Authentiek Italiaans in Scheepvaartkwartier

7524-authentiek-italiaans-in-scheepvaartkwartier

Maasstad Italiaanse deli rijker. De bijzondere kazen van Fromagerie L’Amuse nu exclusief verkrijgbaar in Rotterdam.

Op 22 september opende HM magazijn haar deuren in het sfeervolle Scheepvaartkwartier. In een historisch pand aan de Westerkade 24 kunnen zowel food professionals als amateur koks hun hart ophalen aan de authentieke Italiaanse producten van La Prosciutteria. Bovendien kun je bij HM Magazijn als enige plek in Rotterdam terecht voor de bijzondere kazen van Fromagerie L’Amuse van Betty Koster die in onze hoofdstad al wereldberoemd is.


HM Magazijn is een initiatief van Gerlof Menkveld en Dimitri Houtman, beiden ervaren ondernemers en smaakmakers in Rotterdam. Met dit initiatief willen ze een plek creëren waar iedereen terecht kan voor bijzondere en authentieke producten: professionals uit de hospitality- en foodbranche, chefs die inspiratie willen opdoen maar ook thuiskoks die ieder denkbaar eetmoment graag aankleden met lekkers uit Italië. Iedereen is welkom. “Dat maakt ons magazijn een aanwinst voor Rotterdam. Mensen mogen alles proeven zodat ze alleen kopen wat ze het allerlekkerst vinden”, vertelt Dimitri Houtman. “En alleen producten waarvan onze harten sneller gaan kloppen zie je terug in de winkel. Uiteraard moeten ze geproduceerd zijn grande amore voor de perfecte authentieke smaak”, vult Gerlof Menkveld aan. “Voorheen was het assortiment van La Prosciutteria alleen toegankelijk voor professionals. Dankzij HM Magazijn kan nu iedereen genieten van onze ruime keuze in bijzondere vleeswaren, wereldberoemde olijfolies en overheerlijke antipasti.”

Bijzonder is dat de producten van kaasfenomeen Betty Koster, eigenaresse van Fromagerie L’Amuse, ruim vertegenwoordigd zijn in het magazijn. Menkveld: “Betty biedt een absoluut ongeëvenaarde selectie van de allerbeste kazen uit Europa, veelgeprezen door (top)chefs en Bourgondiërs. HM Magazijn fungeert als Rotterdamse ‘dependance’ en levert deze kazen ook aan restaurants in onze regio.”

HM Magazijn verzorgt ook workshops en op afspraak proeverijen.

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag of op afspraak

Westerkade 24, Rotterdam

0629075170 (Gerlof Menkveld)

magazijn@magazijnhenm.nl

Arie C. Torcque Zaanen :
Voorts zou er in zo'n groot gezelschap minstens één verstandelijk beperkte moeten zijn.

Het moet toch mogelijk zijn om Jantje Tak met een beetje "Fotoshop" in de foto aan te brengen.....

G*****domme wat een hufter, staan er een keer normale hardwerkende mensen op een foto is het weer niet goed

woensdag 17 okt 2018

bart schipper :
Als je het artikel leest. wordt dit met een foto van enthousiaste mensen aardig versterkt. Ik snap nooit waarom er zo moeilijk gedacht moet worden. iemand die een donkere huidskleur heeft moet dus altijd vooraan staan op een foto? Jan Tak.. zoek een hobby?

woensdag 17 okt 2018

Kees Kraan :
Ik snap Jan Tak wel de foto dient de tekst te ondersteunen hier is het andersom, zonder de tekst heb je geen benul waar dit over gaat, dé wielerclub?

woensdag 03 okt 2018

Jan Jansen :
Nou, Jan, jij let goed op!

Naast de door jou genoemde minderheden, mis ik ook de rolstoeler. Voorts zou er in zo'n groot gezelschap minstens één verstandelijk beperkte moeten zijn.

Wie zou het zijn?

Mensen met bril zijn trouwens ook behoorlijk in de minderheid. Net als mensen met een hoofddeksel. Of baard.

Één grote minderheid....

maandag 01 okt 2018

Jan Tak :
Voor lekker eten en drinken krijg je mij de deur wel uit, dus dat lijkt mij daar wel goed te zitten.
Maar als ik deze foto zie zijn de mannen sterk oververtegenwoordigd en erger ben je zwart dan sta je achteraan, typisch Italiaans of niet over nagedacht?
Dom, dom.....
Doe eens snel een betere foto!!!

maandag 01 okt 2018

Titus van der Werf :
Proficiat nogmaals!!
Wens je veel succes, komt zeker goed!
Groet,
Titus

maandag 01 okt 2018

Aderieke Overheul-de Boer :
Geheel eens met alles wat in artikel wordt beschreven/genoemd. Vanuit de Betuwe speciaal naar HM Magazijn gereden voor de bijzondere Italiaanse producten & een paar kazen/kaasjes van L'Amuse! Heerlijk!! Gasten én wij genoten van alles. Winkel nodigt uit tot experimenteren met eigen menu-ideeen, mede doordat je producten mag proeven die ik nog niet kende dus nieuwe variaties

zondag 30 sep 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Aforismen 3: Pim Fortuyn (1948-2002)


(Door Kees Versteeg)

Deze ‘Vriend des Vaderlands’ behoeft geen nadere introductie. Nieuwsfeit: gisteren werd de Pim Fortuyn Prijs 2019 uitgereikt. Die eert de strijders voor het Vrije Woord.

De Rotterdamse AD-columniste, televisiepresentatrice en documentairemaakster Fidan Ekiz was één van de genomineerden. Een pikante nominatie volgens velen, gezien haar Nederturkse achtergrond. Ze reageerde daarop in het AD. ‘Dus: wat ik van mijn nominatie vind? De Pim Fortuyn Prijs is keihard nodig. Het is niet alleen schandalig dat ik dit anno 2019 moet schrijven. Het is dieptreurig.’

Ze won niet. De prijs gaat dit jaar naar de misdaadverslaggevers John van den Heuvel en Paul Vugts. Voor hun onverschrokken verslaggeving over de georganiseerde misdaad. Ze ontvingen tal van doodsbedreigingen en moesten meerdere malen onderduiken.

Van den Heuvel en Vugts zijn goede en dappere journalisten. Fidan Ekiz is een mooie, dappere en intelligente vrouw. De andere genomineerden zijn ook dapper. Laten we hopen dat we nog lang van ze mogen horen, en geen inspiratie ontlenen aan dit aforisme van Pim Fortuyn: ‘Als je onsterfelijk wilt worden, moet je wel op tijd doodgaan’.

  • Nieuw

  • Reacties