O’G3NE en George Baker in Rotterdam

7349-o-g3ne-en-george-baker-in-rotterdam

Festival CuliNESSE boekt O’G3NE en George Baker

Ruim 90% van de entreetickets is verkocht.

Op de valreep voor een uitverkochte editie, voegt de organisatie van CuliNESSE nog twee artiesten toe aan de muzikale line-up van het tweede podium van CuliNESSE: het Sunset Podium. Op donderdag spelen de gezusters van O’G3NE, winnaressen van the Voice of Holland 2014 en bekend van het Eurovisie Songfestival 2017. Zij staan naast namen als BLØF en Danny Vera. En op zaterdag siert George Baker het programma, bekend van de megahits Little Green Bag en Una Poloma Blanca. Hij zal de CuliNESSE-zaterdag moeten delen met Golden Earring en Candy Dulfer.

Online zijn de tickets voor vrijdag, de dag met Kensington en de Belgische Milow, helemaal uitverkocht. Voor donderdag gaan de laatste kaarten nu in de verkoop. De zaterdag zal naar verwachting ook spoedig uitverkopen. Ruim 90% van de entreetickets is verkocht.


Tijdens haar achtste editie heeft CuliNESSE nog een culinaire primeur: voor het eerst kunnen zij een tweesterrenrestaurant toevoegen aan de deelnemende restaurants. Restaurant FRED** uit Rotterdam krijgt een plek op het drijvende waterponton. Daarnaast kan er gegeten worden bij HIT, Asian Glories, Muller & Co, Hotel New York, De Prins van Terbregge, L’Italiano, De Hemel op Aarde en Ketel 1 – Bar & restaurant. Daarnaast opent CuliNESSE voor het eerst een eigen restaurant met jonge, talentvolle chefs: Het CuliNESSE-restaurant.

CuliNESSE zal dit jaar plaatsvinden op 23, 24 en 25 augustus op het strand van Nesselande, Rotterdam. Er is genoeg vermaak voor alle leeftijden, met het Kooktheater, een Kidspaviljoen, een CuliNESSE Hang-Out voor de jeugd en twee podia.

Kindertickets kosten €8 (dagticket) en €17,50 (passe partout). Reguliere tickets kosten €23 (dagticket) en €52,50 (passe partout). Prijzen zijn exclusief servicekosten en te koop via www.culinesse.nl/tickets. Er zijn nog hardcopy tickets, ook voor de uitverkochte vrijdag, te koop bij Shoeby Nieuwerkerk.

Fotograaf: Evert Buitendijk


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties