Pathé De Kuip met 100.000ste bezoeker

7362-path-de-kuip-met-100-000ste-bezoeker

In december 2017 opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste Dolby Cinema zalen, en ondertussen is gebleken dat het publiek deze ultieme filmervaring enorm weet te waarderen: Pathé De Kuip mocht gisteren de 100.000ste Dolby Cinema-bezoeker ontvangen.

Tristan Baak (14 jaar) uit Oosterhout werd samen met zijn vader bij hun bezoekje aan Skyscraper verrast met het bericht dat hij de 100.000ste bezoeker was voor een Dolby Cinema voorstelling bij Pathé. Hij kreeg een hand van de theatermanager, een mooie bos bloemen én een voucher voor een jaar lang gratis naar Dolby Cinema voorstellingen. Tristan was er als echte Dolby Cinema fan “superblij” mee, en vertelde dat hij gelijk vanaf het moment dat de zaal open is gegaan een vaste bezoeker is geworden. Hij houdt het meest van actiefilms, dus ook Jumanji en Avengers: Infinity War zijn de afgelopen tijd met veel plezier door hem en zijn vader bekeken in de Dolby Cinema zaal.


Tristan kan de komende weken al volop genieten van zijn voucher: op dit moment draaien naast Skyscraper ook Ocean’s 8, Jurassic World: Fallen Kingdom en The Incredibles 2 (NL versie) in de Dolby Cinema zalen. Binnenkort zijn onder andere Ant-Man and the Wasp (vanaf 18 juli) en Mission Impossible - Fallout (vanaf 2 augustus) te zien in de Dolby Cinema zalen bij Pathé De Munt, Pathé De Kuip en vanaf 18 juli bij Pathé Scheveningen.

Uitbreiding
Pathé vernieuwt voortdurend om aan de hoogste eisen van het publiek te voldoen en zijn bezoekers elke keer een filmervaring te bieden waarbij alle zintuigen op scherp worden gezet. Pathé zet daarom met veel trots het succes van dit Premium Large Format in hun theaters direct om naar verdere uitbreiding. Op 18 juli opent de derde hypermoderne Dolby Cinema zaal van Pathé in Pathé Scheveningen. Vanaf dat moment krijgen ook daar de bezoekers de mogelijkheid om optimaal te genieten van de unieke combinatie van intense beelden, meeslepend geluid en innovatief design dat Dolby Cinema biedt.

Wat is Dolby Cinema?
Dolby Cinema™ biedt een totale bioscoopbeleving. Het combineert de krachtigste beeld- en geluidstechnologie met een innovatief design om van elk bioscoopbezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Met intense en levensechte beelden brengt Dolby Vision™ het verhaal tot leven. En met Dolby Atmos™ zit je volledig in de film met adembenemend realistische, bewegende audio die om je heen de hele zaal lijkt rond te reizen. In combinatie met een innovatief bioscoopdesign plaatst Dolby Cinema™ je midden in het verhaal en maakt het je bioscoopbezoek tot een ware belevenis.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Aforismen 2: Oscar Wilde (1854 – 1900)


(Door Kees Versteeg)

Oscar Wilde was een schrijver van Ierse afkomst, die aan het eind van de negentiende eeuw de leider werd van een esthetische cultus; zijn credo luidde l'art pour l'art – kunst om de kunst. In zijn werk wemelt het van de aforismen. Voordat hij als toneelschrijver doorbrak strooide hij al met geestige aforismen op bijeenkomsten van de Londense society. Na een succesvolle reis naar Amerika in 1882 werd hij volgens sommigen de eerste popster uit de wereldgeschiedenis. Maar de geaffecteerde dandy riep ook veel weerstand op. Na een beroemd geworden proces in 1895 werd hij gevangen gezet voor het in de praktijk brengen van zijn homoseksualiteit. In 1900 stierf hij totaal verarmd in Parijs. Hij ligt naast tal van andere beroemdheden begraven op het Cimetière du Père-Lachaise, de grootste begraafplaats van Parijs.

Men moet altijd een tikje onwaarschijnlijk zijn.

De prettigste mensen zijn mannen met een toekomst en vrouwen met een verleden.

Het is monsterachtig hoe mensen tegenwoordig allerlei dingen achter iemands rug zeggen die volkomen waar zijn.

Een cynicus is iemand die overal de prijs, en nergens de waarde van kent.

  • Nieuw

  • Reacties