Black Friday in Alexandrium

Vandaag, 24 november is het Black Friday! Dit is dé dag om Sint- en Kerstaankopen te scoren met hoge kortingen. Deze vrijdag is er in Alexandrium Shopping Center een gratis VR Experience voor alle bezoekers.

Ook kan er extra lang geshopt worden, want Alexandrium Winkelgebied met Shopping Center, Woonmall en Megastores zijn tot 22.00 uur geopend.

Tijdens Black Friday zijn er meer dan 70 kortingsacties in het Rotterdamse overdekte winkelcentrum, Alexandrium Shopping Center. Er doen meer dan 60 winkels mee met een Black Friday actie, waaronder Zara, Douglas, JD Sports, H&M, Rituals, Swarovski en nog veel meer winkels. Maar deze Black Friday staat niet alleen in het teken van winkelen. Op deze vrijdag is er de hele dag een VR Experience op het plein bij HEMA en WE Fashion. Tijdens deze VR Experience staan bezoekers onder andere oog in oog met een T-Rex, ontmoeten zij aliens of spelen zij het bekende spel Fruit Ninja in Virtual Reality. Deze VR Experience wordt aangeboden door het bedrijf VR4play, gevestigd in de wijk Ommoord naast Alexandrium Shopping Center Rotterdam. Er staan in totaal 3 VR Cubes waarin de bezoekers gratis verschillende VR Experiences kunnen meemaken.

Alle Black Friday acties zijn te vinden op: www.alexandriumsc.nl

Over Alexandrium Shopping Center
Vanaf de allereerste dag is Alexandrium, dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Met 140 winkels is Alexandrium Shopping Center de plek om de mooiste merken te kopen. In het Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Zara, KIKO Milano, River Island, G-Star RAW, Mango en Primark. Maar er zijn ook verrassende winkels als PIM Sneakers, Van den Assem, Adidas Originals en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod leuke restaurants als HiP Alexandrium, La Place, Eazie of Délifrance en specialiteitenzaakjes als VietFoods, Cinnabon of Pastamama.

Winkelen in Alexandrium Shopping Center is Let’s Play! Er is altijd iets leuks te doen en bezoekers kunnen genieten van alle voordelen van de ALEX klantenkaart. Geniet met ALEX van acties en kortingen bij winkels, privileges en altijd gratis naar 2theloo. Met ALEX zijn bezoekers altijd op de hoogte van het laatste Alexandrium nieuws, de trends, acties en evenementen!

Alexandrium Shopping Center
Locatie: Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam
Website: www.alexandriumsc.nl
Facebook: www.facebook.com/alexandriumsc
Twitter&Instagram: alexandriumsc

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

‘Stem Vee’

(Stemvee: zelfstandig naamwoord. Politiek pejoratief kiezers die in de visie van de waarnemer zich door gewetenloze politici in hun stemgedrag laten beïnvloeden).

Elke stem met rood potlood

binnen een afgebakend hokje

getuigt in hoge mate

van hokjesgeest


Elke stem buiten alle afgebakende

hokjes getuigt van inzicht


Stem geen vee, stemvee

als stemveelemmingen

torenhoog, torendiep

de afgrond in


Stemadvies


Stem allen op Stephen Hawking

(1942 – 2018, wetenschappelijk

en medisch wereldwonder)


Met thans zijn vele aardse

wetenschappelijke volgelingen


Stem op zijn Universele licht

in deze duisternis op aarde

vol van zwarte (oorlogs)gaten


Stem op Stephen HawKING

onze enige wetenschappelijke

hoop in deze bange dagen


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties