Vaticaanstad


Wir haben das

nicht gewusst.


JPP

Arie C. Torcque Zaanen :
De indoctrinatie gaat van ouders op kinderen.

Na latiggevallen te zijn door 1 van die geloofsgenoten, heb ik het voorval aan m'n moeder verteld,... aaaaaaah,.. wat vertel je me nou, leugenaar en pats 2 draaien om m'n oren, en ik zal het maar niet tegen je vader vertellen, die is wel klaar met je. als ik het hem vertel laat hij je opnemen in een gesticht voor moeilijk opvoetbare kinderen,... tja zo ging dat 70 jaar geleden.....

woensdag 05 sep 2018

Jim Postma :
Stel je alleen eens voor, dat je de biecht is afgenomen van zo'n geile pedofiele priester (in duizendvoud) en ze hebben dus eeuwig de MACHT over je: zoals SATAN!

Bidden, zonder kerk, synagoge of welk altaar dan ook, doe je ALLEEN en in alle STILTE, naar je EENMALIGE SCHEPPER, GOD Almachtig (die zeker net als ons allen een NAAM heeft). Niet ALLAH dus, is slechts een verzamelnaam van GOD (en de duizenden godjes daar om heen).

Vanuit alle originele en oudkundige en met name in de Armeense geschriften (lang voor de profeet Mohammed) is de naam van God Almachtig (JAWEH oftewel Jehova, zie daarin ook de TORAH, het joodse bijbelse gedeelte (zoals het Eerste Geschift, Testament).

Wie dit veder nog wil ontkennen, vanuit Christenen, Moslims of Joden, kunnen met zijn allen de POT op!

Zoals wijlen mijn lieve grootmoeder Nel in al haar oprechtheid zei in haar kleine pensionnetje aan de Waalhaven na het 'Amen': 'Gooi de Pispot door de ramen!'
AMEN!@

dinsdag 04 sep 2018

Jan Tak :
HotNews:
Stef Blok reikt vandaag de "Mensenrechtentulp" uit aan de scheidende Hoge Commissaris voor de Mensenrechten Zeid Ra'ad Al Hussein. In de Kamer "the shit hits the fan" want meneer Hoessein schorste eerder een Zweedse diplomaat die kindermisbruik door "Franse vredestroepen" aan de kaak had gesteld en dat is in Nederland wel een lintje waard.
Gadverdegadver wat een wereld.

maandag 03 sep 2018

Jan Tak :
Atoombommetje? Is jouw God niet machtig om zelf de grote schoonmaak te houden? Want het houdt niet op bij de RK Kerk natuurlijk, kinderdagverblijven, padvinderij, sportverenigingen, potloodventers in speeltuinen etc. etc.

Ik kan mij herinneren vroege diverse malen op straat door zo'n kerel te zijn aangesproken, sommigen pakten gelijk je hand, maar gelukkig was ik wijs genoeg om mij er altijd uit te onttrekken. Als ik daar nu over terugdenk vraag ik mij af waarom ik het nimmer aan mijn ouders vertelde waarschijnlijk toch een puriteinse opvoeding?
Maar van die ene wulpse buurvrouw van de Spaansebocht mocht ik dan weer alleen fantaseren, niks handje pakken, tja het is oneerlijk verdeeld.

maandag 03 sep 2018

jim postma :
Volgens strafrecht-advocaat Jan Boone (AD, 3 september, heden) vindt dat de paus berecht moet worden vanwege grootschalig kindermisbruik door priesters. Boone: 'De paus staat aan het hoofd van een criminele organisatie'.
Wat kan je anders verwachten van deze eeuwenoude Satanskerk met aan het hoofd 'Satan' himself. (Wordt eens wakker, zie het Licht...).

Een klein atoombommetje gooien als het hele zooitje met kardinalen en al in Vaticaanstad in conclaaf zijn, zou nog een veel te goede straf voor hen allen zijn.
Totaal onschuldige kinderzielen verkrachten, c.q. zwaar mishandelen, is de allergrootste misdaad hier op Aarde. De Rechtspraak in deze is alleen aan de Almachtige, amen.
Waarvan akte!

maandag 03 sep 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
komt me bekend voor.....

vrijdag 31 aug 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Liever Turks dan Paaps..

(Door Geert-Jan Laan)

Tijdens de Nederlandse vrijheidstrijd, de 80-jarige oorlog dus, was een gevleugelde uitdrukking:,, Liever Turks dan Paaps.”Dat sloeg op de moslimbondgenoten in een land dat nu Turkije heet. In de strijd tegen de Spanjaarden was de sultan een belangrijke bondgenoot van de jonge Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. In de harem van de sultan bevinden zich ook een grote hoeveelheid, door Nederland geschonken, Delfts blauwe tegels en andere kunstvoorwerpen.

Nederland was ook het eerste westeuropese land dat het moslimrijk erkende. En ook de eerste staat die een eigen ambassade in de stad opende die toen nog Constantinopel heette.Op onze beurt namen we de Turkse tulpenbollen mee en ontwikkelden zo een handel die tot op de dag van vandaag vele honderden miljoenen euro's en dollars waard is geworden.

Nu is het natuurlijk niet zo dat onze strak en streng gereformeerde voorvaderen ook vijf keer per dag op een matje in de richting van Mecca bogen met de tekst :,,Allah is groot.”

En katholieken werden niet onthoofd of op de brandstapel geworpen, maar wanneer zij zich in hun schuilkerken een beetje rustig hielden dan was een ander nieuw woord van toepassing. Het werd “gedoogd”.

En ik weet ook wel dat wanneer ooit de moslimtroepen niet voor Wenen waren tegengehouden de kans groot zou zijn dat wij ook in hoofddoekjes en lange jurken gekleed zouden zijn, maar dat is allemaal niet gebeurd.

Dus hebben we vrijheid van godsdienst. En dus plaatst iemand die de moskee wil sluiten zich buiten de orde in dit land.

En dat zou ook moeten gelden voor een politieke partij die geen leden en geen gekozen aanvoerder heeft.

Een fors aantal jaren geleden toen de Arabische landen dankzij de sterk gestegen prijzen van ruwe olie vele miljarden hadden te verteren was ik op een Europees/Arabisch symposium in de Zwitserse stad Montreux. Aanwezig was ook een uit Ijmuiden afkomstige vishandelaar. Ik vroeg aan hem of hij de Arabieren wilde overhalen onze malse Hollandse nieuwe te kopen en te consumeren. Hij knikte ontkennend. ,,Nee, dat houdt niet lang in de woestijn.” Hij troonde me mee naar een aanpalende kroeg en liet me samenzweerderig een soort kompas zien met allemaal in het Arabische afgedrukte plaatsnamen van over de hele wereld. ,,Kijk,“sprak hij terwijl hij een plaats dicht bij Montreux opzocht. De kompasnaald verschoof en hij wees:,, Daar ligt Mecca. Want zo'n Arabier ligt niet graag met zijn reet in de richting van Allah. Ik heb het de Meccafinder genoemd. ” Ik vroeg hoeveel het moest kosten. ,, Ik heb het in Italie laten vergulden. Zeg maar vijf honderd dollar.”

Een paar dagen later meldde hij dat hij er al zo'n zestig had verkocht.

Opnieuw had de koopman gewonnen van de dominee.


  • Nieuw

  • Reacties