De Marathon in Luxor, première geslaagd

6445-de-marathon-in-luxor-premi-re-geslaagd

Na zeer geslaagde première - nu in de verkoop: De Marathon in juni 2017 in Luxor

De theatervoorstelling De Marathon is vanavond in première gegaan in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Na een uitzinnige en feestelijke avond met talloze bekende Nederlanders en Rotterdammers is zojuist bekend gemaakt dat de voorstelling naast maart en april ook heel juni te zien zal zijn in Rotterdam! Van 7 t/m 24 juni 2017 kleurt Luxor opnieuw kanariegeel/paars.


Fantastische première
“Wat een avond!” laat hoofdrolspeler John Buijsman direct na de première weten. “We hebben de afgelopen weken zo hard gewerkt en wat ben ik ongelofelijk trots op het eindresultaat”. “De halve zaal zat weer te janken bij de laatste scene’s...heerlijk!”.

Campingsmokings op de paarse loper
Een grote groep bekende Nederlanders en Rotterdammers was vanavond naar Luxor gekomen om aanwezig te zijn bij de première. Onder andere Marco Borsato, Carice van Houten, Martin van Waardenberg, Joke Bruijs, Loes Luca, Henriette Tol en Thomas Cammaert stonden op de gastenlijst. Dit keer niet in pak of avondjurk. De dresscode van de avond was campingsmoking. Gasten in trainingspakken en hardloopschoenen kwamen voorbij op de paarse loper.

LOCATIE nieuwe Luxor Theater Rotterdam

SPEELDATA
wo 22 t/m zo 26 mrt 2017
wo 26 t/m zo 30 apr 2017
do 8 t/m za 24 jun 2017

AANVANG 15.00 & 20.00 uur

KAARTEN Luxortheater.nl


Foto: Dim Balsem

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

The funny side of the moon

Neil deGrasse Tyson @neiltyson

Turns out, there never was a Man on the Moon, only a Woman in the Moon. And her name is Wilma.
  • Nieuw

  • Reacties