Dodelijk


Roken is dodelijk

Fijnstof is nog

dodelijker

JP

jim postma :
Nogmaals: drugs- en weedmaffia, zeker de harddrugsmaffia (coke en heroïne) zijn totaal andere maffia, dan de farmaceutische maffia. Twee totaal verschillende werelden, absoluut niet met elkaar vergelijkbaar.

Alleen dat in deze beide 'drugswerelden' wereldwijd biljoenen dollars of biljoenen euro's in omgaan. Waarmee weer oorlogen en wapenindustrieën worden gefinancierd.

Een corrupte wereldwijde bende met mysterieuze geldstromen, zelfs via 'ons' Vaticaan (De Vaticaanse Bank met Lucifer aan het grote roer). En zeer vaak buiten alle Belastingdiensten om, via zogenaamde 'Belastingparadijzen'.
Terwijl de grootste rest van deze prachtige mooie wereld sterft in armoede.
Louis Armstrong: 'Oh, what a beautifull World'...@@@

maandag 13 feb 2017

Jan Tak :
Daar hebben wij toch geen last van Hans, wel van dure medicijnen en onnodige behandelingen met dure apparatuur welke 2/3 van de tijd ongebruikt blijft. Welk ziekenhuis pakt eens de zorglogistiek aan?
Kunnen wij ons een garage voorstellen waar de chef-monteur uw auto beoordeeld en dan zegt komt u voor de reparatie maar over drie weken terug. Niemand natuurlijk maar van het ziekenhuis accepteren we het wel.
Handenvol van ons geld wordt er verkwist.

maandag 13 feb 2017

Hans Roodenburg :
De corruptie in NL zit thans vooral bij drugs- en wietmaffia. Daarover hoef je niet een reportage te maken. Dat doen anderen al genoeg.

maandag 13 feb 2017

Jan Tak :
Toen je de mogelijkheid had om het uit te zoeken hebben jij en je collega's het mooi af laten weten Jim.

Maar het is nooit te laat om je leven te beteren natuurlijk.
Citaat:
“Toen de maffia groot was in Amerika, kochten ze invloedrijke mensen om: politiecommissarissen, de burgemeester, iedereen. Dat doet de farmaceutische industrie ook. Het is een smerige bedrijfstak”, aldus wetenschapper Peter Gøtzsche.
Hij is wereldwijd bekend om zijn strijd tegen de farmaceutische industrie. Twintig jaar geleden richtte hij een netwerk op dat onderzoek doet naar de effecten van medicijnen. Hun belangrijkste conclusie? De farmaceutische industrie is corrupt."

http://brandpunt.kro-ncrv.nl/brandpunt/broadcasts/segment/712/

maandag 13 feb 2017

jim postma :
Ik geloof niet dat jullie mijn boodschap in deze met 'medische maffia' helemaal hebben begrepen.

Ik bedoelde hiermee de pharmaceutische industrie van pillenfabrieken (die mensen vaak nog zieker maken, afhankelijk, verslaafd, dan daarvoor: m.a.w. de kuur is nog erger dan de kwaal, heb ik talloze voorbeelden van en wie niet...@@@).

Dat ze dus een kankerpatiënt uitmelken voor 100.000 euro op jaarbasis met pillenkuren en nog eens pillenkuren, is te schandelijk en te schandalig voor woorden. Yes, indeed: medische maffia!

En hoe komt het nu dat je bijvoorbeeld in landen als Spanje (EU!!!) voor HETZELFDE geneesmiddel 2/3 minder betaald dan hier. Dus hier bijv. 10 euro per pillenset en in Spanje slechts drie euro.
Wie het weet, mag het zeggen!

zondag 12 feb 2017

Jeroen Waardenburg. :
H.Roodenburg is maar bezig met geld;buig vooral diep buigen voor afgod mammon;je zal wel gelukkig zijn met al dat klatergoud.

zondag 12 feb 2017

Hans Roodenburg :
Tot Jeroen ze zelf nodig heeft! Hij heeft zeker nooit medische hulp nodig gehad. Het gros komt nog niet eens aan een belastbaar inkomen van 40.000 euro. Slechts enkelingen zijn in de gezondheidszorg uit op eigen gewin. Wat dat betreft ken ik nog wel wat andere beroepen die daarop zeker uit zijn. Bovendien een specialist moet wél zeven tot tien jaar studeren. Dan mag je in dit land bovenmodaal verdienen. Niet exorbitant. Speciaal voor Jeroen 'buitengewoon' dus!

zondag 12 feb 2017

Jeroen Waardenburg. :
Neen..... de medische stand zijn lekkere jongens,de meesten zijn uit op eigen gewin.

zondag 12 feb 2017

Hans Roodenburg :
Om de medische wereld 'maffia' te noemen, gaat mij wel erg ver. Ze bestaan bij het feit om mensen beter of minder ziek te maken. Enkelingen zijn grootverdiener (met name specialisten) maar een leerling-verpleegkundige verdient het minimumloon of zelfs de helft daarvan. Een volleerde verpleegkundige (en dat zijn er vijfmaal zoveel dan het aantal specialisten) komt hooguit per maand aan de 2200 euro netto. Roken (mijn vader is aan de verslaving doodgegaan!) blijft natuurlijk het slechtste wat er is!

zondag 12 feb 2017

jim postma :
Milieumaffia, zure, gure regen?! Geloof het maar allemaal. Trouwens wie verdient er nu aan milieumaffia?

Wat te denken van de medische maffia? Geen woord dus. Honderdduizend euro per kankerpatiënt (onder meer door fijnstof, longkanker). Dat is pas handel, over de ruggen heen van duizenden doodzieke patiënten (mensen!).

Tel uit je winst!

zondag 12 feb 2017

Rob Timmer :
(fluister)... 'krimpenerwaard'' Jan.... sssst! Niet verder vertellen...

Straks moeten we er een hoge muur omheen zetten... :-)

zaterdag 11 feb 2017

Jan Tak :
Waarheen Rob? Trouwens iedere keer als Jim en Marcella ademen blijft er fijnstof in de longen achter welke deels via natuurlijke weg in het riool terecht zal komen.
Zo bekeken zijn het wandelende luchtfilters :-)

Overigens is een groot deel van de fijnstof gewoon zeezout en mineralen, sommige mensen geven een kapitaal uit om dit in een potje te kopen.

zaterdag 11 feb 2017

Jeroen Waardenburg. :
Waarom laten de mensen zich toch bang maken door de milieu mafia.

Vroeger was het zure regen o o heel NL zou een woestijn worden je hoort ze er niet meer over nu weer fijnstof; kunnen deze milieugekkies nier lekker buiten gaan spelen in het fijnstof wat er altijd is geweest, een natuurlijk gebeuren.

zaterdag 11 feb 2017

jim postma :
En dan te bedenken dat je de absolute hypocratie hebt van de zogenaamde 'Clean Air' CLUB, die alleen als NSB-ers (No Smoking Business) staan te waken als absolute verraders om een klein cafeetje aan te geven via de overheid omdat daar en daar nog wordt gerookt (200 jaar gastvrijheid, gewoonterecht). Maar op bijvoorbeeld ons Botlekgebied (met alle fijnstofuitlaat van dien), geen enkele van deze VALSE waakhonden te vinden.
Persoonlijk woon ik achter het Centraal Station, waar gedurende 24 uur per dag de stinkende dieseltreinen doorheen stromen!
Als ik elke dag wederom mijn autootje zou schoonmaken op de voorruit met een wit zakdoekje, is dat doekje elke dag weer ROETZWART. Wat wij dus met zijn allen ELKE DAG weer inademen.
Ongeveer zo'n acht sigaretten per dag. Terwijl ik hier zit te tikken, steek ik er nog eentje op...@@@ Om te genieten van deze totale hypocratie van 'Clean Air!'

zaterdag 11 feb 2017

Marcella Deen :
woningruil, prachtig monumentaal 6 kamer appartement uit 1939, hoekhuis, uitzicht op alles wat Rotterdam te bieden heeft,park, metro, winkels en wat nog meer om de hoek, nette straten, vrije sector, geen last tot op heden van minder bedeelden? en gratis long emfyseem.
Voor wat hoort wat en dan heb je ook niets.

vrijdag 10 feb 2017

Marcella Deen :
beste Hans, inmiddels zijn er veel meer snelwegen en huizen en of wegen langszij gebouwd, asbest had ook niemand van gehoord totdat, dus dat

vrijdag 10 feb 2017

Marcella Deen :
Ja Rob, in het SFG hebben zij mij gevraagd of ik vlakbij een snelweg woonde. Mijn longen vertoonde fijnstof aandoeningen, vandaar

vrijdag 10 feb 2017

Rob Timmer :
Marcella en Jim... SNEL VERHUIZEN richting Krimpenerwaard! Vlakbij en toch ver weg en schone lucht. Meestal... :-)

vrijdag 10 feb 2017

Rob Timmer :
Ik ben onmiddellijk 'in de materie' gedoken en moet tot mijn schaamte bekennen dat er meer over fijnstof in samenhang met longfuncties bekend is dan ik tot nu toe heb aangenomen en gelezen.

https://www.longfonds.nl/nieuws/fijnstof-verhoogt-kans-op-longkanker-met-20

vrijdag 10 feb 2017

jim postma :
Je leest kranten, beste Rob, je volgt het nieuws op radio- en tv, dan moet het je dus niet zijn ontgaan, dat het gehele Rijnmondgebied, waarin wij alle leven, het meest ongezonde gebied in geheel Nederland en waarschijnlijk zelfs in geheel Europa. Allerlei wetenschapsrapporten daarin zeggen daarin dat wij (Rotterdam-Rijnmond) drie tot vier jaar minder lang leven, dan bijvoorbeeld op de Veluwe.

Roken in deze blijft dodelijk, Fijnstof nog des te meer!

vrijdag 10 feb 2017

Rob Timmer :
Ik woon en werkte ook vele jaren (35 tot-nu-toe) onder de fijnstof-invloed van Rotjeknor Jim. Dus ik begrijp je reactie niet. Ik verbaasde mij over de medische vaststelling bij Marcella van 'fijnstoflongen'.
Ik ken de vaststelling van 'stoflongen' uit de mijnbouwperiode in het Limburgse en b.v. asbest, maar deze variant was mij nog niet bekend. Maar ik leer graag.

vrijdag 10 feb 2017

jim postma :
In dit geval beste Rob, je woont ver buiten Rotterdam, heb je makkelijk lullen over de ó zo schadelijke fijnstof in ons gehele woongebied.

Omdat je daar ietsje minder van inademt, leef je nog een jaartje langer, dan wij hier in ons aller vervuilde 'Rotjeknor'!

Van harte gefeliciteerd daarmee, beste Rob. Dus nog een jaartje meer trekken van onze 'ome Drees' en dan houdt het vanzelf ook weer op! Carpe Diem!!!

vrijdag 10 feb 2017

Hans Roodenburg :
Ik denk dat roken veel erger is. En dat zegt iemand die slechts 3 maanden op zijn 16e heeft gerookt. Over fijn stof hoorde je vroeger nooit. Wél dat iemand zich 'dood werkte'.

vrijdag 10 feb 2017

Rob Timmer :
Heeft een longarts in een ziekenhuis in Rotterdam letterlijk vastgesteld dat je longen 'minder functioneren door fijnstof'?
Dat is een belangrijke vaststelling Marcella.

vrijdag 10 feb 2017

marcella Deen :
Na jaren schone longfoto's heb ik sinds ik woon in Blijdorp, inmiddels al 18 jaar fijn stof longen. Dat konden zij zien in het ziekenhuis?!Toch een verschil blijkbaar tussen rokers longen en doorgangswegen longen.
Verhuizen???

vrijdag 10 feb 2017

jim postma :
Maar zeer zeker wel een zeer prettige, totaal 'relaxed', nog zekerder en nog prettiger met ons welbekende 'wijntje en trijntje'. Veel lachen, weinig huilen.

Ying en Yang!

woensdag 08 feb 2017

Rob Timmer :
Zo geformuleerd is roken dus een vorm van een bewust gekozen 'iets snellere levensbeëindiging'...?
(Ik kon even niet op de juiste benaming komen...:-) )

woensdag 08 feb 2017

jim postma :
Niet roken is ook dodelijk (met veel te veel stress), alleen duurt het lijden in dit leven ietsje langer...@@@

woensdag 08 feb 2017

Rob Timmer :
Kun je nagaan wat beiden tegelijk met je doet!

woensdag 08 feb 2017

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Loopbaan


Rutte, onze grote premier in het klein,

wil niet zijn hele leven onze premier zijn.

Hij wil weg, hogerop,

naar de echte hoge top.


Ik laat zien: ‘Ik ben een ferme knaap.

Van mij komt heus geen broodje aap.

Vastberaden koers ik naar mijn nieuwe stek.

Ik heb een probleem. Er is geen plek.’


Geert-Jan Laan


  • Nieuw

  • Reacties