Vaticaanstad


Wir haben das

nicht gewusst.


JPP

Arie C. Torcque Zaanen :
De indoctrinatie gaat van ouders op kinderen.

Na latiggevallen te zijn door 1 van die geloofsgenoten, heb ik het voorval aan m'n moeder verteld,... aaaaaaah,.. wat vertel je me nou, leugenaar en pats 2 draaien om m'n oren, en ik zal het maar niet tegen je vader vertellen, die is wel klaar met je. als ik het hem vertel laat hij je opnemen in een gesticht voor moeilijk opvoetbare kinderen,... tja zo ging dat 70 jaar geleden.....

woensdag 05 sep 2018

Jim Postma :
Stel je alleen eens voor, dat je de biecht is afgenomen van zo'n geile pedofiele priester (in duizendvoud) en ze hebben dus eeuwig de MACHT over je: zoals SATAN!

Bidden, zonder kerk, synagoge of welk altaar dan ook, doe je ALLEEN en in alle STILTE, naar je EENMALIGE SCHEPPER, GOD Almachtig (die zeker net als ons allen een NAAM heeft). Niet ALLAH dus, is slechts een verzamelnaam van GOD (en de duizenden godjes daar om heen).

Vanuit alle originele en oudkundige en met name in de Armeense geschriften (lang voor de profeet Mohammed) is de naam van God Almachtig (JAWEH oftewel Jehova, zie daarin ook de TORAH, het joodse bijbelse gedeelte (zoals het Eerste Geschift, Testament).

Wie dit veder nog wil ontkennen, vanuit Christenen, Moslims of Joden, kunnen met zijn allen de POT op!

Zoals wijlen mijn lieve grootmoeder Nel in al haar oprechtheid zei in haar kleine pensionnetje aan de Waalhaven na het 'Amen': 'Gooi de Pispot door de ramen!'
AMEN!@

dinsdag 04 sep 2018

Jan Tak :
HotNews:
Stef Blok reikt vandaag de "Mensenrechtentulp" uit aan de scheidende Hoge Commissaris voor de Mensenrechten Zeid Ra'ad Al Hussein. In de Kamer "the shit hits the fan" want meneer Hoessein schorste eerder een Zweedse diplomaat die kindermisbruik door "Franse vredestroepen" aan de kaak had gesteld en dat is in Nederland wel een lintje waard.
Gadverdegadver wat een wereld.

maandag 03 sep 2018

Jan Tak :
Atoombommetje? Is jouw God niet machtig om zelf de grote schoonmaak te houden? Want het houdt niet op bij de RK Kerk natuurlijk, kinderdagverblijven, padvinderij, sportverenigingen, potloodventers in speeltuinen etc. etc.

Ik kan mij herinneren vroege diverse malen op straat door zo'n kerel te zijn aangesproken, sommigen pakten gelijk je hand, maar gelukkig was ik wijs genoeg om mij er altijd uit te onttrekken. Als ik daar nu over terugdenk vraag ik mij af waarom ik het nimmer aan mijn ouders vertelde waarschijnlijk toch een puriteinse opvoeding?
Maar van die ene wulpse buurvrouw van de Spaansebocht mocht ik dan weer alleen fantaseren, niks handje pakken, tja het is oneerlijk verdeeld.

maandag 03 sep 2018

jim postma :
Volgens strafrecht-advocaat Jan Boone (AD, 3 september, heden) vindt dat de paus berecht moet worden vanwege grootschalig kindermisbruik door priesters. Boone: 'De paus staat aan het hoofd van een criminele organisatie'.
Wat kan je anders verwachten van deze eeuwenoude Satanskerk met aan het hoofd 'Satan' himself. (Wordt eens wakker, zie het Licht...).

Een klein atoombommetje gooien als het hele zooitje met kardinalen en al in Vaticaanstad in conclaaf zijn, zou nog een veel te goede straf voor hen allen zijn.
Totaal onschuldige kinderzielen verkrachten, c.q. zwaar mishandelen, is de allergrootste misdaad hier op Aarde. De Rechtspraak in deze is alleen aan de Almachtige, amen.
Waarvan akte!

maandag 03 sep 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
komt me bekend voor.....

vrijdag 31 aug 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Who wants to live forever?


(Op vrijdag 1 februari 2019 publiceerden we deze kopstoot van Jim voor het eerst....)


Hier op ons aller planeet Moeder Aarde

heeft de hele en complete mensheid

op aarde maar één keus:

Or : We learn to live all together,

Or: We will all die together


Take your pick.

There will be absolutely no other way.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties