Win 1000 euro via deze krant

6903-win-1000-euro-via-deze-krant (Door Jim Postma (Uitgever))

Rotterdam Vandaag & Morgen bestaat begin volgend jaar officieel (2018) precies tien jaar! Daarmee is RV&M een van de oudste digitale kranten in de Rotterdamse regio. (www.vandaagenmorgen.nl) Voor ons reden voor een feestje en om onze vleugels verder uit te slaan.

Dat kan alleen als er abonnees binnen komen voor ‘slechts’ een tientje per maand. Deze abonnees krijgen hiervoor speciale rechten. Zoals de mogelijkheid om verhalen te publiceren en gratis advertenties te plaatsen. Wij willen graag RV&M, een niet commerciële krant, voor het komende jaar bestaansrecht geven en zoeken minimaal honderd abonnees op jaarbasis.


De eerste 100 abonnees die zich op deze basis bij ons aanmelden dingen mee naar de prijs van 1000 euro, trekking eind december 2018. Na een exclusief interview tegen die tijd met burgemeester Ahmed Aboutaleb, zal hij de trekking verrichten. De uitreiking van de geldprijs van 1000 euro gaat alleen door bij de aanmelding van 100 leden gedurende een jaar.

Wat moet u hiervoor doen? U deze maand december nog aanmelden bij RV&M voor een tientje per maand. Graag met automatische afschrijving maandelijks van uw rekening (in totaal dus over 12 maanden 120 euro). Dit bedrag kunt u desgewenst in één keer overmaken.

Hierbij benadrukken wij dat alleen de eerste 100 abonnementen op jaarbasis in aanmerking komen voor het prijzengeld van 1000 euro. Daarnaast hebben deze abonnees recht op het publiceren van vier verhalen gedurende 2018. En recht op het plaatsen van vier advertenties verspreid over 2018. Dus per kwartaal een verhaal en een advertentie.

Uw jaarinleg kunt u meer dan achtvoudig (120 – 1000 euro) terugverdienen aan het einde van 2018, met een kans van een op honderd (veel grotere kans dan in de Staatsloterij!).

Met behulp van deze 100 abonnees kunnen wij onze vleugels verder uitslaan en dagelijks komen (van maandag tot en met vrijdag) met nieuwe verhalen en berichten. Wij streven ernaar om jonge talenten in de journalistiek te betrekken bij onze redactie, zodat zij later het estafettestokje van de senioren kunnen overnemen. Zodat RV&M nog tot in lengte van dagen kan blijven voortbestaan.

Aanmelden als abonnee door storting op rekeningnummer: NL89ABNA0502514442 van de Stichting Cultura Slavica, onder vermelding van: ‘Abonnee RV&M’.

(Deze stichting, voorzitter voormalig stadsdichter Jana Beranová, heeft samen met de uitgever deze krant financieel tot nu toe in de lucht gehouden).


chris ripken :
Ha Jim, graag wordt ik abonnee, het lijkt mij leuk om als bijdrage 1x per week een kunstwerk middels een foto te mogen plaatsen.

woensdag 13 dec 2017

Jeroen Waardenburg. :
Waarde Jim dus voor 120 euro,s per jaars zijn wij abonnee van deze krant,een goede zaak,wij willen wel abonnee worden van deze echte Rotterdamse Krant.

PROFICIAT.

woensdag 13 dec 2017

Schrijf uw reactie
Type de code over: