Grootste Bever in Rotterdam

7371-grootste-bever-in-rotterdam

Bever opent grootste winkel in Rotterdam, Duizenden bezoekers op feestelijke opening. Zaterdag 14 juli jongstleden hebben duizenden Rotterdammers de feestelijke opening van de grootse Bever-winkel in Rotterdam bijgewoond. Het pand met twee verdiepingen is ruim 2100 m2 groot en is daarmee een van de grotere Bever-winkels in Nederland. Nieuwsgierigheid, lastminuteshopping voor de vakantie, maar vooral de acties en activiteiten waren de belangrijkste redenen om naar de Stadionweg af te reizen.

Wie denkt dat Bever er puur is voor kampeerders, fanatieke bergbeklimmers of backpackers komt bedrogen uit. In de winkel kunnen buitenliefhebbers terecht voor meer dan 400 topmerken.


Van wandelschoenen, rugzakken en kleding tot (reis)boeken en kaarten. Voor jong en oud is in verschillende prijsklassen iets te vinden wat ook direct kan worden uitgeprobeerd in speciale ‘experience-zones’ zoals een groot testpad met verschillende ondergronden en niveauverschillen. Ook is er een permanente tentenshow en wordt in de winter de winkel deels omgebouwd tot wintersport-basecamp-store.

Prachtig Rotterdam
Pieter Saman, CEO Bever die de winkel feestelijk opende: “We hebben heel bewust voor deze prachtige plek in Rotterdam gekozen. Onze 42ste winkel ligt dicht bij de A16, dus op een mooie plek voor de buitenliefhebbers in de regio Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk en Dordrecht. Bovendien kun je er gratis voor de deur parkeren. Door te kiezen voor zo’n centrale plek maken we onze service en expertise meer toegankelijk voor een grotere groep buitenmensen.”

Duizenden Rotterdammers op de been
Wat opviel waren de duizenden Rotterdammers die al vanaf 8 uur voor de deur stonden om de feestelijke winkelopening bij te wonen. Sommigen waren toevallig in de buurt en zagen dat de straat was omgetoverd tot een avonturenbos. Anderen hadden een duidelijke missie, zoals David van Leeuwen uit de Katendrecht-buurt: “Ik ben speciaal gekomen voor de Lowe Alpine Edge 18 rugzak die ik vandaag voor € 10,- kan kopen in plaats van € 49,95. Dat het zo’n spektakel zou zijn had ik ook niet verwacht. Helaas heb ik niet de kluis gekraakt, anders kon ik meteen gratis gaan shoppen.”

Bever aan de Stadionweg is geopend van maandag tot en met zondag, maar tijdens thuiswedstrijden van Feijenoord gesloten. Kijk voor het actuele overzicht van de winkelopeningstijden op Bever.nl.

Over Bever
Westlander Fred van Olphen begon in 1977 met Bever om mensen aan te moedigen naar buiten te gaan. Die missie heeft het bedrijf in 2018 nog steeds. Bij Bever werken echte buitenambassadeurs. Elke dag opnieuw brengen zij hun liefde voor buiten over op talloze klanten en bezoekers.

Bever is onderdeel van de AS Adventure Groep, de grootste outdoorretailer van Europa, die ook ketens heeft in België, Duitsland en Engeland. Google riep Bever dit jaar uit tot dé omnichannelretailer van Europa. Een prijs voor het bedrijf dat het best fysieke winkels met online verkoop combineert.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De kluts kwijt


Je zou ze de kost moeten geven die gedurende

deze enorme hittegolven de kluts zijn kwijt

geraakt. Waarvan recentelijk weer ondergetekende.


In de bloedhitte ben ik op zoek naar een

Kringloopwinkel in het dorp Oude-Tonge. Daar

buiten, midden in natuurgebied en boerenland,

bivakkeer ik vaak om de hitte in de stad te ontvluchten.


Hoewel, zo ontdek je al snel van stad naar platteland:

‘Vluchten kan niet meer.’


Afijn. Een keer had ik daar jaren geleden in dit vriendelijke

dorpje een matras gekocht voor mijn buitenhuisje.

Maar nu kon ik de tweedehands-winkel niet meer

direct terugvinden.


Geheel de weg kwijt stopte ik mijn oude bestelwagentje

langs de kant van de weg, toevallig in de buurt van

een autogarage. Zo’n vijftig meter daar vandaan.


De goedlachse automonteur wees mij onmiddellijk

de goede richting. Namelijk naar de volgende rotonde.

Ik had mij dus eenvoudig vergist. Omdat de monteur

mijn auto niet zag, vroeg hij: ‘Bent u lopend?! Het is nog

wel zo’n driekwart kilometer hier vandaan?’


Geruststellend antwoord ik hem: ‘Nee, mijn wagen

staat wat verder op. Ik was alleen even de kluts kwijt.’


Op dat moment loopt de monteur naar een van de

auto’s en vraagt met een ‘big smile’: ‘Zo, u was de kluts

kwijt, hè? Nou, dan heeft u geluk. Heb er hier nog eentje

liggen voor een goedkoop prijsje. Hoeft u ook niet meer

naar de Kringloopwinkel.’’


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties