Pay010 is dé betaalapp voor parkeren in Rotterdam

7026-pay010-is-d-betaalapp-voor-parkeren-in-rotterdam

Rotterdam heeft nu als eerste grote stad in Nederland een app met dezelfde functie als de betaalautomaat op straat. Maar dan zonder abonnement of transactiekosten. De gebruiker hoeft niet meer naar de automaat te lopen en betaalt het parkeren vooraf met iDeal of creditcard zonder dat de gebruiker zich registreert. Het is mogelijk om met de app op afstand de parkeertijd te verlengen of voor bezoekers de parkeerkosten te betalen en af te handelen.

Wethouder Langenberg (mobiliteit): “Het is mooi om te zien dat deze technologie gebruikt wordt om het onze bezoekers en ondernemers makkelijker te maken. De app heeft veel aantrekkelijke opties. Zo kun je op afstand een parkeeractie starten, ook voor een ander. En je zit niet vast aan maandelijkse abonnementskosten. Vooral voor de niet-frequente parkeerder een goed alternatief.”

Om de app te gebruiken hoeft de gebruiker zich niet te registreren, maar die mogelijkheid is er wel. Het voordeel van de registratie is dat als je korter parkeert dan vooraf gedacht, de app de resterende tijd bewaart en bij de volgende parkeertransactie inzet.

Informatie over Pay010

Betalen bij de parkeerautomaat blijft gewoon mogelijk. De app is een extra mogelijkheid voor parkeerders. Hiervoor is de gemeente Rotterdam een samenwerking met Ease2pay aangegaan, zij hebben Pay010 ontwikkeld om parkeren snel en gemakkelijk te betalen.

Meer weten over Pay010, ga naar de website

Download de app nu gratis in de App Store of Playstore.

Bron foto: Autoblog.nl

Jan Tak :
Tjonge wat een lap tekst om "eenvoudig"parkeren uit te leggen en het zal wel aan mij liggen maar ik zie het voordeel t.o.v. de andere parkeer-apps zoals Yellowbrick of Parkmobiel totaal niet.
Bovendien, als ik lees: "Om de app te gebruiken hoeft de gebruiker zich niet te registreren" dan denk ik niet dat dit gaat werken, immers zal minstens je creditcard en het kenteken van de auto in de gemeentelijke administratie bekend moeten zijn.

Wordt het niet eens tijd voor één landelijk systeem?

vrijdag 23 feb 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over: