Jonge talentvolle ontwerpers exposeren

7088-jonge-talentvolle-ontwerpers-exposeren

Groep opkomende Rotterdamse vormgevers organiseert interdisciplinair kunstproject 7-Eleven.

Het evenement 7-Eleven is een samenwerking tussen 7 van de meest veelbelovende vormgevers uit de Rotterdamse scene en 11 van de snelst opkomende underground hiphopartiesten en dj's.


7-Eleven, dat slechts één avond duurt begint om 18:00 uur op 29 maart aanstaande. Iedereen heeft daarom eenmalig de kans om het allernieuwste werk van de jonge ontwerpers te bezichtigen. Ook is het mogelijk om kleding of werk van de artiesten te kopen en/of ze persoonlijk te spreken.

Vanaf 21:00 uur wordt het opzwepende avondprogramma ingeluid om vervolgens enkele uren te genieten van alle energieke muzikale performances.

Het is in het vroegste uur van Goede Vrijdag dat het evenement tegen zijn eind loopt en iedereen geacht wordt zich voor te bereiden op vertrek.

7-Eleven vindt plaats in horeca gelegenheid MONO, Vijverhofstraat 15, in Rotterdam op 29 maart 2018.

Onder de artiesten bevinden zich onder andere Franky Sticks en BYSTEEF, twee in Rotterdam gevestigde autonomen. Ophet podium zullen onder anderen Bokoedro (Rotterdam), Wally A$M (Den Haag) en Rey Tranquilo (Leiden) zorgen voor een avond die lang zal bijblijven.

Toegang is gratis en de hele avond mogelijk. Vrijwillige bijdragen zijn welkom en kunnen worden gedaan bij de bar.

Bron foto's: 7-Eleven.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties