17 jarige jongen uit Rotterdam Vermist! + Update

7039-17-jarige-jongen-uit-rotterdam-vermist-update (Door Marcella Deen)


- Lichaam Orlando gevonden -

Alsjeblieft geen vervolg op Anne Faber. Het lijkt zo ver van je bed show als je het op de televisie ziet. Voor mij nooit. Ik vind het verschrikkelijk hoe de maatschappij in elkaar steekt tegenwoordig en hoeveel mensen er op straat zijn die eigenlijk psychische hulp nodig hebben achter gesloten deuren. En telkens weer gebeurt het, vermissingen, verkrachtingen, moorden.

Maar wij hebben geen genoeg mankracht bij de politie en de recherche. Politiek Den Haag heet dat. Ben benieuwd hoe zij zullen reageren als het hun kind overkomt.


Mijn dochter heeft fijne vrienden en vriendinnen. Orlando Boldewijn is er een van. Een 17 jarige jongen van een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Ook al is het thuis niet allemaal rozengeur en zonneschijn, Orlando slaat zich er doorheen en studeert hard voor een goede toekomst. Hij doet het Wolfert tweetalig en haalt hoge cijfers. Orlando valt op jongens, en iedereen weet dat van hem. Hij is er erg open over wat niet iedereen op die leeftijd durft te zeggen. Een lieve zorg- en behulpzame puber die vaak bij ons thuis over de vloer kwam. Hij had het thuis niet even makkelijk maar werd door zijn vrienden en vriendinnen en de ouders daar van goed opgevangen. Een jongen die genegenheid, aandacht en liefde zocht.

De meesten van ons kennen wel de populaire dating sites waaronder tinder. Nu heb je die ook voor de homoseksuelen onder ons maar dan onder de naam grinder. Echter weet je nooit wie er allemaal op zo'n site zitten. Zonder gevaar is het niet..

Orlando had een date via deze site maar was daar erg gesloten over. Jammer want sinds afgelopen zondag 18 februari wordt hij vermist. Hij is om 00.40 nog online geweest en heeft via zijn mobile telefoon naar zijn moeder bericht dat hij eraan kwam. Volgens zijn vrienden heeft hij dat niet zelf gedaan daar het soort van tekst niet was zoals Orlando het zou schrijven.

De politie komt maar moeizaam op gang. Afgelopen zondag 25 februari is het landelijk bekend gemaakt dat hij wordt vermist, nu al een week geleden. Hij schijnt voor het laatst gesignaleerd te zijn in Den Haag waar hij een afspraak had met iemand van een dating site. Al een week is zijn pinpas en telefoon niet gebruikt. Het voelt heel naar, we kunnen alleen maar gissen en positief blijven denken. Ik merk de wanhoop bij zijn vrienden. Trots op een goede vriendin van Orlando ,Noha den Hartog die meteen in actie is gekomen en de media heeft opgezocht.

Hoe meer publiciteit hoe beter in de hoop dat iemand iets weet of heeft gezien. Mocht u iets zien of horen belt u dan alstublieft onmiddellijk de alarmlijn van de politie.

-.-

UPDATE: Maandagavond 26 februari hebben duikers een lichaam uit het water gehaald in de buurt van waar Orlando voor het laatst is gezien. Identificatie volgt later.

UPDATE: Rond half elf deze avond werd bekend gemaakt dat het gevonden lichaam geindentificeerd is als dat van Orlando....

UPDATE: Op dinsdagochtend 27 februari meldt RTV Rijnmond het volgende: 'Politie over vondst Orlando: vrienden en familie hebben de zaak versneld.'


Jeroen Waardenburg :
Hier ligt naast politievoorlichting in de eerste plaats een belangrijke informatietaak weggelegd voor leerkrachten en zeker ook de ouders van schoolgaande kinderen. Zelfs een hogere prioriteit dan alleen les geven,CITAAT.

School is natuurlijk niet verantwoordelijk de school dient goed les te geven en dat is tegen woordig ook maar zo zo ;alles begint met de ouders daar begint de opvoeding;wat doet een 12 jarige of 16 jarig om 1.00 uur s nachts nog op straat.En nou krijgt Facebook in eens de schuld,ook de ouders die hun kinderen maar laten gaan.Wel weer gemakkelijk om de schuld buiten de eigen schuld te zoeken;altijd heeft een ander het gedaan.
woensdag 28 feb 2018

Arie C. Torcque :
Jan Tak: Helemaal met je eens, Google en Facebook en alle andere media doen er helemaal niets mee, en ik denk dat daar de boosdoeners gezocht moeten worden, figuren met fake sites soms wel 4 of 5 zonder dat ze te achterhalen zijn.

woensdag 28 feb 2018

jim Postma :
Vreselijk voor de ouders, familie, vrienden, kennissen, klasgenoten, ons medeleven naar allen (redactie Rotterdam Vandaag & Morgen, www.vandaagenmorgen.nl

Hier ligt naast politievoorlichting in de eerste plaats een belangrijke informatietaak weggelegd voor leerkrachten en zeker ook de ouders van schoolgaande kinderen. Zelfs een hogere prioriteit dan alleen les geven,

dinsdag 27 feb 2018

Jan Tak :
Triest bericht, mijn medeleven gaat uit naar de familie.

Gisteravond met het eerste bericht de gedacht "het zal toch niet" Nu het waarheid is geworden komt er straks de vraag; "wie gaat er nu eens eindelijk al die vage internet contactsites bewaken, hoe houden we toezicht op onze kinderen, hoe......?

Wat een klote tijd!!

dinsdag 27 feb 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over: