Steun voor Wilders

Steun voor Wilders

De steun voor Geert komt onverwacht
Maar VS onderminister Victoria Nuland
En Kamerlid Wilders als kritische klant
lijken 't gebroederlijk te hebben bedacht

'Weg met dom en duur Europees gedoe'
Zij zeggen nu samen ‘fuck the e-joe

RTI

Zie voor meer Knipoogjes ook: www.janbooister.nl

Rob Timmer :
...ik word altijd een beetje huiverig bij enthousiasme over het ontstaan van 'een brede volksbeweging'. Heeft waarschijnlijk te maken met mijn even grote angst voor het ontstaan van massahysterie.
Als kind meed ik al samenscholingen en massaprotesten. Misschien heb ik iets tegen kuddes?

vrijdag 07 feb 2014

Wim :
Wij zouden zeggen weg met dat gekke Amerika.Maar hoe dan ook de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk wil zo snel mogelijk de EU verlaten en eruit;Geert Wilders is niet de enige.Bij de eerst volgende verkiezingen zal hij gaan regeren de grote schoonmaak is aanstaande ;het Nederlandse volk wacht daar al te lang op.

Oja voor de goede orde Wim is geheel partijloos en is van mening dat er geen politieke partijen zouden moeten bestaan het geeft alleen maar ellende.En laat de PVV nou geen partij zijn maar een brede volksbeweging.

vrijdag 07 feb 2014

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Rotterdam, USAOns Rotterdam is niet het enige Rotterdam. Ook Amerika heeft zijn Rotterdam: een stadje in Schenectady County in de staat New York. Amerikanen kennen het verschil tussen ‘cities’ en de kleinere ‘towns’. Rotterdam is een town van zo’n 30.000 inwoners, op zo’n drie uur rijden van de stad New York.

The Daily Gazette is het lokale medium. Een onafhankelijk dagblad, in eigen beheer uitgegeven sinds 1884. Respect dus.

Wat gebeurde er afgelopen maand zoal in Rotterdam, USA? Niet veel, om eerlijk te zijn. Er woedde een brand waarbij twee brandweerlieden gewond raakten. Een wandelaar raakte met zijn hond te water in de Mohawk River. Een energieneutraal appartementencomplex werd geopend. Een man die zijn computer liet repareren werd ontmaskerd als verzamelaar van kinderporno. Nee, Rotterdam (USA) zou zo maar een rustige buitenwijk van Rotterdam (The Netherlands) kunnen zijn.

Maar je weet: het is Amerika, dus er moet iets zijn. Something bigger.

De achtertuinen dus. Die noemen ze daar de ‘rear yard’. Het incidentele bericht in onze lokale media dat er een vos is gesignaleerd in een Hillegersbergse tuin, heeft een Amerikaanse tegenhanger. De Daily Gazette meldt dat er een zwarte beer werd gesignaleerd in een boom in de rear yard van 1325 Lawn Avenue. De ‘fire brigade’ en de ‘state police’ gingen er meteen op af. De beer werd verdoofd en toen hij na enkele minuten stoned de boom uitgleed werd hij gevangen. Het bleek een vrouwtje van ruim 20 jaar oud en ze woog 175 pounds - 80 kilo. Ze raakte niet gewond en werd weer uitgezet in het wild. Zoals het hoort dus, heel beschaafd. De conclusie is duidelijk: Rotterdam, USA is een soort Hillegersberg. Maar dan bigger. Ofte wel: Hillegersberg, USA.

(door Kees Versteeg)

Met dank aan:
https://dailygazette.com/

Foto: ©wikipedia.org


  • Nieuw

  • Reacties