Thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt in Bibliotheektheater

8096-thrillerauteur-thomas-olde-heuvelt-in-bibliotheektheater

(van de Redactie)

De internationaal gevierde thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt is op woensdag 26 juni te gast in het Bibliotheektheater. Hij wordt door Elvin Post geïnterviewd en vertelt over zijn nieuwe boek ECHO.

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels in meer dan 30 landen is verschenen. Een Amerikaanse tv-serie, waarvan de rechten aan Warner Bros zijn verkocht, is in de maak. Begin mei verscheen zijn nieuwe boek ECHO, een ijzingwekkend verhaal over een alpinist die ternauwernood een gruwelijk ongeluk overleefd op de mysterieuze berg Maudit.

Naast dit boek is hij auteur van het boekgeschenk dat je tijdens de Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni) bij besteding vanaf 12,50 euro ontvangt.

Woensdag 26 juni, 20.00 tot 22.00 uur, kaarten vanaf € 10,-­

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties