Fiddler on the Roof komt eraan

7056-fiddler-on-the-roof-komt-eraan

Het Luxor Theater is een van de trotse producenten van Fiddler on the Roof. De wereldwijd gebruikte hit die we in Nederland kennen als Anatevka. De musical die door de Nederlandse pers lovend ontvangen is komt eindelijk naar Rotterdam. Thomas Acda vervult de rol van Tevye, waarvoor hij de Musical Award voor ‘beste mannelijke hoofdrol’ in ontvangst mocht nemen.

Vanaf dinsdag 6 maart tot en met zondag 1 april is de musical te zien in Luxor.

Fiddler on the Roof
Thomas Acda neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof, met o.a. ‘If I Were A Rich Man’, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Rotterdamse première
Om te vieren dat deze prachtige voorstelling een maand lang in Luxor staat, wordt de serie afgetrapt met een Rotterdamse première op woensdagavond 7 maart. Fiddler on the Roof is een musical over familie, liefde en samenzijn. Daarom heeft Luxor deze avond een aantal bijzondere gasten uitgenodigd. Voorafgaand aan de voorstelling staat er mooi gedekte tafel klaar in de foyer, waar 100 ouderen van stichting Vier het Leven plaats zullen nemen. De cast zal deze hooggeëerde gasten een maaltijd serveren voordat zij de voorstelling gaan bekijken.

VOORSTELLING: Fiddler on the Roof

LOCATIE: nieuwe Luxor Theater

DATUM: 6 maart t/m 1 april 2018

MEER INFO: luxortheater.nl

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties