Nationalisten aller landen…

Nationalisten aller landen…

Wilders spreekt in Duitsland
een veld vol nationalisten toe
‘WIJ zijn het Volk!’ roept Geert
naar 10.000 angstige Germanen

Is zijn partij nu eindelijk thuis?


Rob Timmer

Johannes :
In vijf regels Wilders, alle PVV'ers en het gehele Duitse volk beledigen, het is knap Rob.

maandag 20 apr 2015

R.Sörensen :
Dacht dat je zou stoppen?

Typische goedmens reactie. Als de feiten c.q. cijfers niet bevallen, dan vechten we de onderzoek method of de resultaten aan.

Aanpassen is: De taal leren, werk zoeken en je aan de regels houden.
Volgens Ruud Koopmans socioloog en hoogleraar migratie wetenschappen aan de Humbolt Universiteit in Berlijn is 63% van de moslims niet bereid dit te doen.
Voor je hem vertelt dat hij jokt: Hij is links! Net als Paul Scheffer trouwens.
Verder natuurlijk geen probleem als je er 315.000 onaangepasten bij krijgtper jaar in je land.
Langzaam komt de kentering en zien ook voormalig linkse wetenschappers, dat ze door hen zo bewonderde en hoog in geschatte "volksmassa's en de onderdrukte klasse van arbeiders alleen kunnen helpen door de waarheid te vertellen en maatregelen te nemen tegen immigratie.
Grenzen dicht en als de EU dat niet bevalt opstappen. Zwitserland en Noorwegen zijn geweldige landen zonder EU.

maandag 20 apr 2015

Rob Timmer :
Tsja... rechts gooit weer wat ongenuanceerde cijfertjes over de schutting en datzelfde rechts schiet heel voorspelbaar in een kramp.
Heeft Duitsland echt last van 500.000 immigranten per jaar? Hoeveel mensen verlaten Duitsland per jaar? Wat is aanpassen? Hoeveel onaangepaste burgers telde Duitsland de afgelopen jaren?
Wat kost het registreren en controleren van 'onaangepasten' en wat winnen ze bij het sluiten van grenzen?

Allemaal vragen... weg ermee!

zondag 19 apr 2015

Sorensen :
Gisteren in het nieuws. 500.000,- asielzoekers per jaar naar Duitsland. Grootste deel wenst uit religieuze redenen zich niet aan te passen. Als je dan zegt,dat dit fout gaat lopen wordt er weer lekker gegodwind.

zondag 19 apr 2015

Wim :
Over linkse propaganda zal jij alles wel weten Rob linkse schotschriften en zo want echt boeken leest links niet.

Maar goed nog maar een keer;een mens die slim is leest alles zeer zeker de schrijfsel van de tegenstanders.Maar als je niet opgevoed ben met boeken en boeken lezen ach ja hou het dan maar bij Sjors en Sjimmie.

zondag 19 apr 2015

Rob Timmer :
Propagandistische boeken lezen is ook niet slim, Wim! Vooral als je nog zoveel moet lezen... :-)

zaterdag 18 apr 2015

Wim :
Geen boeken lezen is niet zo slim.Hoe meer een mens leest hoe beter.
Maar goed deze discussie is weer een politiek spelletje geworden jammer.En altijd maar een oorlog er bij slepen die 70 jaar geleden plaats vond.

Men zou is na moeten gaan waarom mensen te hoop lopen en ze niet weg zetten als angsthazen want dat zijn ze integendeel,ze zijn wakker geworden voor de problemen van deze tijd en zo gek is dat niet.

zaterdag 18 apr 2015

Rob Timmer :
Beste Ronald, ik hoef geen boeken over de islam te lezen om mijn afschuw voor geloofsfanaten te voeden. Ik hoef ook geen boeken te lezen over politieke fanaten om mijn afkeer voor hun denkbeelden te voeden. Dat zit helemaal in mijn opvoeding van kort na de oorlog van (prima) ouders die het ultra-nationalisme (fascisme) verwoestend over Europa hebben zien trekken.

Laten we ophouden met andere namen te bedenken voor de aanleiding van die gruwelijke periode. Of nog gekker, die periode te vergoelijken door andere perioden in andere delen van de wereld als ook heel erg te bestempelen.

Hiermee wil ik mijn aandeel in deze discussie besluiten.

vrijdag 17 apr 2015

Sorensen :
Geert Wilders is naast mijn vriend ook de PVV, die ik vertegenwoordig in de senaat : Vandaar.
Ik heb bij mijn vorige reactie bewust het woord Untermenschen vermeden, omdat goedmens in optima forma grootgrondbezitter en socialist M. Van Dam dat woord vertaald gebruikte tegen Pim Fortuyn ; ook mee bevriend.
Mijn leerlingen vertelde ik altijd, dat als alle boeven eruit zouden zien als "de zware jongens" uit Donald Duck er geen misdaden werden gepleegd. Neem de moeite de onderzoeken betreffende islamieten in Europa en de rest van de wereld te lezen. Ter geruststelling ze zijn meestal van linkse onderzoekers. We zitten in 1937!

vrijdag 17 apr 2015

Rob Timmer :
We moeten ALLE ultra-nationalisten (dus fascisten) bestrijden. Zeker in eigen land. Zodra we in Nederland verblijvende IS-strijders (eerder geloofsfanaten dan fascisten) aan hun baardlengte of kleding kunnen herkennen moeten we beslist ingrijpen.

Verder heb ik nergens de bedoeling gehad iets over iemand te insinueren of grappige beschuldigingen aan iemands adres uit te spreken. (Op Wilders na.)

Mijn mening over nationalisme en helemaal over ultra-nationalisme is al tijden duidelijk!

vrijdag 17 apr 2015

Sorensen :
Ja natuurlijk gaat het door. Ik zal je illusteren waarom; waar je mij quasi grappig van beschuldigt.
Op zoek naar Lebensraum heeft een IS Ersatzgruppe al aan boord van hun scheepje de minderwaardigen overboord gegooid. Jij zal nooit kunnen zeggen:" Ich habe Ess nicht gewusst"

vrijdag 17 apr 2015

Rob Timmer :
Zie mijn reactie 'spraakverwarring'! Het gaat maar door!

vrijdag 17 apr 2015

Sorensen :
Robert
Neem aan dat je na je zoveelste nare yinsinuatie, die getuigt van groot historisch en politiek inzicht,even de moeite hebt genomen om Caïro conventie te googlen?
Wat denk je? Zouden Duitse fascisten of juist nationaal SOCIALiSTEN de universele rechten van de mens hebben erkend?

vrijdag 17 apr 2015

Wim :
Een mens die geestelijk gezond is heeft liefde voor eigen land stad en cultuur een verheffing naar het betere en het goede;hen die dat niet hebben zijn verraders van zichzelf en het land waar zij geboren zijn.

Dus Nationalist zijn zonder enig politiek oogmerk is een goede zaak en een in en aangeboren gegeven.

Ben trots op de Nederlandse Cultuur.

donderdag 16 apr 2015

Sorensen :
Communisme en fascisme zijn broer en zus! Zeker in de politieke praktijk.

Ik heb moeite om niet de schoolmeester te gaan uithangen,maar zal me beheersen.
Je vergeet in je opsomming antisemitisme ( Duitse variant fascisme) en politiek vooral tegen democratie. Dit omdat voor een fascist niet alle mensen gelijkwaardig zijn. Dat geldt ook voor het rechtssysteem. Sharia kent juridische ongelijkheid en alle landen van het Caïro akkoord onderschrijven dit.
Liefde voor eigen land en cultuur is heel logisch, maar wordt door goedmensen alleen van allochtonen geaccepteerd.

donderdag 16 apr 2015

Rob Timmer :
Om spraakverwarring te voorkomen!

Als ik het over 'nationalisme' heb bedoel ik:
Voorliefde voor het nationale, het eigen volk, het eigen land e.d. en (in ’t bijzonder) streven om al wat als nationaal beschouwd wordt te bevorderen en te accentueren, gepaard met een zekere afkeer voor het vreemde.

Als ik het over fascisme heb bedoel ik:
Een politiek systeem berustend op ultranationalistische, corporatistische, autoritaire en onverdraagzame (m.n. anticommunistische) beginselen.

donderdag 16 apr 2015

Sorensen :
Het is nogal simpel en misschien heel denigrerend naar onze Oosterburen, om protest tegen opkomend islamofascisme direkt in een volkomen verkeerd historisch daglicht te stellen. Liefde voor eigen cultuur Bach,Mozart,Kant,Luther, Einstein !is ook nationalisme. Het verzet tegen de islam is verzet tegen mensen , die hun eigen culturele waarden zo hoog achten, dat ze andersdenkenden voortdurend bedreigen via hun heilige boek en mondiaal problemen veroorzaken juist omdat ze weerzin tegen andere manieren van denken hebben. Weerzin die zo ver gaat dat we iedere dag weer mer gruweldaden in naam van het nieuwe fascisme worden geconfronteerd.
Struisvogels als jij moeten de onderzoeken van Koopmans Berlijn .,- links - lezen. Je wordt waarschijnlijk pas wakker als ze op je voordeur bonken!

donderdag 16 apr 2015

Rob Timmer :
Je opsomming van nationalistische gevoelens en uitingen is vrijwel volledig Ronald!
Nog 1 belangrijk punt ontbreekt... angst voor en weerzin tegen vreemdelingen.

Nederland heeft inderdaad altijd al zo'n 5 tot 8% nationalisten onder de bevolking gehad. Ik ben bang dat dat aantal de laatste jaren groeit. Vandaar mijn grote zorg.

donderdag 16 apr 2015

Sorensen :
Wat moeten die nationalisten dan gaan doen?
Zichzelf beter vinden dan anderen en daarom eigen regels hanteren? Vrouwen en homo,s discrimineren
Andersdenkenden mishandelen? Geweld verheerlijken?dociel luisteren naar leiders? Een massamoordenaar als voorbeeld zien? Mensen die van inzicht veranderen doden?

Volgens mij protesteren,die " nationalisten" daar tegen!
De nationalisten waar jij bang voor bent zijn er al heel lang. Je moet ze wel kunnen herkennen. Aan hun theorie, hun handelen en hun geschriften.

donderdag 16 apr 2015

Rob Timmer :
'Wegkijken'... tsja, dat woord wordt een beetje een dooddoener!

Het gaat erom WIE je heel goed in de gaten moet houden. Daarover verschillen we kennelijk van mening.

10.000 angstige nationalisten zijn voor mij een bijzonder angstaanjagend beeld! Er hoeft maar een leider op de staan om zo'n bende in beweging te brengen en dan is het leed niet te overzien.

woensdag 15 apr 2015

Wim :
Of het 10.000 angstige Germanen zijn is nog maar de vraag;ze kijken in ieder geval niet weg.

woensdag 15 apr 2015

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Rotterdam, Limpopo (Zuid-Afrika)

(door Kees Versteeg)Ons Rotterdam is niet het enige Rotterdam. In Zuid-Afrika zijn er liefst twee plaatsen die Rotterdam heten. Een in de Oost-Kaap provincie, de ander in Limpopo, het noordelijk deel van Zuid-Afrika. Het Rotterdam in de Oost-Kaap lijkt een plaatsje te zijn waar nauwelijks iets gebeurt. Het is zo onbeduidend dat het niet eens in de Afrikaanse Wikipedia voorkomt. Er is wel een Facebook-pagina over dit Kaapse gehucht aangemaakt, maar na het plaatsen van drie berichten is de maker opgehouden. Er vindt een Mountainbike evenement plaats op 31 augustus, voor wie er naartoe wil.


Rotterdam, Limpopo is heel andere koek. Wie Wikipedia ‘deursoekt’ vindt:


‘Rotterdam, Limpopo is 'n nedersetting in die ooste van die Limpopoprovinsie, Suid-Afrika. Dit val onder die beheer van die Groter Letaba Plaaslike Munisipaliteit wat onder die Mopani-distriksmunisipaliteit ressorteer.’


De ‘nedersetting’ telt minder dan 5.000 inwoners. Maar dat zegt niets over het geweld. Een nieuwsitem van SABC News op Youtube doet je huiveren. De volgende gebeurtenis vond al in 2016 plaats, maar iets zegt me dat eenzelfde geweld zich in de toekomst makkelijk kan herhalen.


Een aantal jongeren terroriseerden ouderen in Rotterdam. Nadat twee oudere vrouwen werden verkracht en beroofd, volgde er een lynchpartij met één dode. Het opgetrommelde volk duwde een brandende autoband om de nek van een 22-jarige man, om hem daarna te stenigen. Er staan gruwelijke foto’s van deze ‘mob justice’ op internet. Vijf huizen van medeverdachten werden in brand gestoken. De Zuid-Afrikaanse politie zegde toe een onderzoek in te stellen.foto:picluck.net

  • Nieuw

  • Reacties