen, echtgenoten en andere familieleden een kleurtje hebben. Toen ik hem er op aansprak, meende hij te moeten zeggen, dat zoiets nu eenmaal bij politiek hoort. ‘Jouw politiek’ heb ik hem toegesnauwd.

 ‘Policor’ Big Brother is watching you!Het vervolgen van Geert Wilders is m.i. een duidelijk voorbeeld van asymetrische discriminatie. (5) Meten met twee maten.

Ik stop mijn stukje met een waarschuwing.
Geen bijeenkomst is zo gesloten als een PVV bijeenkomst. Iedere aanwezige wordt nagetrokken en loopt door een metaaldetector. Echt onder ons dus. Voortaan maar gaan opletten met wat we gaan zeggen in de voetbalkantine, het hockeyclubhuis of de verjaardagskring: ‘Policor’ Big Brother is watching you!

(Rotterdam Vandaag & Morgen geeft nu en dan gastschrijvers de gelegenheid hun mening op deze site te ventileren. Rotterdam Vandaag & Morgen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze artikelen. Gastschrijver van dit artikel is Ronald Sørensen, Rotterdammer en senator in de Eerste Kamer voor de PVV.)

(1) Uitzending 14-12-2014
(2) Gedicht: De zittende politicus
(3) 17-05-2011 door eigen partij weggestuurd wegens wanprestatie
(4) Afscheidsdvd voor burgemeester Opstelten
(5) D. Pels: De geest van Pim. Ambo 2003

cor van eck :
Zo gaat het tegenwoordig met veel andere zaken zoals b.v. de zorgindustrie waar je als politicus voor bewezen gunsten en diensten kan neerstrijken en een katje van een half miljoen voor een 3 daagse werkweek kan opstrijken, Of bij de vele milieu en vluchtelingen als commissaris een Joden fooi van een paar ton euries kan opstrijken. Als het tegenzit ga je als commissaris bij een bank of verzekeraar een dag per maand werken voor een ton euries maar valt weer mee als je een paar van die banken erbij neemt.

Heb mij hele leven inde transport m.n. scheepvaart gewerkt waar b.v. vroeger via de conference van scheepseigenaren in lijndiensten vaste prijsafspraken elk jaar werk gemaakt. Daar mocht je niet van afwijken en werd gecontroleerd. Maar de slimme onder ons hadden daar wat op gevonden m.n. aan het eind van het jaar gaf je de goede klanten "uitgesteld rabat(korting) voor bewezen klandizie.

Bij de politiek is het niet anders UITDELEN tijdens de rit en daarna gewoon heel dik CASHEN. Dat heet dan NIET CORRUPT !!

zaterdag 03 jan 2015

cor van eck :
Die een vrouw met jong controleerde en de rest liepen als een hazewind hond fluitend door naar luilekkerland NL. Zo gaat dat dacht bik nog want ze waren immers al in Europa vooral als je vanaf Marokko via Madrid vliegt. De Spanjaarden leggen ze geen handbreed in weg want ze vertrekken weer en denken liever kwijt dan rijk. Hetgeen me zo opvalt is de grote naïviteit bij de Nlse autoriteiten en Ollanders of is het gewoon opzet , kan niet anders denk ik vaak. NL is een open inrichting , waar je als gelukzoekers alles kan permitteren en alles wordt gedoogd. Dat een Wilders wordt aangeklaagd door slinkse idioten komt door het andere politieke gespuis dat DANKZIJ de afgeperste en verplichte contributie zich als koningen wanen en doen en laten wat in hun voordeel is. De rondpomp industrie van gelukzoekers in de beste industrie in NL waar mening NL inclusief de politiek baken geld aan verdiend. Dus als je wat van een gelukzoeker cq parasiet zegt kom je aan hun dik belegde brood en dat mag niet !

zaterdag 03 jan 2015

cor van eck :
Allereerst iedereen de beste wensen voor 2015 en een gezond en voorspoedig jaar toegewenst.Heb de kerst en oud en nieuw in Nl doorgebracht en ben inmiddels weer "thuis"in Spanje. Een helse heenreis gehad vanwege de slechte verbinding vanaf dit eiland en op de heenweg via Madrid moeten vliegen op 24 december met Transvertragia naar Rotterdam. Een 12 uur in Madrid noodgedwongen moeten doorbrengen,dus het centrum van Madrid ingegaan. Op zich is dit geen straf want Madrid is een geweldige stad. Maar nu komt het m.n. bij het vertrek s' avonds bij het instappen bijna 50 % alleen maar Marokkanen in het vliegtuig. Toen was de lol om naar NL te gaan al een stuk minder want onvermijdelijk het vele jong dat stront vervelend en onopgevoed tuig mee in het vliegtuig moest. Goed begin dacht ik we gaan weer naar Holland toe het luilekkerland waar je gratis alles voor niets krijgt zonder ooit een poot uit te hoeven steken. Bij aankomst om 22.30 slechts twee jonge gasten van de marechaussee gezien

zaterdag 03 jan 2015

Jim P. Postma :
(Boodschap aan rechts en links).

'The next war will not prove what was right,
but what is left.'

vrijdag 02 jan 2015

Johannes :
Ik voorspelde toch dat dit draadje 2015 ging halen:-0

Maar natuurlijk sluit ik mij graag bij alle positieve wensen aan.

En voor het overige, Goed of Slecht is slechts een projectie uit uw eigen onderbewustzijn. Carl Gustav Jung 1875 – 1961

vrijdag 02 jan 2015

R.Sörensen :
Wat mooi begin van 2015 Rob.
Eindelijk zijn we het met elkaar eens.

"Dat het Opperwezen verhoedde, dat we ooit een onderdeel van het Westerse kalifaat worden"

vrijdag 02 jan 2015

Rob Timmer :
Ook van mijn kant de beste wensen voor alle inwoners van deze wereld voor het jaar 2015 en nog vele jaren daarna.

Ik wens een ieder toe dat de 'slechtmensen' in ons fantastische land nooit de meerderheid zullen krijgen en dus niet hun duistere plannen met sommige van onze landgenoten kunnen uitvoeren... :-)

donderdag 01 jan 2015

R.Sörensens :
Beste wensen

donderdag 01 jan 2015

Kees Versteeg :
Natuurlijk ook van mij alvast de beste wensen voor iedereen.

woensdag 31 dec 2014

Jim P. Postma :
My dear brothers and sisters: 'Happy and go lucky with your all, in all
goodness and special health.'

An eye for an eye
and a tooth for a tooth

And an tooth for a tooth
and an eye for an eye

Till the day
that there will be no tooth
no eyes left'

Happy New Year to your all!

Jim.

woensdag 31 dec 2014

R.Sörensen :
Nationaliseren van belangrijkste industriën, verzekeringen en banken is socialistisch. Invoeren sociale wetgeving ook.
Dir stukje gaat overigens over de dubbele standard van goedmensen.

Ik weet een resent schofterig voorbeeld.
Een journalist van Trouw wordt ontslagen wegens gebrek aan bronnen.
Wat gebeurt er met de redactie van NPO Andere tijden?

NPO: "Pim Fortuyn vermoordde Turkse kindertjes" Zie op GS hoe die redactie haar bronnen niet verifieert en kwaadaardig stemming maakt en Pim postuum nog een keer door het slijk haalt!
Dat veroorzaakt de polarisatie!

Ga oliebollen bakken voor dat het verboden wordt.

woensdag 31 dec 2014

J.J. Vogel :
@Sorensen:

Definitie van fascisme/nazisme:
Het fascisme is anticommunistisch, antiliberaal en extreem nationalistisch.[1] Door middel van partijmilities (in uniform), massademonstraties en verheerlijking van de leider probeerde men het volk tot een eenheid te smeden.

Het gegeven dat de naam socialisme erin zit wil niet zeggen dat de stroming ook socialistisch is. Hitler heeft puur om de bevolking te binden, sociale invloeden doen gelden. Vervolgens was de uitvoering van het regime anti-sociaal. Waarom zouden anders de communisten en socialisten zij opgepakt en vermoord?

De strijd tegen Franco werd gevoerd door socialistische groepen. Franco is indertijd nog geholpen door Hitler (Guernica), hetgeen aangeeft dat deze stromingen zeker relaties hadden.

Je betoog dat de de regimes van Hitler, Mussolini en Franco links waren, rammelt aan alle kanten.

woensdag 31 dec 2014

Johannes :
Ach je roep-toetert maar wat Kees.
Weet je wat op een dictatuur begint te lijken?
Bijvoorbeeld:
Als 62% van de Nederlanders stemt tegen een EU grondwet en jouw eigen regering die grondwet toch gewoon aanneemt;

Of: Als er in Brussel Nederlandse volksvertegenwoordigers worden benoemt die wij nooit hebben gekozen;

Of: Wanneer je als Kabinet besluit een wet op de top-inkomens in de zorg welke de Eerste en de Tweede kamer is gepasseerd toch niet uit te voeren.

Of:
Indien het Kabinet een -door de Eerste Kamer weggestemde Zorgwet - gewoon via een achterdeur er toch door drukt.
Of laatste voorbeeld:
Als blijkt dat de Min. van Financiën PvdA'er Dijsselbloem ondanks vragen en toezeggingen vandaag toch die €1000.000.000 aan de EU overmaakt en weigert daarover aan de Tweede Kamer en dus aan het Volk hierover verantwoording af te leggen.

Kijk beste Kees als je zo de wil van het volk als stront van je schoenen veegt dan begint het op een dictatuur te lijken.

Kees volgend jaar beter, iedereen de beste wensen.

woensdag 31 dec 2014

R.Sörensen :
Beste Kees (nog peveda?)
Ik say wel even iets more als je het me niet kwalijk neemt.
De enige redden waarom ik in het AD gepleit heb voor een gering aantal leden (iets meer dan 1000) is, om zo de dezelfde financiële mogelijkheden te krijgen als de andere partijen 50.000 euri per lid van de SG. voor de PVV dus 1,1 miljoen per jaar, die ons nu onthouden wordt (democratisch hè)
2,5 % van de Nederlanders is lid van een politieke partij en slechts 10% daarvan bezoekt vergaderingen (prof Tops Tilburg en peveda)
De politiek wordt dus bepaalt door 0,25% van de bevolking.
Die bezoeken congressen (weer een fractie van die 0,25%) en die bepalen zgn. de politieke koers. Edoch. Het gros van de leden wordt lid uit pragmatische overwegingen - zeker van de partijen die rond het politieke midden verkeren – en het is carrière technisch niet verstandig uit de koers te lopen. Congressen zijn dus applaus machines, die in de marge veranderingen aanbrengen. Schijn democratische instellingen, die door 0,25 % van de bevolking in achterkamertjes worden bestierd.
Het hoort in dit land om de kiezers te gaan en niet om de leden van politieke partijen (aforisme?)
Voordeel van de PVV is, dat er iedere dag ledenvergadering is met 100% opkomst!

woensdag 31 dec 2014

R.Sörensen :
Jim. Buiten dat het schandalig is dat Geert niet vrij kan rondlopen, omdat ongenode haatbaarden (vrede met u) hem willen ombrengen, zou hij nooit m.p. kunnen worden. Te polariserend, dat ziet hij (net als Fortuyn overigens*) zelf wel in. Vandaar ook mijn pleidooi in het AD van al weer enige tijd geleden.

J.Vogel.Buiten dat geschiedenisleraren ook fouten kunnen maken zit je er m.i. naast.
Fascisme en nationaal - let op - SOCIALISME zijn van origine linkse stromingen, tenzij je het is staatshanden brengen van banken, verzekeringen en vakbonden (corporaties) rechts wilt noemen. Peron, Mussolini en Hitler kwamen voort uit de socialistische bewegingen van hun tijd.
Franco heeft uit pragmatische overwegingen voor zijn vorm van staatsoverheersing - toch ook typisch links - gekozen (hulp in de burgeroorlog)
Rechtse dictators zijn vooral actief geweest in Z. Amerika en Afrika. Altijd gekoppeld aan kapitalisme en uitbuiting. Ter onderscheiding worden die regimes ook wel fascistoïde genoemd (prof H.von der Dunk)
• Ondanks zijn bekende uitspraak: “Ik word m.p. van dit land” Begreep hij dat hij fractievoorzitter moest blijven gezien het kaliber van zijn fractie. Over het m.p. schap had hij contact met Wiegel.

woensdag 31 dec 2014

Kees Versteeg :
Over dictaturen gesproken. De PVV heeft niet eens leden. Need I say more?

dinsdag 30 dec 2014

Johannes :
De PvdA is verworden tot een partij die onder leiding van Diederik zeikt over een niet te controleren hoax over klimaatverandering met gesubsidieerde windmolens en onderwijl de lucratieve baantjes in de zieligen- industrie verdeeld.
Dit gezegd hebbende denk ik dat voor velen Wilders een soort laatste hoop is geworden hij draait er niet om heen zegt wat hij denkt en dat blijkt nu behoorlijk aan te slaan.
Een antwoord van een “leek” op je vragen? Jim ik doe mijn best:
1. Natuurlijk zijn beveiligers geen belemmering voor een MP sterker iedere MP heeft een beveiliger ook Rutte alleen niet zo opvallend.
2. Wie met hem mee zal willen doen? Niet veel van harte denk ik maar professor Pim was ook haast geslaagd toch?
3. Maar eerlijk gezegd denk ik dat Wilders voor MP te licht zal blijken en dat hij dat zelf ook beseft. Dat gaat hem dus niet worden.
Zo nu eerst een Ooievaartje voor het eten.

dinsdag 30 dec 2014

Johannes :
Nou met dit verhaal halen we 2015 met gemak :-)
Ik voel mijzelf beslist geen deskundige Jim sterker ik verdenk jou van meer kennis over de materie en wel daarom (wie zei dat ook alweer?)
Zoals die Hiddema beweerde zit veel van de aanhang bij de gewone man in de wijken - zo'n wijk dus waar jij nog woont- en in de steeds zeldzamer wordende wijkhuiskamers of te wel de buurtkroegjes.
Jij moet toch veel van die discussie's meekrijgen:
"Rutte is een slappe ... Timmerfrans likt 'm van Juncker, Samsom is de weg kwijt en mannetje Pechtold een gladde aal die ons aan Brussel wil uitleveren. Ze motte het hele zooitje daar ........
Geef ons nog wat te drinken Sjaan"
Ongeveer in deze trant dus.

De "gewone" man/vrouw wil ook een gewoon leven maar voelt zich aan alle kanten in de steek gelaten door de politiek. Van de VVD moest men nooit veel hebben en de commie's zijn allang door de mand gevallen en gaan in softe versie nu door als de SP.
En de PvdA?

dinsdag 30 dec 2014

J.J. Vogel :
Sorensen zegt:
Historisch gezien is het gros van de dictaturen socialistisch van origine! goedmensen die zo overtuigd zijn van hun gelijk dat ze anderdenkenden vervolgen.

Het vervolgen van mensen die tegen jouw ideologie zijn, is een eigenschap van dictaturen op zich en is niet afhankelijk van de ideologie op zich.
Rechtse dictaturen (Nazi-Duitsland, Argentinie, Spanje, Italie, ....) waren even goed in het uitmoorden van andersdenkenden als linkse dictaturen. Lijkt me voor een geschiedenisleraar een hele aparte fout om te maken.

dinsdag 30 dec 2014

Jim P. Postma :
Nog even één open vraag aan de heren deskundigen hieronder:

Kan Wilders ooit minister-president worden met constant zes á zeven gorilla's om hem heen? En zo ja, wie van de bestaande grote partijen zal dan ooit ONDER hem samen willen regeren?!'

Ben benieuwd naar het antwoord van onze 'deskundigen'.

dinsdag 30 dec 2014

R.Sörensen :
Nog even want ik heb over dit tendetieuze zinnetje heen gelezen.

Het wordt na iedere nieuwe verkiezing gevaarlijker om zo'n uitspraak te doen

Dit staat op Jalta (abonnee worden!)

De EU regeert en dicteert, het kabinet drukt via slinkse trucjes wet- en regelgeving erdoorheen, de EU-grondwet is toch doorgedrukt ondanks de tegenstem van 62% van de bevolking. Dissidenten worden gedemoniseerd, resp. vermoord (Pim, Theo), bedreigd (Wilders), met grof geweld belaagd (Janmaat en echtgenote), dan wel strafrechtelijk vervolgd (Janmaat, Wilders).

Historisch gezien is het gros van de dictaturen socialistisch van origine! goedmensen die zo overtuigd zijn van hun gelijk dat ze anderdenkenden vervolgen.

dinsdag 30 dec 2014

R.Sörensen :
Ik laat diskwalificaties graag aan goedmensen over, maar je weet absoluut niet waar je het over hebt.
Uitgangspunt van onze wetten zijn de universele rechten van de mens. Die worden niet erkend door islamitische landen (Caïro verklaring)
De reden? De sharia gaat uit van Über - en Untermenschen.

zondag 28 dec 2014

Rob Timmer :
Johannes, Hiddema is een wat warrige strafpleiter. Eerst voert hij o.a. politiemensen op als volgelingen van Wilders en even later bleven de politiebureaus tot NA zessen (wow...)open om alle aangiftes tegen Wilders aan en op te nemen.

En Ronald, dat mensen naast de gewone wetten waaraan iedereen in Nederland zich moet houden ook geheel vrijwillig de nog strengere sharia-wetten willen volgen moeten ze helemaal zelf weten.

zondag 28 dec 2014

Kees Versteeg :
Theo Hiddema bij Harry Mens. Ik dacht dat circusdieren tegenwoordig verboden waren ;-)

zondag 28 dec 2014

Johannes :
Daarstraks een monoloog van bijna 10 minuten van Theo Hiddema aangehoord.
Kwam er in het kort op neer dat de achterban bij Wilders gevormd wordt door de gewone man/vrouw, arbeiders, politie, openbaar vervoer. Mensen die wonen in de wijken waar nog gewerkt wordt en dagelijks ervaren wat er in onze straten aan de hand is. Mensen ook die geheel geen tijd hebben om haat te zaaien en zeker ook geen tijd hebben voor het indienen van 6500 aanklachten omdat ze zich dagelijks de "schompes" werken.
Mensen die, om wille van een daad richting de moslimwereld,nu door het OM worden neergezet als zijnde volgzaam en gevaarlijk "gepeupel" maar juist daarom straks zullen gaan stemmen.
Afijn zo mooi als Hiddema kan ik het niet vertellen ik zou zeggen kijk zelf.

http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/mr_theo_hiddema/id/1075

En natuurlijk is Hiddema een rechtse bal hebben we dat vast gehad :-)

zondag 28 dec 2014

R.Sörensen :
Uiteindelijk loopt iedere gedachtewisseling met een goedmens uit op een scheldpartij van moreel verheven kant. (Wet van R.S.)
Het IS Reich laat trots zien hoe haar IS Einsatzgruppen begonnen is de wereld te bevrijden van Untermenschen.
Overal ter wereld, waar moslims het voor het zeggen hebben, van Kameroen (vandaag!) tot Pakistan en Tsjetsjenië tot Soedan wordt etnisch gezuiverd.
Miljoenen ontheemden andersdenkenden (ongelovigen) ontvluchten IS gebied en andere door moslims veroorzaakte brandhaarden.
Prof. Koopmans van de Humbolt universiteit in Berlijn heeft berekend dat bijna 64 % van de moslims - vrijwel alle Marokkanen dus – de sharia belangrijker vinden dan onze wetten. 70% vindt Nederlanders die naar Syrië vertrekken om te strijden helden!!! (zal de beelden niet tonen , maar zij hebben ze wel gezien)
Daar wil ik graag op volkomen legale manier minder van, omdat ik grote spanningen voorzie (al jaren)
Onze burgemeester heeft volkomen terecht gezegd, dat als het je niet in ons land niet bevalt - dat doet het niet als je de sharia wil invoeren en moordpartijen verheerlijkt – je moet opstappen: “Er gaan iedere dag vliegtuigen”
Etnischische zuiveringen waar gepeupel zoals ik toe aanzet. Mijn dank!

zondag 28 dec 2014

Rob Timmer :
Johannes, Fortuyn is vermoord door een fanaat. En het zijn nu juist de fanaten waar ik mij tegen verzet!

zondag 28 dec 2014

Johannes :
Sorry Rob, maar was Pim Fortuyn niet vermoord door juist zo'n guttmensch?

zondag 28 dec 2014

Rob Timmer :
Niet elke nationalistische uiting is verwerpelijk. Maar wanneer een oproep tot etnische zuivering (minder, minder.. Marokkanen) in het spel is voel ik mij inderdaad een 'goedmens' (en moreel ver boven het Wilders-gepeupel verheven) als ik mij daar tot mijn laatste snik tegen blijf verzetten!

Het wordt na iedere nieuwe verkiezing gevaarlijker om zo'n uitspraak te doen maar ik kan en wil niet anders!

zaterdag 27 dec 2014

Johannes :
Sorry voor eventuele fouten maar met dank aan mijn provider moet nu alles met de GSM.
We zijn denk ik ons voldoende bewust van elkaars standpunten en verzanden in het wij tegen zij( ons - hun)
Voor mij was de vraag m/m va Wilders meer te verdedigen dan de opm. K.tmaroks van duo Rob en Job.
En wbt misbruik van subsidies, daar kunnen Hollanders en Turken ook wel de weg en de Limbo's hebben het als volkssport.
Voor mij gelden de regels: @doe mee, pas je aan, geloof hou je voor jezelf en anders Rot je maar op.

zaterdag 27 dec 2014

R.Sørensen :
In de strijd tegen vermeend kwaad permitteren goedmensen zich heel veel (vergelijk ze wat dat betreft rustig met moslims)
Ik zou over mijn persoonlijke ervaringen een boek kunnen schrijven, maar dat heeft een te groot Calimero gehalte dus dat doe ik niet.
Er zitten aan de moreel verheven houding zeer gevaarlijke kanten. Waarom naar anderen luisteren als die “onverstandig” zijn? (zie Rob hieronder) Na de overwinning van Fortuyn werd ook direct de democratie in twijfel getrokken.” Moeten we die domme mensen wel om hun mening vragen?”
Volgende stap is het opsluiten of elimineren van “gevaarlijke” andersdenkenden en afschaffen van de democratie, onder het credo dat het volgen van “verstandigen” juist democratisch is (DDR)
Liegen is zelfs toegestaan. Ook wat dat betreft zijn de goedmensen in de leer gegaan bij degenen die ze altijd (zeer denigrerend) menen te moeten beschermen: Takiyya!
http://daskapital.nl/2014/12/volkskrant_hoaxt_erop_los_om_w.html

zaterdag 27 dec 2014

R.Sörensen :
Het is maar wat je als volksmennerij ziet.
In een zeer besloten vergadering oproepen tot stevig doorpakken op een toch al bestaand regeringsbeleid of in honderden moskeeën de Nederlandse samenleving als Haram bestempelen. De consequentie is n.l. dat de regels van die samenleving vrij mogen worden geïnterpreteerd (zie alle slechte lijstjes)

Maar nogmaals : hier gaat de alleen financieel onafhankelijke rechter over oordelen. Voorspelt weinig goeds gezien de politieke keuze van onze rechterlijke macht, die bij de vorige rechtszaak, naast beïnvloeden van een getuige ( godzijdank Hans Jansen) ook de Trias Politica aan haar laars lapte door op de plek van het o.m. te gaan zitten.
Voor de dubbele standaard. Geen antwoord tot nog toe, dus nog meer voorbeelden (casuïstiek voor moreel verhevenen)
Op Zuid is de stichting in het leven geroepen door ene Ajbilou, die Marokkaanse Rotterdammers op het rechte pad wil houden. Uiteraard wil hij geld € 50.000,-
Wat suggereert A.? Hij wil alleen Marokkanen begeleiden.
1e. Nog meer criminaliteit als we hem niet helpen (chantage)
2e. Dat Marokkanen klaarblijkelijk een groter probleem zijn dan anderen.
3e. Marokkanen krijgen een stempel: Crimineel.
Ga jij hem even aangeven rechtschapen Kees?
Herman Pleij geeft in NTR academie van 05-10-2014 j.l. een inzicht in de eigenschappen van de Nederlander (als groep dus) Zuinig, wars van leiderschap , toch wel verdraagzaam, ondernemend etc.
Zouden Kees en Rob zo’n programma over Marokkanen willen maken? Denk dat er veel belangstelling voor zou zijn.

zaterdag 27 dec 2014

Johannes :
Mag een onsje minder ook?
Het valt mij i.i.g. op dat we in het ene item de citaten van Winston de hemel in prijzen en in het andere Geert om zijn uitspraak wordt neer gesabeld dit terwijl Winston's uitspraken over moslims veel verder gingen.
Dubbele moraal?

vrijdag 26 dec 2014

Kees Versteeg :
Het donkerste van de mens. Ha! Ironie - want ik neem aan dat je mij bedoelt - als donkerste van de mens? Wat een giller. Weet je wat het donkerste in de mens is, Johannes? Volksmennerij. Zeker als dat met voorbedachte rade door een mediabewuste, ervaren politiek leider wordt gedaan. Je lijkt me oud genoeg om dat donders goed te weten. Bovendien vermoed ik een welopgevoed mens in je. Daarom reken ik je toch tot 'ons'. Alleen de koppigheid van de ijzervreter belet je om de verwerpelijkheid van Wilders' gedrag volmondig toe te geven. Dat laatste geldt in nog veel sterkere mate voor Ronald Sorensen.

vrijdag 26 dec 2014

Johannes :
We zullen het wel zien Rob maar je zal het met mij eens zijn dat het vorige proces een beschamende vertoning was. Onderonsjes tijdens een dinertje, druk op Justitie om te vervolgen, wraking van de rechter en advocatuur van de klagers welke ook beter bij Laurel en Hardy pasten. Het leverde wel onderhoudende tv :-)
En Wilders? Moet toegeven dat ik hem ver kan (en wil) volgen maar voor mij hoeven dit soort vertoningen ook niet. Maar let op de peilingen en je ziet dat velen het met hem eens zijn en je ziet ook dat tegengeluiden - zoals hieronder - ook soms uit het donkerste van de mens komen.
Zeg het maar willen we meer/minder?

Eén ding zal je moeten toegeven, toen Wilders wegliep uit de gedoogconstructie had hij zoals we nu merken gelijk en had hij meer ballen dan de PvdA.

vrijdag 26 dec 2014

Rob Timmer :
Er spelen bij de nieuwe zaak tegen Wilders twee omstandigheden die een veel duidelijker veroordeling meer waarschijnlijk maken dan bij de vorige rechtszaak.
1. Discriminatie op etnische afkomst
en
2. Uitlatingen die aanzetten tot onverdraagzaamheid.

Het zal mij verbazen als hij deze keer WEER wegkomt met een ‘halve veroordeling’!

Overigens: ik heb geen aangifte gedaan. Ik acht de kiezer uiteindelijk zo verstandig dat ze na enig nadenken deze figuur de rug toekeren.

vrijdag 26 dec 2014

R.Sörensen :
Kern van de zaak is m.i. de dubbele morele standaard van policor goedmensen.
Moslims die discriminatie roepen hebben hun eigen heilige boek niet begrepen. Hun religie is gebaseerd op discriminatie van andersdenkenden.
Het is een verzameling van antisemitisch en xenofoob haatzaaien en bedreigen en staat godbetert in de Tweede kamer!
De groen wit groene ribbon van LR is in het RD als SS rune teken bestempeld.
Onze wethouder, moeder van vijf kinderen, werd voor Mengele uitgemaakt, omdat ze met een voorstel kwam dat later door de peveda is overgenomen!
Troeteljunk Deelder mag zeggen dat “die van LR tegen de muur gezet moeten worden” en een sociaal advocate wiens zoon zes jaar lang bij me in de klas heeft gezeten(TVWO) mag alle kiezers op LR als debiel kwalificeren.
Allemaal beledigingen aan een groep en geen moreel verheven reacties.

Als Geert veroordeeld wordt, ga ik me ook aangeven!

donderdag 25 dec 2014

Johannes :
Ik liep op die vrijdag van de aangifte tegen Wilders bij toeval op het Math. plein toen honderden muzelmannen met een voorgedrukte aangifte in de hand de moskee uitstroomden. Ik begreep uit de warrige verhalen dat ze in de moskee waren toegesproken door imam "werp homo's hoofd eerst van een flat" El Moemnie, nou als je het over de advocaat van de duivel hebt zou ik eerst aan hem denken.

Die stoet daar was alles behalve een doorsnede van de bevolking van Nederland maar, o wonder, men zwaaide met Nederlandse vlaggetjes zojuist gekocht bij Frans Moret.

En dat alles om een uitspraak "willen jullie meer of minder Marokkanen" Meer of minder Kees niet alleen minder (ik mag toch wel Kees zeggen je spreekt tenslotte over "ons")

Natuurlijk was de uitspraak van Wilders stemmingmakerij zo zijn immers alle uitspraken van politici te kwalificeren en je reactie behoort ook niet tot het fine fleur van de schrijfkunst denk ik zo.

Wilders uitspraak is nu onder de aardse rechter wellicht dezelfde die toen Moemnie vrij sprak.

woensdag 24 dec 2014

Kees Versteeg :
Wie wil Ronald S. nu voor de gek houden? Ons of alleen zichzelf? De toespraak van Geert Wilders ronkte en dampte van de boosaardige stemmingmakerij. Dit stuk van advocatus diaboli Ronald S. - voor de gelegenheid gehuld in zo'n toga van de Wibra - bevat louter tenenkrommende goedpraterij. Tip voor Ronald: je kunt advocaat van de duivel spelen zoveel je wilt, maar vergeet nooit: God leidt de balie in Armani.

woensdag 24 dec 2014

Hans Roodenburg :
Een ingewikkelde verdediging van Wilders wiens uitspraken terecht door iedereen op een goudschaaltje wordt afgewogen. Sørensen is het misschien wel eens dat Wilders het bijvoeglijk naamwoord 'criminele' had moete gebruiken. Het is uiteindelijk de rechter die bepaalt of Wilders over de grens is gegaan. De PVV-dictator zal ongetwijfeld naar de uitspraken van Huffnagel hebben gekeken, maar Wilders gaat wel iets verder dan een constatering. Hij roept op dat we dat gaan regelen en stimuleert andere mensen (al is het zijn eigen PVVV-club) Marokkanen allemaal over één kam te scheren.

woensdag 24 dec 2014

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties