Wilders uit’braak’

Wilders uit’braak’

‘Dit is een nep parlement’
is natuurlijk een rare uitspraak
voor een lid van het parlement

Maar ernstiger lijkt mij zijn uitspraak
dat Rutte 'bloed aan z’n handen heeft
als er in de komende jaren een aanslag
in Nederland zal plaatsvinden'

Rob Timmer

R.Sörensen :
Een parlement is een volksvertegenwoordiging. Merkwaardigerwijs is het woord volksvertegenwoordiger in politiek correcte kring een scheldwoord. Daar voelt men zich zeer verheven boven dat gewone volk, dat zowaar bezwaar maakt tegen de komst van duizenden gelukzoekers, die miljarden aan belastinggeld consumeren, dat voor onze eigen bevolking bedoeld is en die ons als dank “kafhir” minderwaardige ongelovigen vindt.
Geen land ter wereld, dat een moslim minderheid van meer dan 5% binnen haar grenzen heeft, kent rust en vrede. Logisch als je de moeite neemt je – zoals ik – verdiept in de grondslagen van deze religie c.q. politieke beweging.
Willens en wetens moslims onthalen, die onderweg al “Allah Akbar” roepen en christenen binnen hun gelederen discrimineren is meer dan naïef.
Begin eens met gewoon op Wikipedia het leven van hun profeet te lezen en vraag je daarna af of je mensen die hem als hun grote voorbeeld zien niet enigszins moet wantrouwen i.p.v. binnen je grenzen te halen.

maandag 21 sep 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties