Ketelbinkieprijs op Ondernemersontbijt op 18 mei

6505-ketelbinkieprijs-op-ondernemersontbijt-op-18-mei

Sharp Sharp , BlueCity010 en Travis genomineerd

Sharp Sharp , BlueCity010 en Travis zijn genomineerd voor de Ketelbinkieprijs 2016. De winnaar ontvangt de Ketelbinkieprijs tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam op 18 mei 2017 uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. Dit ontbijt vindt plaats in Het Industriegebouw, Goudsesingel 70 te Rotterdam.


De prijs is bestemd voor een Rotterdamse ondernemer of organisatie, die zich in het afgelopen jaar op originele en/of innovatieve wijze heeft geprofileerd, waardoor het Rotterdamse karakter duidelijk op de kaart is gezet. Rotterdamse bedrijven met minder dan 50 werknemers komen in aanmerking voor de prijs. De geleverde prestatie dient een positief effect te hebben op de nationale en/of internationale uitstraling van de stad Rotterdam. De onderneming mag niet ouder zijn dan 7 jaar. De prijs wordt dit jaar voor de 34e keer uitgereikt.

De laatste winnaars waren Mascolori, Groos, Schorem Haarsnijder en Barbier en NieuwRotterdamsCafé.

Juryvoorzitter Bas Janssen zal de winnaar op het Ondernemersontbijt op 18 mei bekend maken, waarna burgemeester Aboutaleb de prijs en de oorkondes zal uitreiken.

Rabobank Rotterdam sponsort de Ketelbinkieprijs en biedt de winnaar een coachingstraject aan.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

NEIN, ZWEI! ..

Toen in 1982 ene Helmut Kohl de nieuwe Duitse Bondskanselier werd, was nog maar weinig over hem bekend. Van Duitse collega journalisten hoorde ik dat de nu bij zijn overlijden zo geprezen politicus erbarmelijk slecht Engels sprak. Later hoorde ik wat voorbeelden hiervan.

Kohl was op bezoek bij president Reagan en op weg naar het Witte Huis crashte de limousine van de voor hem rijdende Margaret Thatcher op de limousine van president Reagan. Thatcher stapte uit en sprak:,, I am so sorry." Reagan antwoordde beleefd:,, I am sorry too." Waarop de limousine van Kohl ook botste en de Bondskanselier uit de auto sprong:,, I am sorry Three " sprak Kohl trots.

Later in New York na een bijeenkomst van de VN ging Kohl in een Amerikaanse kroeg wat met zijn secretaresse drinken. Zij wilde sherry. De barkeeper vroeg: ,,Do you want dry sherry?".

Kohl met stemverheffing: ,,NEIN, ZWEI!"

Fotobijschrift: in 1995 bezocht de toenmalige Bondskanselier Helmut Kohl het monument van Zadkine in het hartje van onze stad. Geflankeerd door links toenmalig premier Wim Kok en rechts van Kohl toenmalige burgemeester Bram Peper.
  • Nieuw

  • Reacties