Foto-expositie in de Maaskamer

7708-foto-expositie-in-de-maaskamer

Drie fotografen, drie stijlen, één passie

PIXTURE THIS toont het werk van Marita Beukers, mevrouwjansen en Einar Been, drie fotografen met een geheel eigen stijl. De expositie wordt op zondag 9 december geopend in het sfeervolle pand De Maaskamer.

Uniek aan PIXTURE THIS is de combinatie van geënsceneerde foto’s in drie heel verschillende stijlen. Marita Beukers, mevrouwjansen, en Einar Been geven met hun foto’s een fascinerend beeld van wat er in Rotterdam onder meer aan geënsceneerde fotografie wordt gedaan.

“Ik ben blij dat het initiatief voor deze expositie vanaf het begin van dit jaar is omarmd door Marita Beukers en mevrouwjansen”, vertelt Einar Been.”

“Ik nodig iedereen uit om te komen kijken naar deze etalage vol wonderlijke beelden!”

De expositie vindt plaats in De Maaskamer (www.demaaskamer.nl), de voormalige directiewoning van het scheepvaartbedrijf Hudig & Pieters aan de Westerkade. Het historische pand uit de negentiende eeuw is ontworpen door Architectenbureau Muller en Droogleever Fortuyn – ook verantwoordelijk voor het directiegebouw van de HAL op de Wilhelminapier – en wordt stapsgewijs gerestaureerd en in oude staat terug gebracht. Al met al een prachtige ambiance voor PIXTURE THIS.

Opening: Zondag 9 december om 15:00 uur

Locatie: De Maaskamer, Westerkade 27, 3016 CM Rotterdam

Open: Zondag 9 december van 14:00 uur tot 18:00 uur

Na een welkomstwoord door Vincent Pieters wordt de opening verricht door Gilbert van Drunen, liefhebber. De expositie duurt tot en met zondag 3 maart 2019.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties