Pop-up-store in de Bijenkorf

7562-pop-up-store-in-de-bijenkorf

Louis Vuitton is verheugd de opening aan te kondigen van een pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam op 1 november. Hiermee is Louis Vuitton voor het eerst aanwezig in de op een na grootste stad van Nederland, bekend om haar moderne architectuur. Voor de pop-up laat Louis Vuitton zich inspireren door de ‘My LV World Tour Collection’, die een eerbetoon brengt aan Gaston-Louis Vuittons privéverzameling reislabels. De transparante gevel is versierd met reusachtige monogramlabels en stickers van bekende monumenten en bezienswaardigheden, als verwijzing naar de labels die rond 1930 bevestigd werden aan reiskoffers en bagage, en de kunst van het reizen symboliseerden.

De pop-up biedt een selectie van lederwaren en accessoires aan voor zowel dames als heren, evenals een assortiment herenschoenen.

Centraal in de ruimte prijkt de collectie ‘Objets Nomades’, Louis Vuittons groeiende exclusieve interieurcollectie, met onder meer de opvallende ‘Rocking Chair’ van de hand van de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders.

LOUIS VUITTON POP-UP STORE
Bijenkorf Rotterdam
Coolsingel 105,
3012AG Rotterdam

Open vanaf 1 november 2018 (van maandag tot zondag)

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties