Jan van der Ploeghuis 30 jaar jong

7540-jan-van-der-ploeghuis-30-jaar-jong

Uitnodiging voor viering 30 jaar Jan van der Ploeghuis vrijdag 5 oktober 2018 vanaf 15.00 uur Hooglandstraat 69, Rotterdam-noord

Het Jan van der Ploeghuis in het Oude Noorden bestaat vrijdag 5 oktober 30 jaar.

Dit wordt vanaf 15.00 uur gevierd met zang, magisch entertainment, muziek en ook een fototentoonstelling over de ontwikkelingen gedurende deze 30 jaar. De bouw van de Serviceflat voor ouderen vond plaats in het kader van de stadsvernieuwing in het Oude Noorden. De fototentoonstelling wordt geopend door Frans Meijer (oud directeur Volkshuisvesting), Sjaan Schaap (oud- opbouwwerker) en Corry Ulenberg (buurtactivist).


Zij vertellen over hun ervaringen met wethouder van der Ploeg als drijvende kracht achter de Rotterdamse stadsvernieuwing, de samenwerking met de buurt en de strijd tegen al te forse vernieuwingsplannen.Interviewer is Carla Sonneveld van Buurt TV Cineac Noord.

Verder wordt aandacht besteed aan de huidige ontwikkeling van het huis, waaronder de samenwerking met de Stichting Woonwerkplaats Piet Roovershuis. Deze stichting beijvert zich voor huisvesting en atelierruimte voor oudere kunstenaars in het Jan van der Ploeghuis. De muziek wordt verzorgd door het zangkoor Roze Lijsterbessen, Louis Windzak bijgenaamd de Surinaamse Otis Redding, de Antilliaanse huisband en last but not least de goochelende publieksentertainer Ollie Quist.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties