Een roadtrip vol misdaad

7959-een-roadtrip-vol-misdaad

Het nieuwe boek van Henny Qualm uit Spijkenisse is verschenen

Op vrijdag 8 maart is het nieuwe boek 'Een roadtrip vol misdaad - Een nieuw begin op Route 66' van Henny Qualm verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Carl Pedersen, een oorlogsveteraan, besluit na de dood van zijn vrouw een roadtrip te gaan maken. Maar al snel verandert de reis in een nachtmerrie. Een overval waarin hij betrokken is, eindigt in een gevecht op leven en dood. Hij vervolgt zijn reis door verschillende staten van Amerika, waarbij mensen ongewild betrokken raken bij deze reis vol misdaad. Familierelaties die dodelijk kunnen aflopen, een drugskartel dat ook verwikkeld raakt in deze roadtrip vol dodelijke hindernissen. Als hij probeert weer grip op de situatie te krijgen, krijgt hij onverwachts hulp. Maar als ook de FBI zich er mee gaat bemoeien, vanwege een undercoveroperatie die verkeerd uitpakt, komen alle partijen samen in een inferno van geweld, en eindigt de roadtrip in een dodelijke, maar verrassende ontknoping.

Over de auteur
Henny Qualm, geboren en getogen in de havenstad Rotterdam, is getrouwd en heeft twee kinderen en ook vier kleinkinderen verrijken zijn leven. Al vroeg was lezen een grote passie van hem, en heeft hij menig boek verslonden. Door zijn vele reizen door Amerika, waaronder een roadtrip met zijn zoon, ieder op een Harley Davidson motor, en zijn dagelijkse reisbeschrijvingen, die door een grote groep vrienden enthousiast werden ontvangen, besloot hij om te gaan schrijven. Puttend uit zijn reizen, rijke fantasie en de vele opgedane ervaringen en belevenissen tijdens zijn leven, is uiteindelijk dit boek tot stand gekomen.

Boekgegevens
Titel: Een roadtrip vol misdaad - Een nieuw begin op Route 66
Auteur: Henny Qualm
Verschijningsdatum: 08-03-2019. Aantal pagina's: 184
ISBN: 9789463890878 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 20,50 Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties