Steun voor Wilders

Steun voor Wilders

De steun voor Geert komt onverwacht
Maar VS onderminister Victoria Nuland
En Kamerlid Wilders als kritische klant
lijken 't gebroederlijk te hebben bedacht

'Weg met dom en duur Europees gedoe'
Zij zeggen nu samen ‘fuck the e-joe

RTI

Zie voor meer Knipoogjes ook: www.janbooister.nl

Rob Timmer :
...ik word altijd een beetje huiverig bij enthousiasme over het ontstaan van 'een brede volksbeweging'. Heeft waarschijnlijk te maken met mijn even grote angst voor het ontstaan van massahysterie.
Als kind meed ik al samenscholingen en massaprotesten. Misschien heb ik iets tegen kuddes?

vrijdag 07 feb 2014

Wim :
Wij zouden zeggen weg met dat gekke Amerika.Maar hoe dan ook de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk wil zo snel mogelijk de EU verlaten en eruit;Geert Wilders is niet de enige.Bij de eerst volgende verkiezingen zal hij gaan regeren de grote schoonmaak is aanstaande ;het Nederlandse volk wacht daar al te lang op.

Oja voor de goede orde Wim is geheel partijloos en is van mening dat er geen politieke partijen zouden moeten bestaan het geeft alleen maar ellende.En laat de PVV nou geen partij zijn maar een brede volksbeweging.

vrijdag 07 feb 2014

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties