Wie komisch!

Arthur van Amerongen‏ @DonArturito

Frenske lacht om het eerste kantoorgrapje van zijn nieuwe baasje.

© Twitter

Jan Tak :
Mee eens, een randdebiel, die overigens per maand meer vangt dan de hardwerkende "Jan de Arbeider" die dan wel dom genoeg blijkt om telkens weer op zijn "arbeiderspartij" te stemmen.

donderdag 18 jul 2019

Mark Sakloo :
Fransje Timmermans conclusie , de grootste randdebiel van Nederland.

donderdag 18 jul 2019

Arie Torcque :
Ik sta half Jan,.. zullen we lappen...???

woensdag 17 jul 2019

Jan Tak :
Het lijkt er meer op dat "Ons Frenske" nog steeds de ballen uit zijn broek lacht om zijn domme opmerking bij Pauw toen de Boeing van Malaysia Airlines met 295 passagiers was neergeschoten boven de Oekraïne.:

"Weet U meneer Pauw, dat alle zuurstofmaskers in het toestel doelloos aan het plafond bengelden"
BAM, daar ging de hoop bij de nabestaanden. Een dommere opmerking is er op TV nimmer gemaakt.

Ik gun deze vent geen eervolle functie, zelfs een stront-kar is nog te goed voor deze man.

woensdag 17 jul 2019

Arie Torcque :
En....????? (komkommertijd???)

woensdag 17 jul 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Stad en platteland

Het verhaal is van Annie Proulx. Het staat in 'Heart Stories'. Het gaat over Lime, een jongeman met rood haar en een soort innerlijk vuur dat erop lijkt 'of hij snel van binnen op aan het branden is'.

Een vuur dat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden. Lime is met zijn vriendin Charlotte buiten de stad gaan wonen. Ze droomden dat ze daar een handeltje in Peruviaanse poncho's op konden zetten. Dat plan mislukt, maar dankzij het geld van de ouders van Charlotte overleven ze. Lime heeft in de heuvels een groep verlopen eenzelvige landbouwers gevonden die op woensdagavond fantastische zelf geschreven muziek maken. Hillbillymuziek, origineel en ontroerend goed gespeeld. De muzikanten zijn stug en weinig spraakzaam, maar ze staan hem toe dat hij meespeelt. Hij ontdekt dat de zangeres, een goed in het vet zittende, maar mooie jongedame, de schrijfster van de songs is. Haar vader speelt ook mee. De enige keer dat hij overdag langs komt, is zij alleen. Hij verleidt haar. Als haar huisgenoten waaronder haar vader, thuiskomen van het werk op het land en hen ontdekken, roept hij dat hij van haar houdt. Op dat moment ontdekt hij dat de man waarvan hij dacht dat het haar vader was, haar echtgenoot is. Hij rent voor zijn leven en keert er nooit meer terug.

  • Nieuw

  • Reacties