Fietstour: Maak kanker kansloos

7326-fietstour-maak-kanker-kansloos

Erasmus MC - Tour de Rotterdam 2018: 220.750 euro Euro voor Maak Kanker Kansloos. Daniel den Hoed Fonds zeer verheugd met recordopbrengst.

De opbrengst van de achtste editie van Erasmus MC - Tour de Rotterdam heeft nu al alle verwachtingen overtroffen. Een cheque van maar liefst 220.750 euro is nog vóór het startschot door deelnemer Pierre Kuster overhandigd aan prof.dr. Pieter Sonneveld namens het Daniel den Hoed Fonds. Burgemeester Aboutaleb heeft zojuist het startschot voor de Tour de Rotterdam 2018 gegeven.

Vandaag wordt de Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2018 verreden door bijna 2.500 deelnemers. Recreatieve fietsers, gezinnen en wielrenners kunnen weer genieten van prachtige nieuwe tochten van diverse afstanden.

Maak Kanker Kansloos
Erasmus MC - Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een project van het Erasmus MC. Dit jaar sluit de Erasmus MC Tour de Rotterdam aan bij de campagne Maak Kanker Kansloos van het Daniel den Hoed Fonds. De opbrengst gaat naar onderzoek naar therapie op maat in het Erasmus MC KankerInstituut, het toonaangevende onderzoeks- en behandelcentrum van het Erasmus MC.

Deelnemer Pierre Kuster heeft persoonlijk en met zijn team een geweldig bedrag bij elkaar gefietst voor het Daniel den Hoed Fonds. Lees over zijn motivatie op https://deelnemers.tourderotterdam.nl/actie/pierre-kuster

Drie Vrije Toertochten, twee Recreatietochten en een Pelotonstocht

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2018 bestaat uit drie Vrije Toertochten, twee Recreatieve tochten en een Pelotonstocht. De afstanden variëren van 25 tot 135 kilometer. Bijna 2.500 deelnemers worden getrakteerd op prachtige uitzichten op de skyline van Rotterdam, verrassende natuurgebieden op de Zuid Hollandse eilanden en veel collegialiteit en gezelligheid onder de fietsers en begeleiders.

Organisatie in goede handen
De Erasmus MC Foundation draagt jaarlijks zorg voor de organisatie. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en sponsors. Volgend jaar wordt de Erasmus MC – Tour de Rotterdam verreden op xx juni. Sinds 2016 is de Erasmus MC – Tour de Rotterdam een NTFU Klassieker, waarmee aan strenge kwaliteitseisen wordt voldaan. Onder voorbehoud wordt de 2019-editie verreden op 29 juni.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Loopbaan


Rutte, onze grote premier in het klein,

wil niet zijn hele leven onze premier zijn.

Hij wil weg, hogerop,

naar de echte hoge top.


Ik laat zien: ‘Ik ben een ferme knaap.

Van mij komt heus geen broodje aap.

Vastberaden koers ik naar mijn nieuwe stek.

Ik heb een probleem. Er is geen plek.’


Geert-Jan Laan


  • Nieuw

  • Reacties