Manager of the Year

7429-manager-of-the-year

Manager of the Year Galadiner 2018: Wie noemt zichzelf straks ‘Manager of the Year 2018’?

De CCMA Awards Manager of the Year verkiezing is in volle gang. Op woensdag 3 oktober, tijdens de finale, wordt in Loods K van Fort Altena te Werkendam bekend welke finalist de Award in ontvangst mag nemen en zich ‘Manager of the Year 2018’ mag noemen.

Tijdens de CCMA Awards – Manager of the Year verkiezing kijken we dit jaar niet alleen terug, maar blikken we ook juist vooruit. Hoe ziet de toekomst van de klantcontact branche eruit? Wat gaat er veranderen en waar moeten we op inspelen? Niemand kan dit verhaal beter vertellen dan de beste contact center managers van dit moment. Tijdens de finale staan zij dan ook een laatste keer op het podium om hun persoonlijke verhaal met de aanwezigen te delen. Onder begeleiding van dagvoorzitter Gerrit Heijkoop leert het publiek de vier finalisten en hun visie op de toekomst nog beter kennen. Waarom verdient juist die ene manager uiteindelijk de titel ‘Contact Center Manager of the Year’ en wat is zijn of haar ‘story of the future’?

Op dit moment vinden de eerste ontmoetingen plaats tussen de jury en de tien kandidaten tijdens de bedrijfsbezoeken. De kandidaten presenteren gedurende het bezoek hun visie op het klantcontact en laten de juryleden kennismaken met de klantcontact afdeling en het bedrijf. Op 5 september vindt de halve finale plaats, waarbij de kandidaten hun persoonlijke verhaal delen met het aanwezige publiek, bestaande uit de jury, het bestuur van de CCMA, de sponsoren en de supporters van de kandidaten. Na de halve finale wordt duidelijk welke vier finalisten doorgaan naar de finale.

Het bijwonen van het CCMA Awards Galadiner is een zeer exclusieve aangelegenheid, daar er plek is voor 150 gasten. Het evenement is op uitnodiging, maar ook te volgen via een livestream. Alle genodigden worden op dit moment persoonlijk benaderd en ontvangen zeer binnenkort hun uitnodiging. Het gezelschap bestaat deze avond uit voornamelijk contact center managers. De aanwezigen begeven zich dus in het ultieme netwerk van klantcontact.

Jan Tak :
Tja als het wat moet kosten is de lol er snel af :-)
Maar ik snap deze Klant contact managers (is het nu een Klantcontact Mgr of Klant Contactmanager?) wel, wie wil er nu niet op kosten van de baas reizen, eten en je laten fêteren?
Eerlijk gezegd ben ikzelf ook jaren lid geweest van soortgelijke clubs, ach je kwam nog eens ergens, Parijs, Praag, Lissabon, Vegas, Atlanta etc.
Meestal ging mijn vrouw mee en deed zij het "Ladies Programm" het waren korte vakantie"s een voorrecht om voor zo'n werkgever mogen werken.
Ja Jan heeft hard gewerkt voor zijn centen!

maandag 20 aug 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Ach,..ook hier gaat het om de pasta, m'n broer kreeg een jaar of 10 geleden een prijs als de beste golfclub maker van EU, nou ja krijgen is een andere zaak kostte hem wel 5.000 euries, zelf kreeg ik een aanbod in Spanje om me een kunstprijs te laten aanmeten om m'n leven als kunstenaar te waarderen met als prijskaartje twee schilderijen en 3.000 euro's. Deze kunstprijs zou uitgerijkt worden in Madrid met vele hoogwaardigheids bekleders, ja,..ja,.. zelfs mocht ik dan ook iemand uitnodigen, natuurlijk ben ik hier gretig op ingegaan en heb de heren organisatoren vriendelijk bedankt voor het aanbod.......en medegedeeld dat de prijs tehoog was om m'n tochwel kostbare tijd aaan te spanderen.

maandag 20 aug 2018

Jan Tak :
Idem hier J.J.
Wie krijgt deze teksten in hemelsnaam uit zijn toetsenboord, hoe bestellen dit soort tekstschrijver in de kroeg een biertje? Hoe praten ze thuis aan tafel?

Ongetwijfeld bestaan er figuren die van dit taalgebruik een "stijfje" krijgen en ik verdenk toch dezelfde persoon, cq organisatie als die van "hét social media event van 2018" in het "Blaakhouse" :-)

Connect the dots boys, my take you niet in de mailing :-)

zondag 19 aug 2018

Jan Jansen :
De CCMA Awards - Manager of the Year verkiezing te Werkendam..... Ben ik nou de enige die hier uitslag krijgt? Contact center managers. Je krijgt het toch niet uit je strot? Wat is zijn story of the future? Doe toch normaal! Wat een zielepoten.

vrijdag 17 aug 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Kopstoot 1

Foto: Kajan Liu,


‘Ontdekking van de eeuw’

Tijdens mijn bezoek in aangenaam gezelschap afgelopen zondag aan museum Boijmans met een topdrukte hebben wij ‘de ontdekking van de eeuw’ gedaan. Als hele redactie van www.vandaagenmorgen.nl

Bij het doorlopen van de zeer succesvolle expositie ‘Puur Rubens’ troffen wij een olieverfdoek aan met de beeltenis van een jongeman.

Daarnaast stond als opschrift: ‘Rubens, 1632, jongen’. (Zie ook elders op deze pagina).

Wie hier echter heel intensief naar gaat kijken ziet in dit naamloze gezicht ineens zeer goede bekende. Maar van waar ook al weer?

Juist! Van het wereldwijde witte doek en televisie van de overbekende langdurige serie ‘In de ban van de Ring’. Opgenomen in deze 20e eeuw. Met maar een conclusie (check het zelf maar).

Dit is dus de afbeelding van ‘Mister Frodo.’ Van nota bene reeds eeuwen geleden. Hoe is het mogelijk?!

Het is aan deze Peter Paul Rubens (1577-1640), de schilderskoning van de Vlaamse Barok te danken dat hij als allereerste deze ‘Mister Frodo ‘ te voorschijn heeft getoverd. Niet uit de kast of uit het schilderij.

Maar zeker wel ‘Uit de ban van de Ring.’

Jim Postma


Kopstoot 2

DISCUSSIE WILDERS EN RUTTE

Zojuist gehoord op de Radio 2 bij het nieuws heden om 14.00 uur. Een discussie tussen twee kemphanen.

Over de vernielingen tijdens het Nieuwjaar aangericht
door raddraaïers riep Mark Rutte recentelijk:

‘Het liefst zou ik hen persoonlijk in elkaar slaan.’

Daarop antwoordde Wilders:

‘Waarmee Rutte?

Met je handtasje?!’

Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties