Street Art Awards in Theater Rotterdam

16 september 2018: Awardshow met internationale street art artiesten in Theater Rotterdam

Na twee eerdere succesvolle edities in Amsterdam vinden de Street Art Awards Benelux dit jaar plaats in Rotterdam. Op zondag 16 september komen in Theater Rotterdam kunstenaars én street art fans van over de hele wereld samen. De presentatie van deze editie is in handen van Birgit Schuurman.


Graag nodigen wij jou uit om bij De Street Art Awards Benelux 2018 aanwezig te zijn! Tijdens een avondvullend programma worden de awards uitgereikt in tien categorieën aan onder meer Young Talent en Most Inventive. Tussen de genomineerden zitten een aantal getalenteerde Rotterdammers. Ook leent de avond zich bij uitstek voor het schieten van mooi beeldmateriaal.

Street Art Awards Benelux 2018:
Datum: zondag 16 september 2018
Adres: Theater Rotterdam, Schouwburgplein 25, 3012 CL Rotterdam
Aanvang: 16:00 uur
Start Award show: 19:30 uur
Einde: 00:00 uur

Wil je aanwezig zijn bij de Street Art Awards Benelux? RSVP dan zo snel mogelijk naar suzanne@artpublicity.nl. Na accreditatie kunnen wij een plaats op de perslijst voor je reserveren.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Kopstoot 1

Foto: Kajan Liu,


‘Ontdekking van de eeuw’

Tijdens mijn bezoek in aangenaam gezelschap afgelopen zondag aan museum Boijmans met een topdrukte hebben wij ‘de ontdekking van de eeuw’ gedaan. Als hele redactie van www.vandaagenmorgen.nl

Bij het doorlopen van de zeer succesvolle expositie ‘Puur Rubens’ troffen wij een olieverfdoek aan met de beeltenis van een jongeman.

Daarnaast stond als opschrift: ‘Rubens, 1632, jongen’. (Zie ook elders op deze pagina).

Wie hier echter heel intensief naar gaat kijken ziet in dit naamloze gezicht ineens zeer goede bekende. Maar van waar ook al weer?

Juist! Van het wereldwijde witte doek en televisie van de overbekende langdurige serie ‘In de ban van de Ring’. Opgenomen in deze 20e eeuw. Met maar een conclusie (check het zelf maar).

Dit is dus de afbeelding van ‘Mister Frodo.’ Van nota bene reeds eeuwen geleden. Hoe is het mogelijk?!

Het is aan deze Peter Paul Rubens (1577-1640), de schilderskoning van de Vlaamse Barok te danken dat hij als allereerste deze ‘Mister Frodo ‘ te voorschijn heeft getoverd. Niet uit de kast of uit het schilderij.

Maar zeker wel ‘Uit de ban van de Ring.’

Jim Postma


Kopstoot 2

DISCUSSIE WILDERS EN RUTTE

Zojuist gehoord op de Radio 2 bij het nieuws heden om 14.00 uur. Een discussie tussen twee kemphanen.

Over de vernielingen tijdens het Nieuwjaar aangericht
door raddraaïers riep Mark Rutte recentelijk:

‘Het liefst zou ik hen persoonlijk in elkaar slaan.’

Daarop antwoordde Wilders:

‘Waarmee Rutte?

Met je handtasje?!’

Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties