Belofte

Belofte

Ik weet niet waar ik heenga
maar ik beloof
dat het niet saai zal zijn.

David Bowie (1947-2016)

Johannes :
Ach Rob, de mooiste verrassingen komen altijd onverwachts. Bovendien heeft H6 zelf ook kinderen op de wereld gezet. Maar zijn muziek hoor ik nog steeds graag, daarin zijn we het eens.
Mooie zondag gewenst:-)

zondag 31 jan 2016

roberto timero :
Ahhh... je gaat ervoor?!

zondag 31 jan 2016

Johannes :
Dit had je niet moeten zeggen :-}

zaterdag 30 jan 2016

roberto timero :
Mij geestelijk pijn doen is vrijwel onmogelijk...

En al helemaal niet met het aanprijzen of afkeuren van 'showstars'.


Of het moet het afkeuren van AH6 zijn... dan doe je me echt pijn!

zaterdag 30 jan 2016

Johannes :
Doe ik jullie erg veel pijn als ik zeg dat deze drugs snuivende androgyne belastingontduiker alleen maar geniaal was omdat hij de kunst verstond zich als "geniaal" te verkopen.

They say hey that's really something
They feel he should get some time
I say he should watch his ass
My friend don't listen to the crowd
They say 'Jump'
Got to believe somebody
Got to believe

https://www.youtube.com/watch?v=avJt0SQec0I

Bowie, ga erin mee en ik vertel u wie u bent :-)

zaterdag 30 jan 2016

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Reïncarnatie


(door Ronald G)

Olivia Laing doet in haar boek ‘’Crudo’’ uit 2018 alsof ze Kathy Acker is. Olivia Laing schrijft fictie die over haarzelf gaat. Anderen noemen een dergelijke manier van schrijven wel autofictie. Ze schrijft in de derde persoon over zichzelf en noemt zichzelf naar de in 1997 overleden schrijfster Kathy Acker.

Laing schrijft als Kathy over de periode die vooraf gaat aan haar, Laing’s, huwelijk. Dat is geen fictie maar allemaal ''echte'' biografie in dagboek vorm, waarover ze doet of het fictie is. Ze mengt er observaties uit boeken van Acker doorheen. Ze schrijft bovendien in de traditie van John dos Passos en Döblin, met veel nieuwberichten – die nu twitterberichten zijn- tussendoor. Trump komt aan het woord, direct via Twitter, later in het boek Jacob Rees Mogg die op de Britse ontbijttelevisie verklaart dat hij van mening is dat abortus illegaal moet zijn ook na verkrachting.

Intussen vertelt de schrijfster ‘’Kathy, by which I mean I, was getting married. Kathy by which I mean I, had just got off a plane from New York. It was 19.45 on 13 May 2017”. Olivia Laing laat dus Kathy Acker reïncarneren in haar boek en in het literaire deel van haar leven. Dichterbij kan haast niet.


  • Nieuw

  • Reacties