Bed, bad en brood: De oplossing!?

Bed, bad en brood: De oplossing!?

Het kabinet vecht 11 dagen
over ‘bed, bad en brood’
en komt met een compromis.
Uitgeprocedeerde asielzoekers
worden opgevangen
in vijf ‘uitzetsteden’.

Aboutaleb sprak gisteren
voor álle burgemeesters
van álle steden in Nederland.
,,In ónze stad slaapt
niemand onder een brug!’'

Met andere woorden; er is
nog steeds geen oplossing!


Rob Timmer

Johannes :
De Pauluskerk is inderdaad meer een illegalenopvang dan een echt geloofshuis, sommige illegalen daar zijn al meer dan 15 jaar in ons land.
Ik noem ze met nadruk illegalen ze hebben alle rechtsprocedures doorlopen en kwamen met de beste wil niet in aanmerking en ja dan is de consequentie dat je moet vertrekken. Nederland heeft alles gedaan om de heren ( want dames zijn er nauwelijks bij)voor een asiel in aanmerking te laten komen maar ze voldeden niet aan de eis, het zijn gelukszoeker soms verslaafd of geestelijk in de war.

Edoch het drama in de Middellandse Zee is van andere orde, hier zijn vluchtelingen, waaronder gezinnen met kindertjes in de val van Libische en Jordaanse criminelen getrapt.
Dit is een probleem voor de EU (kunnen ze eindelijk ook iets goed doen) Echter meer dan een veilige vluchthaven hoeven wij ze niet te bieden voorlopig kan de EU volstaan het opzetten van vluchteling dorpen. Binnen de EU zijn volop landen met ruimte en goedkope werkkrachten bijv. Roemenië, etc.
Nederland is vol!

vrijdag 24 apr 2015

Wim :
Wij leggen niks uit Ronald alleen ;dat meer dan 40% terug keren naar het land van ze thuis horen.Ze worden opgevangen met voorwaarden .we vangen je op maar je moet terug willen keren en dat vindt plaats.Is wel wat anders dan onder de roverhoofdman ds Visser.Dat nu een wat andere Sinte Pauluskerk als blijft dit buurthuis(want een echte kerk is het niet) een bezwaar.

Maar nog maar een keer als de wet zegt u moet weg terug naar uw land moet men ook terug zonder enige uitzondering. Dus wat er nu uit de koker is gekomen van de twee belangen groepen PvdA en VVD is een acte van politieke onmacht.Ze bezitten nog geen vijf minuten politieke moed.Maar welke partij heeft dat wel.

vrijdag 24 apr 2015

Sorensen :
Gen bed,geen brood en geen bad. Als de rechter vele uitspraken doet moet je opkrassen Terug, ticket en toedeledokie!
Iemand wordt in dit softe land niet zomaar uitgezet.Als zo,n D66 rechter ook maar een klein kansje ziet om een verblijfsvergunning te geven dan doet ze dat wel!
Wim. Het is de Pauluskerk! Protestanten geloven,dat het geven van genade aan Onze Lieve Heer is en dat de mens nooit kan weten of iemand genade heeft ontvangen. Met de toevoeging Sint suggereren onze Roomse vrienden, dat iemand de genade heeft ontvangen.
Zou jij dat ook even aan de iman op de hoek willen uitleggen Wim?

vrijdag 24 apr 2015

Wim :
Het is niet aan mij beste Rob om politiek te bedrijven hier en elders zowel links als rechts niet.

Maar laten wel wel wezen als de wet zegt u moet hier weg dan moet men weg.De oplossing zou wel is kunnen zijn het nieuwe beleid van de Sint Paulus Kerk Rotterdam althans onder groot voorbehoud hier neer geschreven.

Zet mij hier niet neer als koud en kil want je weet niet hoe ik er nou eigenlijk werkelijk over denk.Altijd eerst je eigen tuintje wieden voor dat je in andermans tuin aan de gang gaat ;niet doen.

donderdag 23 apr 2015

Rob Timmer :
Kijk eens aan. Wim heeft een oplossing voor het 'Bed, bad en brood-probleem'.

Jammer dat hij die oplossing weer niet met ons wil delen... :-(

Of misschien moeten we daar juist blij om zijn! :-)

donderdag 23 apr 2015

Wim :
Oplossing is er wel maar zonder de politieke partijen ook nu weer halfslachtigheid en geen echte beslissingen durven nemen.

Men moet voor al op blijven stemmen op de PvdA en VVD als je wilt dat dit land zijn ondergang tegemoet gaat.

Tel uit je winst.

donderdag 23 apr 2015

Johannes :
Die oplossing is er wel maar onze bejaarden verdommen het om hun flatjes te verlaten.

donderdag 23 apr 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Rotterdam, USAOns Rotterdam is niet het enige Rotterdam. Ook Amerika heeft zijn Rotterdam: een stadje in Schenectady County in de staat New York. Amerikanen kennen het verschil tussen ‘cities’ en de kleinere ‘towns’. Rotterdam is een town van zo’n 30.000 inwoners, op zo’n drie uur rijden van de stad New York.

The Daily Gazette is het lokale medium. Een onafhankelijk dagblad, in eigen beheer uitgegeven sinds 1884. Respect dus.

Wat gebeurde er afgelopen maand zoal in Rotterdam, USA? Niet veel, om eerlijk te zijn. Er woedde een brand waarbij twee brandweerlieden gewond raakten. Een wandelaar raakte met zijn hond te water in de Mohawk River. Een energieneutraal appartementencomplex werd geopend. Een man die zijn computer liet repareren werd ontmaskerd als verzamelaar van kinderporno. Nee, Rotterdam (USA) zou zo maar een rustige buitenwijk van Rotterdam (The Netherlands) kunnen zijn.

Maar je weet: het is Amerika, dus er moet iets zijn. Something bigger.

De achtertuinen dus. Die noemen ze daar de ‘rear yard’. Het incidentele bericht in onze lokale media dat er een vos is gesignaleerd in een Hillegersbergse tuin, heeft een Amerikaanse tegenhanger. De Daily Gazette meldt dat er een zwarte beer werd gesignaleerd in een boom in de rear yard van 1325 Lawn Avenue. De ‘fire brigade’ en de ‘state police’ gingen er meteen op af. De beer werd verdoofd en toen hij na enkele minuten stoned de boom uitgleed werd hij gevangen. Het bleek een vrouwtje van ruim 20 jaar oud en ze woog 175 pounds - 80 kilo. Ze raakte niet gewond en werd weer uitgezet in het wild. Zoals het hoort dus, heel beschaafd. De conclusie is duidelijk: Rotterdam, USA is een soort Hillegersberg. Maar dan bigger. Ofte wel: Hillegersberg, USA.

(door Kees Versteeg)

Met dank aan:
https://dailygazette.com/

Foto: ©wikipedia.org


  • Nieuw

  • Reacties