Gordijnen dicht of ramen open

7112-gordijnen-dicht-of-ramen-open

Op vrijdag 6 april (20:15 uur) laat theatergroep Troubamour je met andere ogen naar openbare ruimtes kijken tijdens hun interactieve editie van FRESH in het Maaspodium. Ze presenteren hier een Rotterdamse versie van hun voorstelling Doen we de gordijnen dicht of zetten we de ramen open, waarmee ze eerder samenwerking met omwonenden op het Café Theater Festival speelden.

Doen we de gordijnen dicht of zetten we de ramen open

Je kijkt wel maar zie je het ook? Het kan zijn, dat je het echt niet gezien hebt. Het kan zijn, dat je het zag maar deed alsof dat niet ziet zo was. Het kan zijn dat je iets zag en er op reageerde. Je zit binnen en je kijkt naar buiten. De glazenwasser danst de ramen schoon. En er komt een groepje vooroordelen voorbij.


Begint buiten zich nou met binnen te bemoeien? Troubamour schotelt je het resultaat voor van een onderzoek naar theatrale interventies in de openbare ruimte. Doen we de gordijnen dicht of zetten we de ramen open is een interactieve talkshow over kijken in theater.

FRESH in het Maaspodium

FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden.

Theater en dans, maar ook video, DJ’s, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, spoken word en feesten. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen.

FRESH: TROUBAMOUR

Doen we de gordijnen dicht of zetten we de ramen open

Aanvang: vrijdag 6 april 2018 om 20:15 uur
Prijs: vanaf €10
Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam
Info & tickets: www.Maastd.nl

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Wie komisch!

Arthur van Amerongen‏ @DonArturito

Frenske lacht om het eerste kantoorgrapje van zijn nieuwe baasje.

© Twitter

  • Nieuw

  • Reacties