Luxor: ‘Meest gastvrije theater’

7549-luxor-meest-gastvrije-theater

Luxor valt derde jaar op rij in prijzen ‘Meest gastvrije theater’

Het Luxor Theater valt voor het derde jaar op rij in de prijzen bij de verkiezingen van ‘Het meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie ‘Grote steden’. Het nieuwe Luxor heeft de bronzen plak binnengesleept. Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakte dat dinsdag 2 oktober bekend. Duizenden ANWB-leden hebben hun stem uitgebracht.

Het is de derde keer dat de leden van de ANWB konden stemmen op hun favoriete theater, schouwburg en concertgebouw. Ze beoordelen alle theaters op bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.


Voor de verkiezing waren 40 theaters genomineerd in vier categorieën: grote stad, grote gemeente, middelgrote gemeente en kleine gemeente. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’.

Het nieuwe Luxor nam het in de categorie ‘Grote steden’ onder meer op tegen het Zuiderstrandtheater in Den Haag en het Beatrix Theater in Utrecht.

Bram Jansen :
Het Luxor gastvrij… Vorig jaar gemerkt. Terwijl ik buiten stond te wachten wenkte een Luxormedewerker me binnen. Omdat ik wist dat de voorwaarden van de kindervoorstelling geen volwassenen alleen toelieten heb ik gevraagd of dat geen probleem was, want ik wilde geen moeilijkheden veroorzaken. Nee hoor, geen enkel probleem. Een tijdje met de man staan praten over de achtergronden van die toegangsregels en mijn ervaringen daarmee. Niets aan de hand. Een kwartier later worden derden zonder enige aankondiging door een andere Luxormedewerker, die blijkbaar een verkeerde voorstelling van zaken had, voor mij gewaarschuwd en tegen me opgezet en er ontstond een opstootje rond mijn persoon. Klacht ingediend bij het Luxor, maar die weigeren ze in behandeling te nemen. Erg gastvrij.

zondag 07 okt 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties