Pathé De Kuip met 100.000ste bezoeker

7362-path-de-kuip-met-100-000ste-bezoeker

In december 2017 opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste Dolby Cinema zalen, en ondertussen is gebleken dat het publiek deze ultieme filmervaring enorm weet te waarderen: Pathé De Kuip mocht gisteren de 100.000ste Dolby Cinema-bezoeker ontvangen.

Tristan Baak (14 jaar) uit Oosterhout werd samen met zijn vader bij hun bezoekje aan Skyscraper verrast met het bericht dat hij de 100.000ste bezoeker was voor een Dolby Cinema voorstelling bij Pathé. Hij kreeg een hand van de theatermanager, een mooie bos bloemen én een voucher voor een jaar lang gratis naar Dolby Cinema voorstellingen. Tristan was er als echte Dolby Cinema fan “superblij” mee, en vertelde dat hij gelijk vanaf het moment dat de zaal open is gegaan een vaste bezoeker is geworden. Hij houdt het meest van actiefilms, dus ook Jumanji en Avengers: Infinity War zijn de afgelopen tijd met veel plezier door hem en zijn vader bekeken in de Dolby Cinema zaal.


Tristan kan de komende weken al volop genieten van zijn voucher: op dit moment draaien naast Skyscraper ook Ocean’s 8, Jurassic World: Fallen Kingdom en The Incredibles 2 (NL versie) in de Dolby Cinema zalen. Binnenkort zijn onder andere Ant-Man and the Wasp (vanaf 18 juli) en Mission Impossible - Fallout (vanaf 2 augustus) te zien in de Dolby Cinema zalen bij Pathé De Munt, Pathé De Kuip en vanaf 18 juli bij Pathé Scheveningen.

Uitbreiding
Pathé vernieuwt voortdurend om aan de hoogste eisen van het publiek te voldoen en zijn bezoekers elke keer een filmervaring te bieden waarbij alle zintuigen op scherp worden gezet. Pathé zet daarom met veel trots het succes van dit Premium Large Format in hun theaters direct om naar verdere uitbreiding. Op 18 juli opent de derde hypermoderne Dolby Cinema zaal van Pathé in Pathé Scheveningen. Vanaf dat moment krijgen ook daar de bezoekers de mogelijkheid om optimaal te genieten van de unieke combinatie van intense beelden, meeslepend geluid en innovatief design dat Dolby Cinema biedt.

Wat is Dolby Cinema?
Dolby Cinema™ biedt een totale bioscoopbeleving. Het combineert de krachtigste beeld- en geluidstechnologie met een innovatief design om van elk bioscoopbezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Met intense en levensechte beelden brengt Dolby Vision™ het verhaal tot leven. En met Dolby Atmos™ zit je volledig in de film met adembenemend realistische, bewegende audio die om je heen de hele zaal lijkt rond te reizen. In combinatie met een innovatief bioscoopdesign plaatst Dolby Cinema™ je midden in het verhaal en maakt het je bioscoopbezoek tot een ware belevenis.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Kopstoot 1

Foto: Kajan Liu,


‘Ontdekking van de eeuw’

Tijdens mijn bezoek in aangenaam gezelschap afgelopen zondag aan museum Boijmans met een topdrukte hebben wij ‘de ontdekking van de eeuw’ gedaan. Als hele redactie van www.vandaagenmorgen.nl

Bij het doorlopen van de zeer succesvolle expositie ‘Puur Rubens’ troffen wij een olieverfdoek aan met de beeltenis van een jongeman.

Daarnaast stond als opschrift: ‘Rubens, 1632, jongen’. (Zie ook elders op deze pagina).

Wie hier echter heel intensief naar gaat kijken ziet in dit naamloze gezicht ineens zeer goede bekende. Maar van waar ook al weer?

Juist! Van het wereldwijde witte doek en televisie van de overbekende langdurige serie ‘In de ban van de Ring’. Opgenomen in deze 20e eeuw. Met maar een conclusie (check het zelf maar).

Dit is dus de afbeelding van ‘Mister Frodo.’ Van nota bene reeds eeuwen geleden. Hoe is het mogelijk?!

Het is aan deze Peter Paul Rubens (1577-1640), de schilderskoning van de Vlaamse Barok te danken dat hij als allereerste deze ‘Mister Frodo ‘ te voorschijn heeft getoverd. Niet uit de kast of uit het schilderij.

Maar zeker wel ‘Uit de ban van de Ring.’

Jim Postma


Kopstoot 2

DISCUSSIE WILDERS EN RUTTE

Zojuist gehoord op de Radio 2 bij het nieuws heden om 14.00 uur. Een discussie tussen twee kemphanen.

Over de vernielingen tijdens het Nieuwjaar aangericht
door raddraaïers riep Mark Rutte recentelijk:

‘Het liefst zou ik hen persoonlijk in elkaar slaan.’

Daarop antwoordde Wilders:

‘Waarmee Rutte?

Met je handtasje?!’

Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties