Belofte

Belofte

Ik weet niet waar ik heenga
maar ik beloof
dat het niet saai zal zijn.

David Bowie (1947-2016)

Johannes :
Ach Rob, de mooiste verrassingen komen altijd onverwachts. Bovendien heeft H6 zelf ook kinderen op de wereld gezet. Maar zijn muziek hoor ik nog steeds graag, daarin zijn we het eens.
Mooie zondag gewenst:-)

zondag 31 jan 2016

roberto timero :
Ahhh... je gaat ervoor?!

zondag 31 jan 2016

Johannes :
Dit had je niet moeten zeggen :-}

zaterdag 30 jan 2016

roberto timero :
Mij geestelijk pijn doen is vrijwel onmogelijk...

En al helemaal niet met het aanprijzen of afkeuren van 'showstars'.


Of het moet het afkeuren van AH6 zijn... dan doe je me echt pijn!

zaterdag 30 jan 2016

Johannes :
Doe ik jullie erg veel pijn als ik zeg dat deze drugs snuivende androgyne belastingontduiker alleen maar geniaal was omdat hij de kunst verstond zich als "geniaal" te verkopen.

They say hey that's really something
They feel he should get some time
I say he should watch his ass
My friend don't listen to the crowd
They say 'Jump'
Got to believe somebody
Got to believe

https://www.youtube.com/watch?v=avJt0SQec0I

Bowie, ga erin mee en ik vertel u wie u bent :-)

zaterdag 30 jan 2016

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties