Drie X Pasen in het Maaspodium

7069-drie-x-pasen-in-het-maaspodium

Op eerste en tweede Paasdag vieren wij Pasen in het Maaspodium met Drie (4+) en Duimelot (1,5+) van Maas theater en dans. Na afloop van Drie kan jij op zoek gaan naar paaseitjes. Kan jij er drie vinden? Dan kun je verassingen winnen, zoals vrijkaarten voor een voorstelling, een chocolade paashaas of een ander cadeautje.

Beide paasdagen kan je voor aanvang genieten van een paasontbijtje met eitje.


Duimelot (1,5+)
Duimelot geeft een slaapfeestje. Ze houdt erg van slapen, het liefst de hele dag. Opgekruld onder haar dekentje of doezelend op een kussen. Maar als ze bezoek heeft, wordt ze even wakker. Dan zingt ze liedjes en maakt ze muziek met haar instrumenten. Je mag samen met Duimelot muziek maken, zingen, dansen en draaien, of gewoon lekker liggen en luisteren. Kom je gezellig wegdromen bij de maan? Of door de lucht zwieren als een veertje? Je mag je knuffel meenemen.

“(…) lieflijk en luchtig, waarmee zelfs de schuwste dreumesen tot beweging en interactie worden verleid.

Maud Dolsma speelt Duimelot innemend en toegankelijk, ze maakt op een vanzelfsprekende manier contact met haar publiek. ” Theaterkrant

“Prachtige, dromerige liedjes (…) Een magische, lieve oase van rust. Wat een verademing!” Meer voor Mama’s

Duimelot (1,5+)
Aanvang: zondag 1 april om 10:00 uur en 11:00 uur | Prijs: vanaf €6,- | Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam | Info & tickets: Maastd.nl

Drie (4+)
De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

“Drie is een pareltje. (…) Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat” ★★★★ Theaterkrant.

“Een spannend avontuur dat boeit van begin tot eind. (…) Perfecte timing, komisch talent, mimiek en samenspel maken van Drie een bijzondere voorstelling” Theater- en musicalnieuws.

Drie(4+)
Aanvang: maandag 2 april om 11:00 uur | Prijs: vanaf €8,- | Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam | Info & tickets: Maastd.nl

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

The funny side of the moon

Neil deGrasse Tyson @neiltyson

Turns out, there never was a Man on the Moon, only a Woman in the Moon. And her name is Wilma.
  • Nieuw

  • Reacties