Fotoreportage Zomercarnaval

7397-fotoreportage-zomercarnaval

De 35e editie van het Zomercarnaval Rotterdam werd pal voor aanvang voorafgegaan door een heuse hoosbui, die welkom was bij de 2.500 deelnemers, die even later het ruim twee kilimeter lange traject in een tropische hitte moesten afleggen.

Vanwege een gewijzigd traject, waarin de Coolsingel niet was opgenomen, duurde deze editie wat langer dan de voorafgaande. Met name de smalle Mauritsweg zorgde voor de nodige vertraging.

Het zeer talrijk opgekomen publiek kon genieten van de ruim 2.000 dansers en 25 wagens, en werd ook deze editie van Zomercarnaval Rotterdam, zonder noemenswaardige incidenten, een groot succes, waarop ook de organisatoren met grote tevredenheid kunnen terugkijken.


Onze fotograaf Rinus Vuik maakte de onderstaande impressie.

Arie C. Torcque Zaanen :
(JT)"had mijn vrouw maar één zo'n bil"

"de kont van het paard" is niet waar ik bij mijn ega aan denk, schaam je :-(

Tja Jan dit verlangt toch wel enige uitleg......Om van bil te gaan heb je toch wel een bil nodig....(sorrrrry,.. maten onderelkaar,.. nou ja onder elkaar)woensdag 01 aug 2018

Jan Tak :
Bonum virum facile credires, magnum libenter :-)

Beste Arie:
"de kont van het paard" is niet waar ik bij mijn ega aan denk, schaam je :-(

Overigens was opa voerman bij de Oranjeboom, dat ging toen nog met paard en wagen, had je ook geen navigatie voor nodig het paard kende de weg. Eerst de zware trek met de beladen wagen over de Maasbrug dan spanden de machtige spieren in de paardenkont en liet het dier bij elke stap een stinkende scheet, Wellicht zit dit nog in de genen.
Daarna langs de kroegen het oude centrum, het paard kreeg een oude boterham met suiker en opa bij iedere kroeg een neut. Op de weg terug deed opa een dutje het paard wist de weg.
Tja ik heb het van niemand vreemd.

woensdag 01 aug 2018

jim Postma :
p.s. (2). Mits Jeroen in zijn reacties nooit meer de maat neemt (die dus niet in zijn straatje te pas komen - Arerie), van andere reaguurders. En anders dus zal onze Jeroen de maat worden genomen op gelijk oordeel, maar dan wel zo dat in het vervolg 'Elk oordeel, voor het Eindoordeel, is een vooroordeel.' DE straf hierop van de Almachtige zal als vanzelf vernietigen voor je zijn, beste Jeroen. Ook hier geldt wederom: Een gewaarschuwd mens, telt zeker voor twee!'

Waarvan akte!

dinsdag 31 jul 2018

Jim Postma :
Beste Jan, in het verleden op deze site, heb je meerdere malen je grote ongenoegen geuit over onze 'Jeroen'. Met zelfs alle details van dien. Of je kent hem als geen ander (zoals onze Jan Tak) aangeeft en of je bent zowel Jeroen als Jan Jansen. Absoluut schizofreen dus. Alleen dit laatste betwijfel ik ten sterkste en anders zijn jullie beiden dus in een persoon Knettergek. (Complimentos in deze).

Jeroen ken ik als geen ander als 'onze Govert' (ook met achternaam zeer bekend bij ons). Ik zal hierin de laatste zijn om als de gehele klas Govert, c.q. Jeroen, te gaan lopen pesten. Dan spring ik als eerste weer in de bres, omdat ik zelve dit in mijn vroegere klassen tot diepe treurnis van mijzelf moest meemaken.

Totdat mijn gymleraar (als wakend Arendsoog) mij bokslessen aanbood. Op een gegeven moment sloeg ik iedereen letterlijk de tering, die mij ooit nog dreigden te PESTEN!
Daarna nam ik het in mijn klas op voor iedere underdog die er toen was. En zo neem ik het dus nu op voor onze 'Jeroen'.

dinsdag 31 jul 2018

Jan Jansen :
Beste Jim,

Ik heb geen flauw idee wie Jeroen is. Ik had 'm eerder gekscherend de 'Gelukzalige Weesgroetende Missionaris' genoemd, vandaar de afkorting GWM. Verdere overeenkomsten berusten louter op toeval.

dinsdag 31 jul 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Jim een kleine terecht zetting is "Maasoord" niet gelijk aan "Delta"????

ben erg blij dat GWM mij ontziet en niet dwaas of gek noemt. Doet ie alleen bij jullie.

Maatjes van de gesloten afdeling ?????

(JT)"had mijn vrouw maar één zo'n bil"

Goh,.. Ja het lijkt jou wel wat,.. dat van bil gaan,...en maar hobbelen en maar kijken naar de kont van het paard.....

dinsdag 31 jul 2018

Jim Postma :
Het gaat hier dus net als bij het Zomerfestival (wel bij de les blijven over het onderwerp hier) om verkleedpartijen. Wie hierin wie is (ondanks alle schizofrenen ter plekke) komt binnenkort in dit theater (van de lach) aan de orde met de bekende quizvraag: 'Wie van de Drie?'

Onze bekende fotograaf Rinus Vuik heeft met telelens en al van alle betrokkenen reeds prachtige portretfoto's gemaakt. Wie ze allemaal (minstens drie dus) goed raadt, krijgt een geheel ontspannen weekeindje aangeboden met alles d'r op en er aan, in ons filiaal Maasoord.

Waarvan akte.

dinsdag 31 jul 2018

Jan Tak :
Potverdrie je was me net voor Jim, toch vraag ik me af wat ging er ooit verkeerd met Goof? Leuk huisje, aardige vrouw en dan kom je hem kierewiet tegen op het net.

dinsdag 31 jul 2018

Jan Tak :
Jij blij Jan Jansen, je zou haast zeggen JJ = GWM :-)))

dinsdag 31 jul 2018

Jim Postma :
Waarom Jan noem je Jeroen 'GWM', terwijl wij allen weten dat hij Govert heet bij zijn voornaam (ook zijn achternaam is bij ons bekend). Ongetwijfeld weet ook Govert hoe Jan Jansen precies heet, zoals wij. Mocht er echter nog een misverstand zijn hier over de identiteit van 'onze' Jeroen Waardenburg, dit keer verkleedt als een soort van priester 'Sinterklaas.'
Binnenkort ook te zien via Opsporing Verzocht.
Waarvan akte.

dinsdag 31 jul 2018

Jan Jansen :
Zo is het, Arie!

Van mezelf wist ik al heel lang dat ik niet spoor. Daarom voel ik me zo thuis hier. Maar toch ligt het wat gevoelig; ben erg blij dat GWM mij ontziet en niet dwaas of gek noemt. Doet ie alleen bij jullie.

Ieder huisje heeft zijn kruisje.

dinsdag 31 jul 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Natuurlijk Jeroeneke zijn wij allen op deze Pag. GEK en weet je wat nu het grappige is dat jij daar ook deel van uit maakt. Nee ik ben het niet helemaal eens met de betongieterij, want diep in de grond ben je zo slecht nog niet, natuurlijk wel heel diep in de grond met een tuintje op je buik, kunnen we de bloemetjes water geven of er gewoon over heen zeiken, nou ja,.. wat zeg ik daar weet jij alles van, jij zeikt iedereen af die niet in jou straatje past....

dinsdag 31 jul 2018

Jan Tak :
Het is weer smullen met deze foto's, in gedachte wijlen Godfriet Bomans zeg ook ik: "had mijn vrouw maar één zo'n bil" (en dan bedoel ik niet die dikke grijze:-)
Bedankt Rinus


dinsdag 31 jul 2018

Jim Postma :
Dus voortaan niet meer reageren Jeroen (met al je valse pseudoniemen),
stort je lekker in bijvoorbeeld Vers Beton, je wordt er vanzelf kei- en keihard van!

We komen je dan nog een bloemetje brengen op je Vers Beton-graf, al zijn het natuurlijk en vanzelfsprekend DROOGBLOEMEN, of erger nog zoals jezelf nagemaakte Kunstbloemen.

Waarvan akte!

maandag 30 jul 2018

Jeroen Waardenburg :
Heb je je nou ook al bij de idiootjes gevoegd Jimmeke;geen wonder dat ze dit krantje van jou niet serieus nemen.
Veel plezier met je gekken hier.

maandag 30 jul 2018

Jim Postma :
Het wachten is nu voor volgend jaar op EEN GROOT ZOMERFESTIVAL met ALLE transgenders, gays en lesbiennes, in Town en daar buiten.

Gaan we met zijn allen nog over de hele ganse Aarde, met Poetin, Trump en Kim, voorop! De naam voor dit gigantische festival heb ik (wij) al:

'BLOWING IN THE WIND!'

Met daarin als absoluut sluitstuk dansende en blowende Isralieten en Palestijnen.

Peace will be with you, brothers and sisters.

LOL! (Speciaal voor ons Jeroenke, als de tamboer maitre geheel voorop!).

AMEN!

maandag 30 jul 2018

Jan Jansen :
Zeg G.W.M., ben je een beetje in de war? Dit was in Rotterdam, niet in Vlissingen. Of heb je alleen maar plaatjes gekeken?

maandag 30 jul 2018

Jeroen Waardenburg :
Het was prachtig aan de boulevard van Vlissingen,en de inktvisringen waren ook niet slecht.

maandag 30 jul 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Mooie reportage met een hoop "paardenkonten" ook al heb ik maar 1 paard gezien.(grapje)
alle gekheid op een stokje, dit is toch veel mooier dan alle "Gay Parades" bij elkaar mooi kleurrijk, veel diversiteit en multy cultureel Rotterdam waardig.

maandag 30 jul 2018

Jana Beranová :
erg mooi, Rinus. Je reportages zijn altijd boeiend. Bedankt. Jana

maandag 30 jul 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De telefoon


de telefoon, Jana
'Jim is dood'

gemis
is een woord
dat we niet willen

ga,
verdwijn
`als je er maar bent'

gemis
is een woord
dat we niet willen

dat je kunt zeggen
`ga met me mee'
of
`help even
die spullen
weg te zetten'

gemis
is een woord
dat we niet willen.


Jan Wagenaar

  • Nieuw

  • Reacties