De Wereldwijde Ratrace


De tijd drinkt,

zuipt ons

allen uiteindelijk,


leeg


JP

Arie C. Torcque Zaanen :
Ja Jan,.. de benenwagen, maar eehhhh .... als dat nou just de enig wagen is die niet 100% te vertrouwen is, en m'n vrouw wil niet in mijn auto rijden omdat hij te groot is (Dodge Magnum) en de Smart Roadstar is te klein dus wat moet ik er mee, inruilen voor een rollater is geen optie.

vrijdag 21 dec 2018

Jan Tak :
Dit is, voor de categorie 75 jaar, bij on niet anders. Maar een wijs man (of vrouw natuurlijk we discrimineren niet) weet eigenlijk zelf al wanneer het niet meer gaat en pakt de benenwagen.

donderdag 20 dec 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Goh, Jan,.. ik hou m'n hart vast,vandaag naar de Politie geweest om m'n rijbewijs te verlengen, nee, meneer u moet eerst een bewijs van goed gedrag bij u dokter halen, daar na nog even naar de oogarts en dan als afsluiter naar de zielenknijper om te zien of u geheugen nog wel helemaal klopt, op de vraag of ik niet langs de tandarts moest werd ik vernietigend aangekeken met de opmerking van "we zijn hier wel serieus bezig meneer,... nou ja als alles goed is heb ik er weer 10 jaar plezier van.

woensdag 19 dec 2018

Jan Tak :
"Arie: Nou niet lullen Jan, een paar keer, wil dat zeggen een paar keer per week?"

Waarom niet Arie, maar de laatste keer was ergens in het voorjaar, vanuit mijn "buitenverblijfje" in Zuid-Limburg was de Lidl op loopafstand maar inmiddels heb ik de tent daar verkocht gelijk met mijn auto.
Zonde man want het was de mooiste kar in NL maar opa krijgt wat minder zicht en moeders als privé chauffeur is ook een luxe.
Overigens was die Lidl daar qua presentatie niet ter vergelijken met die in R.dam zuid bovendien waar ik woon hebben ze een prachtige AH XL met alles wat maar nodig en overbodig is.
Maak je maar geen zorgen.

woensdag 19 dec 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Moet je wel doen zonder slok op, anders donder je van die paal af.....

woensdag 19 dec 2018

Jim Postma :
Je kan natuurlijk als gezond alternatief gaan 'Paaldansen.'

Zeer gezond voor lichaam en geest en ook nog geheel gratis...@@@

Take your pick!

dinsdag 18 dec 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Volgens mij(ik ben er ook een paar keer bij LIDL geweest jawel)

Nou niet lullen Jan, een paar keer, wil dat zeggen een paar keer per week, net als ik, voor 30 euries heb je een wagen vol en daar kan ik met vrouwtje de heleweek van eten en drinken, nou ja geen whiskey, brandy of wijn, maar toch....

dinsdag 18 dec 2018

Jan Tak :
Volgens mij(ik ben er ook een paar keer bij LIDL geweest jawel) verkopen ze in Nederland op alcoholische gebied alleen Duits bier en slobberwijn. In Duitsland hadden ze wel weer een goede Asbach Uralt.

Maar ach hoe je tijd ook ervaart, de huidige tijd wordt straks vanzelf "die goeie ouwe tijd

dinsdag 18 dec 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Nou dat gaat een geslurp worden na al die goedkope whiskey van Ldl (steletje leeglopers, of was het klap lopers)

maandag 17 dec 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties