Plaats weddenschappen op de wedstrijden van morgen: Feyenoord kampioen?

(Volgens de Lotto zijn er toch nog hele verrassende voorspellingen gedaan als het gaat om de uitslagen. Onze krant Rotterdam Vandaag & Morgen wil hier op inhaken met de voorspellingen op onze site bij ‘reactie’.

Het gaat hier om de juiste voorspellingen van twee wedstrijden. Namelijk: Feyenoord – Heracles en Willem II – Ajax. Wie de voorspellingen van beide wedstrijden goed heeft voorspeld wordt door www.vandaagenmorgen.nl getrakteerd op een kwaliteitswhisky, een liter, Glenfiddich. Slechts een, anders moet er worden geloot. Iedere lezer van onze krant is welkom om mee te doen aan deze weddenschap. Lees nu verder de bevindingen in deze van de Lotto en de velen die reeds hebben ingezet.)

Zondag valt de beslissing in de Eredivisie. Wordt Feyenoord of toch Ajax kampioen van Nederland? De climax zal geweldig zijn. De aartsrivalen spelen op papier beiden een gemakkelijke wedstrijd.

Toch voorspellen Toto spelers het tegenovergestelde voor Feyenoord. Het vertrouwen in een goede afloop voor de Rotterdammers is na de nederlaag vorige week tegen Excelsior aanzienlijk gedaald. Voorspelden vorige week 90% van de Toto spelers een overwinning, en kampioenschap voor Feyenoord, deze week denkt slechts 52% van de Toto spelers dat Feyenoord de thuiswedstrijd tegen Heracles wint.

Feyenoord speelt zondag thuis tegen Heracles en kan bij winst het 19e kampioenschap in de clubhistorie pakken. Bij Toto voorspelt slechts 52% een overwinning voor Feyenoord. Een kleine 16% zet in op een gelijkspel. Een relatief grote groep (32%) voorspelt zelfs een overwinning voor Heracles in de Kuip die daarmee de play offs bereiken.

De huidige nummer 2 van de Eredivisie, Ajax, speelt een uitwedstrijd tegen Willem II. 84% van de Toto spelers voorspelt een overwinning voor de Ajacieden, tegenover 11% die de Tricolores zien winnen. 4% voorspelt een gelijkspel. Mocht Feyenoord punten laten liggen en Ajax winnen, zijn de Amsterdammers toch nog kampioen.

(‘Uw uitslagen en dus voorspellingen zien wij graag tegemoet onder dit verhaal bij reactie. Vergeet dus niet de twee aangekondigde wedstrijden juist te voorspellen.

Dus: Feyenoord – Heracles ( ). En dus: Willem II – Ajax ( ). Deadline zondag 14 mei aanstaande om 14.30 uur. Uitslag: maandag 15 mei aanstaande.’).

Rinus Vuik :
Hans moet wel 'met de helm'geboren zijn, maar het kan ook zo zijn dat hij die geen verstand heeft van hetgeen waarop gewed wordt, de grootste kans maakt. Gefeliciteerd Hans...ad fundum zou ik zeggen.

woensdag 17 mei 2017

jim Postma :
Sorry, rectificatie!

Zie net dus dat onze 'lucky' Hans Roodenburg voor nota bene de tweede keer in prognoses (eerst politiek en nu voetbal) heeft gewonnen.

Van harte gefeliciflapstaart Hans!

maandag 15 mei 2017

Jim Postma :
Feyenoord dus kampioen! En daar gaat het dus om.

Helaas deze keer geen prijswinnaar ven beide wedstrijden goed voorspeld.

De 'jackpot' blijft dus staan tot de volgende keer.

maandag 15 mei 2017

Bea van der Zouw-Nauta :
Feyenoord-Heracles 3 - 2
Willem II - Ajax 1 - 1

zondag 14 mei 2017

Hans Roodenburg :
Feyenoord-Heracles 3-1
Willem II- Ajax 1-3

zaterdag 13 mei 2017

Valentina Yelizarova :
Feyenoord-Heracles 2-1
WillemII-Ajax 1-3

zaterdag 13 mei 2017

Rinus Vuik :
Feyenoord-Heracles 4-0
WillemII-Ajax 1-2

zaterdag 13 mei 2017

Hennie van der Zouw :
Feyenoord - Heracles: 0 - 1

Willem II - Ajax: 0 - 1

zaterdag 13 mei 2017

jim postma :
Feyenoord - Heracles 2-2.

Willem II - Ajax 1-1

zaterdag 13 mei 2017

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Loopbaan


Rutte, onze grote premier in het klein,

wil niet zijn hele leven onze premier zijn.

Hij wil weg, hogerop,

naar de echte hoge top.


Ik laat zien: ‘Ik ben een ferme knaap.

Van mij komt heus geen broodje aap.

Vastberaden koers ik naar mijn nieuwe stek.

Ik heb een probleem. Er is geen plek.’


Geert-Jan Laan


  • Nieuw

  • Reacties