Meer geld naar de zorg?

Meer geld naar De Zorg?

Stel dat de farmaceutische industrie
dit jaar vijfhonderd miljoen
meer winst maakte dan vorig jaar
kun je dan zeggen dat er dit jaar
vijfhonderd miljoen meer
naar De Zorg is gegaan?


Rob Timmer

jim peter postma :
Niet stel dat Rob, het is de keiharde waarheid. Gesproken over onderzoek-journalistiek. Hoe kan het nou dat de burgers in Spanje voor hetzelfde medicijn 2/3 minder betalen dan wij hier. En zo kan je nog een rondje om de EU-kerk gaan maken, over waarom hier DEZELFDE medicijnen stukken duurder zijn dan in andere EU-staten!

Wie verklaart dat en wie duikt hierin Volkskrant, NRC of Trouw. Een werkelijke eye-opener. Mij ontbreekt en met mij vele oudere collega's van RV&M om hier op onze oude dag nog in te duiken.
Maar voor de jongere dik betaalde collega's moet dit een 'must' zijn om hier voor dit hele volk opening van zaken te geven. En dan dit door dit kabinet en Tweede Kamer laten beantwoorden. Wat een 'scoop'zal dit worden.
Wordt wakker slachtoffers van deze medische maffia!

zaterdag 12 sep 2015

Wim :
De spijker op zijn kop Rob.
Kortom het zal de Zorg een zorg zijn.

zaterdag 12 sep 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Rotterdam, USAOns Rotterdam is niet het enige Rotterdam. Ook Amerika heeft zijn Rotterdam: een stadje in Schenectady County in de staat New York. Amerikanen kennen het verschil tussen ‘cities’ en de kleinere ‘towns’. Rotterdam is een town van zo’n 30.000 inwoners, op zo’n drie uur rijden van de stad New York.

The Daily Gazette is het lokale medium. Een onafhankelijk dagblad, in eigen beheer uitgegeven sinds 1884. Respect dus.

Wat gebeurde er afgelopen maand zoal in Rotterdam, USA? Niet veel, om eerlijk te zijn. Er woedde een brand waarbij twee brandweerlieden gewond raakten. Een wandelaar raakte met zijn hond te water in de Mohawk River. Een energieneutraal appartementencomplex werd geopend. Een man die zijn computer liet repareren werd ontmaskerd als verzamelaar van kinderporno. Nee, Rotterdam (USA) zou zo maar een rustige buitenwijk van Rotterdam (The Netherlands) kunnen zijn.

Maar je weet: het is Amerika, dus er moet iets zijn. Something bigger.

De achtertuinen dus. Die noemen ze daar de ‘rear yard’. Het incidentele bericht in onze lokale media dat er een vos is gesignaleerd in een Hillegersbergse tuin, heeft een Amerikaanse tegenhanger. De Daily Gazette meldt dat er een zwarte beer werd gesignaleerd in een boom in de rear yard van 1325 Lawn Avenue. De ‘fire brigade’ en de ‘state police’ gingen er meteen op af. De beer werd verdoofd en toen hij na enkele minuten stoned de boom uitgleed werd hij gevangen. Het bleek een vrouwtje van ruim 20 jaar oud en ze woog 175 pounds - 80 kilo. Ze raakte niet gewond en werd weer uitgezet in het wild. Zoals het hoort dus, heel beschaafd. De conclusie is duidelijk: Rotterdam, USA is een soort Hillegersberg. Maar dan bigger. Ofte wel: Hillegersberg, USA.

(door Kees Versteeg)

Met dank aan:
https://dailygazette.com/

Foto: ©wikipedia.org


  • Nieuw

  • Reacties