Ketelbinkieprijs op Ondernemersontbijt op 18 mei

6505-ketelbinkieprijs-op-ondernemersontbijt-op-18-mei

Sharp Sharp , BlueCity010 en Travis genomineerd

Sharp Sharp , BlueCity010 en Travis zijn genomineerd voor de Ketelbinkieprijs 2016. De winnaar ontvangt de Ketelbinkieprijs tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam op 18 mei 2017 uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. Dit ontbijt vindt plaats in Het Industriegebouw, Goudsesingel 70 te Rotterdam.


De prijs is bestemd voor een Rotterdamse ondernemer of organisatie, die zich in het afgelopen jaar op originele en/of innovatieve wijze heeft geprofileerd, waardoor het Rotterdamse karakter duidelijk op de kaart is gezet. Rotterdamse bedrijven met minder dan 50 werknemers komen in aanmerking voor de prijs. De geleverde prestatie dient een positief effect te hebben op de nationale en/of internationale uitstraling van de stad Rotterdam. De onderneming mag niet ouder zijn dan 7 jaar. De prijs wordt dit jaar voor de 34e keer uitgereikt.

De laatste winnaars waren Mascolori, Groos, Schorem Haarsnijder en Barbier en NieuwRotterdamsCafé.

Juryvoorzitter Bas Janssen zal de winnaar op het Ondernemersontbijt op 18 mei bekend maken, waarna burgemeester Aboutaleb de prijs en de oorkondes zal uitreiken.

Rabobank Rotterdam sponsort de Ketelbinkieprijs en biedt de winnaar een coachingstraject aan.

Schrijf uw reactie
Type de code over: