Problemen met de browser 'Internet Explorer'

Helaas zijn er sinds vrijdagavond kortdurende problemen ontstaan met de weergave van de plaatjes op onze site.
Dit probleem is echter alleen in het weekeinde opgetreden en alleen bij gebruik van de browser 'Internet Explorer'.
Er worden pogingen gedaan de schade aan de twee betreffende berichten te herstellen.

Bij alle andere (nieuwere) browsers zoalsGoogle Chrome,Opera,Mozilla Firefox en Safari, heeft dit probleem zich niet voorgedaan.

Spijtig genoeg zijn door deze storing ook enkele publieksreacties op kort geleden geplaatste berichten verloren geraakt.

Excuses voor het ongemak,

de redactie


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Dichter Peggy Verzett ontvangt de eerste Jana Beranováprijs

De eerste Jana Beranováprijs, vernoemd naar een levende Rotterdamse dichter, is toegekend aan Peggy Verzett voor haar baanbrekende en eigenzinnige poëzie. Verzett (1958) debuteerde in 2005 bij Van Oorschot met de bundel Prijken die buik. Bij Querido verschenen sindsdien Vissing (2010) en Haar vliegstro (2016). Stichting Woordnacht reikt de prijs met ingang van 2019 jaarlijks uit aan een auteur uit het Nederlandse taalgebied voor wie de artistieke vrijheid en integriteit vooropstaan; zonder te hechten aan waardering op basis van conventionele, modieuze en morele criteria. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 3500 euro.

De Jana Beranováprijs 2019 wordt op zaterdag 26 oktober om 14.00 uur uitgereikt in Boekhandel Donner in aanwezigheid van Jana Beranová en de jury, bestaande uit Hugo Bongers, Thomas Möllmann, Wilma Scheffers en Dean Bowen. De gehele middag is gratis toegankelijk voor bezoekers van Woordnacht en Donner.

(van de redactie)

  • Nieuw

  • Reacties