VVD’ers maken to-dolijst voor elke Rotterdamse buurt

6814-vvd-ers-maken-to-dolijst-voor-elke-rotterdamse-buurt

Rotterdamse VVD’ers gaan sinds een paar jaar regelmatig in de buurt langs de deuren om te horen wat er speelt. Vanaf deze week gooien we daar een flinke schep bovenop. Tijdens een lange reeks huiskamerbijeenkomsten en nog meer gesprekken aan de deur, maken we samen met onze buurtgenoten voor elke wijk een to-dolijst met concrete verbeterpunten. Alle buurten verschillen van elkaar en overal zijn andere dingen nodig. Prins Alexander bijt het spits af op vrijdag 10 november om 19:30 uur in Café Wilskracht.

To-dolijst Prins Alexander
Op de to-dolijst voor Prins Alexander staat bijvoorbeeld al het aanpakken van de parkeerproblemen in de Kruidenbuurt en het terugdringen van de parkeerdruk in Kralingse Veer. Maar er moet ongetwijfeld nog veel meer gebeuren.

Tijdens deze eerste bijeenkomst gaan de kandidaat-raadsleden Sonia Bekker, Marcel Ludema en Eveline van de Rest de to-dolijst met hun buurtgenoten verder aanvullen.

Iedereen is welkom om daarover mee te komen praten, of je nu VVD stemt of niet.

Huiskamerbijeenkomst Prins Alexander:
Datum en tijd: 10 november, 19.30 uur
Locatie: Café Wilskracht, Prins Alexanderplein 5
VVD-Kandidaten: Sonia Bekker, Marcel Ludema, Eveline van de Rest

Jan Tak :
Probleem nummero uno voor de VVD "het niet kunnen parkeren" ach noem het gebrek aan visie van de toenmalige stedenbouwers als prof. Riek Bakker en bestuurders als mr. H. Bavinck

Ondertussen zien we al jaren wijken als Ommoord, Zevenkamp en Alexander verloederen hetgeen niet komt door gebrek aan plannen maar wel door gebrek aan visie en het vele "lullen" in plaat van "poetsen"
Men laat de bevolkingssamenstelling uit de hand lopen en plots zien we knokpartijen in wijkcentrum Romijnshof, vindt het dan niet gek dat de goedwillenden er de brui aan geven en vertrekken.

vrijdag 10 nov 2017

Ronald Sörensen :
Prima kopie van de Leefbaar manier van werken.

Maar waarom nu pas en waarom uitgerekend in de periode dat de VVD in de oppositie zit?
Ze hebben decennia aan de bestuurstafel gezeten. Toen konden ze echt wat doen, maar bleven op de Coolsingel plakken.

vrijdag 10 nov 2017

Schrijf uw reactie
Type de code over: