Bed, bad en brood: De oplossing!?

Bed, bad en brood: De oplossing!?

Het kabinet vecht 11 dagen
over ‘bed, bad en brood’
en komt met een compromis.
Uitgeprocedeerde asielzoekers
worden opgevangen
in vijf ‘uitzetsteden’.

Aboutaleb sprak gisteren
voor álle burgemeesters
van álle steden in Nederland.
,,In ónze stad slaapt
niemand onder een brug!’'

Met andere woorden; er is
nog steeds geen oplossing!


Rob Timmer

Johannes :
De Pauluskerk is inderdaad meer een illegalenopvang dan een echt geloofshuis, sommige illegalen daar zijn al meer dan 15 jaar in ons land.
Ik noem ze met nadruk illegalen ze hebben alle rechtsprocedures doorlopen en kwamen met de beste wil niet in aanmerking en ja dan is de consequentie dat je moet vertrekken. Nederland heeft alles gedaan om de heren ( want dames zijn er nauwelijks bij)voor een asiel in aanmerking te laten komen maar ze voldeden niet aan de eis, het zijn gelukszoeker soms verslaafd of geestelijk in de war.

Edoch het drama in de Middellandse Zee is van andere orde, hier zijn vluchtelingen, waaronder gezinnen met kindertjes in de val van Libische en Jordaanse criminelen getrapt.
Dit is een probleem voor de EU (kunnen ze eindelijk ook iets goed doen) Echter meer dan een veilige vluchthaven hoeven wij ze niet te bieden voorlopig kan de EU volstaan het opzetten van vluchteling dorpen. Binnen de EU zijn volop landen met ruimte en goedkope werkkrachten bijv. Roemenië, etc.
Nederland is vol!

vrijdag 24 apr 2015

Wim :
Wij leggen niks uit Ronald alleen ;dat meer dan 40% terug keren naar het land van ze thuis horen.Ze worden opgevangen met voorwaarden .we vangen je op maar je moet terug willen keren en dat vindt plaats.Is wel wat anders dan onder de roverhoofdman ds Visser.Dat nu een wat andere Sinte Pauluskerk als blijft dit buurthuis(want een echte kerk is het niet) een bezwaar.

Maar nog maar een keer als de wet zegt u moet weg terug naar uw land moet men ook terug zonder enige uitzondering. Dus wat er nu uit de koker is gekomen van de twee belangen groepen PvdA en VVD is een acte van politieke onmacht.Ze bezitten nog geen vijf minuten politieke moed.Maar welke partij heeft dat wel.

vrijdag 24 apr 2015

Sorensen :
Gen bed,geen brood en geen bad. Als de rechter vele uitspraken doet moet je opkrassen Terug, ticket en toedeledokie!
Iemand wordt in dit softe land niet zomaar uitgezet.Als zo,n D66 rechter ook maar een klein kansje ziet om een verblijfsvergunning te geven dan doet ze dat wel!
Wim. Het is de Pauluskerk! Protestanten geloven,dat het geven van genade aan Onze Lieve Heer is en dat de mens nooit kan weten of iemand genade heeft ontvangen. Met de toevoeging Sint suggereren onze Roomse vrienden, dat iemand de genade heeft ontvangen.
Zou jij dat ook even aan de iman op de hoek willen uitleggen Wim?

vrijdag 24 apr 2015

Wim :
Het is niet aan mij beste Rob om politiek te bedrijven hier en elders zowel links als rechts niet.

Maar laten wel wel wezen als de wet zegt u moet hier weg dan moet men weg.De oplossing zou wel is kunnen zijn het nieuwe beleid van de Sint Paulus Kerk Rotterdam althans onder groot voorbehoud hier neer geschreven.

Zet mij hier niet neer als koud en kil want je weet niet hoe ik er nou eigenlijk werkelijk over denk.Altijd eerst je eigen tuintje wieden voor dat je in andermans tuin aan de gang gaat ;niet doen.

donderdag 23 apr 2015

Rob Timmer :
Kijk eens aan. Wim heeft een oplossing voor het 'Bed, bad en brood-probleem'.

Jammer dat hij die oplossing weer niet met ons wil delen... :-(

Of misschien moeten we daar juist blij om zijn! :-)

donderdag 23 apr 2015

Wim :
Oplossing is er wel maar zonder de politieke partijen ook nu weer halfslachtigheid en geen echte beslissingen durven nemen.

Men moet voor al op blijven stemmen op de PvdA en VVD als je wilt dat dit land zijn ondergang tegemoet gaat.

Tel uit je winst.

donderdag 23 apr 2015

Johannes :
Die oplossing is er wel maar onze bejaarden verdommen het om hun flatjes te verlaten.

donderdag 23 apr 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties