Meer geld naar de zorg?

Meer geld naar De Zorg?

Stel dat de farmaceutische industrie
dit jaar vijfhonderd miljoen
meer winst maakte dan vorig jaar
kun je dan zeggen dat er dit jaar
vijfhonderd miljoen meer
naar De Zorg is gegaan?


Rob Timmer

jim peter postma :
Niet stel dat Rob, het is de keiharde waarheid. Gesproken over onderzoek-journalistiek. Hoe kan het nou dat de burgers in Spanje voor hetzelfde medicijn 2/3 minder betalen dan wij hier. En zo kan je nog een rondje om de EU-kerk gaan maken, over waarom hier DEZELFDE medicijnen stukken duurder zijn dan in andere EU-staten!

Wie verklaart dat en wie duikt hierin Volkskrant, NRC of Trouw. Een werkelijke eye-opener. Mij ontbreekt en met mij vele oudere collega's van RV&M om hier op onze oude dag nog in te duiken.
Maar voor de jongere dik betaalde collega's moet dit een 'must' zijn om hier voor dit hele volk opening van zaken te geven. En dan dit door dit kabinet en Tweede Kamer laten beantwoorden. Wat een 'scoop'zal dit worden.
Wordt wakker slachtoffers van deze medische maffia!

zaterdag 12 sep 2015

Wim :
De spijker op zijn kop Rob.
Kortom het zal de Zorg een zorg zijn.

zaterdag 12 sep 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties