Werkplekken voor studenten

7522-werkplekken-voor-studenten

TSH Collab biedt dynamische community voor ondernemers en start-ups in de Maasstad

In navolging van Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Florence biedt The Student Hotel (TSH) nu ook co-working spaces in Rotterdam met de naam TSH Collab. Ambitieuze ondernemers en startups kunnen aan de Willem Ruyslaan een flexplek, een dedicated desk of een geheel gemeubileerde werkruimte met super snelle wifi huren tegen een vriendelijk tarief. Leden kunnen gebruik maken van kosteloos printen, de receptie en concierge en een leenfiets. Als ze een bijeenkomst willen organiseren, zijn er meetingrooms en classrooms beschikbaar tegen een gunstige prijs. Zo komt werken, creëren, ontmoeten, logeren en ontspannen samen in een inspirerende en dynamische omgeving.


TSH Collab
The Student Hotel biedt een uiteenlopende mix van studenten, short-stay gasten, co-workers en freelancers. Met TSH Collab brengt het hotel haar gasten én professionals bij elkaar om samen te werken, logeren, vergaderen, eten en ontspannen. Een nieuwe manier van samenwerken. Uniek in Rotterdam.

De co-working spaces, kantoren en ontmoetingsruimtes van TSH Collab zijn inspirerend, modern, gebruiksvriendelijk en voorzien van ergonomisch meubilair. De hele dag is er gratis en onbeperkt fair trade koffie beschikbaar en krijgen de ondernemers flinke kortingen bij The Commons, het in-house restaurant van The Student Hotel.

TSH Collab Rotterdam beschikt over een eigen Community Manager die onder andere verschillende events en talks organiseert voor de members en overige geïnteresseerden. Community Manager Arysha Lemmers verklaart het concept: ‘’TSH Collab organiseert bijna wekelijks interessante events met uiteenlopende, internationale, inspirerende sprekers en gasten uit binnen- en buitenland. Onderwerpen als ondernemen, innovatie, netwerken en social influencing komen aan bod. Aansprekende voorbeelden zijn het onlangs gehouden internationale influencer event Traverse en Creative Mornings. Uiteraard kunnen leden ook evenementen organiseren. Daar helpen we graag bij!’’

Arysha vervolgt: ‘’Er zijn meerdere ruimtes die geschikt zijn voor events zoals The Library, onze communal spaces en de classrooms zijn speciaal ingericht voor het geven van trainingen. Om te ontspannen is er een game room met playstations, een mini cinema en staan er een tafelvoetbal en een tafeltennistafel.’’

Leden kunnen bovendien gebruik maken van korting op de stijlvolle hotelkamers van The Student Hotel, niet alleen bij de Rotterdamse vestiging maar bij elke locatie in Europa. En heb je vaak een deadline? Met een dedicated desk of office abonnement is je ruimte 24 uur beschikbaar! Daarnaast heeft elke member van TSH Collab gratis toegang tot internationale Collabs in onder meer Dresden en Florence. In eigen land kan dat in Amsterdam City en West, Maastricht en Den Haag.

Dit jaar kreeg The Student Hotel er maar liefst zeven nieuwe locaties bij en opent TSH in de toekomst vestigingen in Madrid, Porto, Lissabon, Bologna, Rome, Barcelona, Wenen, Delft en Utrecht.

Arysha: ’’We vinden het belangrijk om een zo divers mogelijke community van bedrijven en entrepeneurs te mogen verwelkomen. Wat we zien, is dat er onwijs mooie samenwerkingen ontstaan en alle partijen - vanuit Collab - groeien naar hun doelen en ambities. Daar ben ik zeer trots op!’’

Nieuwe leden kunnen zich online registreren voor een gratis proefdag.

Overige informatie over TSH Collab

Adres: The Student Hotel, Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam

Telefoon: +31 85 058 0045

Website: https://www.tshcollab.com/rotterdam

E-mail: info@tshcollab.com

Facebook: https://www.facebook.com/TSHCollabRotterdam

Prijs: vanaf €99

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Joost Swarte in de Kunsthal & Meijer Wery op de Oude Binnenweg


Fotograaf Wim de Boek stuurde ons ter gelegenheid van de expositie van tekenaar Joost Swarte in de Kunsthal - zie elders in deze krant - een foto toe van de muurschildering van jazzsaxofonist Meijer Wery, die aan de Oude Binnenweg hangt. De muurschildering werd onthuld in 2017 en is gemaakt door Joost Swarte. Sinds 2013 verschijnen op en rond de Oude Binnenweg regelmatig portretten van overleden Rotterdamse jazzmuzikanten. Samen vormen ze een ‘jazzy’ route over de meest Rotterdamse straat van Rotterdam.

In de jaren dertig was Meijer Wery was saxofoondocent aan de Muziekscholen Maatschappij ter Bevordering der Toonkunst (directeur Willem Feltzer). Het muzieklyceum van Willem Feltzer startte in april 1929 als eerste in Nederland een jazzopleiding met o.m. Meijer Wery en trompettist Eddy Meenk als jazzdocenten.

In het begin van de jaren dertig maakte Meijer Wery deel uit van The Famous Band van de slagwerker en accordeonist Philip Willebrandts. Tijdens de Tweede Wereldoorlog speelde Meijer Wery basklarinet in het Joods Symfonieorkest en wist hij te ontsnappen uit de Hollandsche Schouwburg waar de joden werden bijeengebracht om op transport gesteld te worden naar de vernietigingskampen. Nadat het hem gelukt was zich als ‘half jood’ te laten registreren, kon hij gaan werken bij het Goois Symfonieorkest. Meijer Wery overleed 14 oktober 1978 op 86-jarige leeftijd in Rotterdam.

Zie ook: http://www.r-jam.nl/portfolio/meijer-wery-door-joost-swarte/ en www.kunsthal.nl

Foto van de muurschildering is van Wim de Boek.

(van de redactie)

  • Nieuw

  • Reacties