Pop-up-store in de Bijenkorf

7562-pop-up-store-in-de-bijenkorf

Louis Vuitton is verheugd de opening aan te kondigen van een pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam op 1 november. Hiermee is Louis Vuitton voor het eerst aanwezig in de op een na grootste stad van Nederland, bekend om haar moderne architectuur. Voor de pop-up laat Louis Vuitton zich inspireren door de ‘My LV World Tour Collection’, die een eerbetoon brengt aan Gaston-Louis Vuittons privéverzameling reislabels. De transparante gevel is versierd met reusachtige monogramlabels en stickers van bekende monumenten en bezienswaardigheden, als verwijzing naar de labels die rond 1930 bevestigd werden aan reiskoffers en bagage, en de kunst van het reizen symboliseerden.

De pop-up biedt een selectie van lederwaren en accessoires aan voor zowel dames als heren, evenals een assortiment herenschoenen.

Centraal in de ruimte prijkt de collectie ‘Objets Nomades’, Louis Vuittons groeiende exclusieve interieurcollectie, met onder meer de opvallende ‘Rocking Chair’ van de hand van de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders.

LOUIS VUITTON POP-UP STORE
Bijenkorf Rotterdam
Coolsingel 105,
3012AG Rotterdam

Open vanaf 1 november 2018 (van maandag tot zondag)

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Aforismen 3: Pim Fortuyn (1948-2002)


(Door Kees Versteeg)

Deze ‘Vriend des Vaderlands’ behoeft geen nadere introductie. Nieuwsfeit: gisteren werd de Pim Fortuyn Prijs 2019 uitgereikt. Die eert de strijders voor het Vrije Woord.

De Rotterdamse AD-columniste, televisiepresentatrice en documentairemaakster Fidan Ekiz was één van de genomineerden. Een pikante nominatie volgens velen, gezien haar Nederturkse achtergrond. Ze reageerde daarop in het AD. ‘Dus: wat ik van mijn nominatie vind? De Pim Fortuyn Prijs is keihard nodig. Het is niet alleen schandalig dat ik dit anno 2019 moet schrijven. Het is dieptreurig.’

Ze won niet. De prijs gaat dit jaar naar de misdaadverslaggevers John van den Heuvel en Paul Vugts. Voor hun onverschrokken verslaggeving over de georganiseerde misdaad. Ze ontvingen tal van doodsbedreigingen en moesten meerdere malen onderduiken.

Van den Heuvel en Vugts zijn goede en dappere journalisten. Fidan Ekiz is een mooie, dappere en intelligente vrouw. De andere genomineerden zijn ook dapper. Laten we hopen dat we nog lang van ze mogen horen, en geen inspiratie ontlenen aan dit aforisme van Pim Fortuyn: ‘Als je onsterfelijk wilt worden, moet je wel op tijd doodgaan’.

  • Nieuw

  • Reacties