Leeszaal West: Literaire Maaltijd & Alek Dabrowski vertelt over dierenliefde in de literatuur

8316-leeszaal-west-literaire-maaltijd-alek-dabrowski-vertelt-over-dierenliefde-in-de-literatuur

(van de redactie)

Recensent, blogger en boekverkoper Alek Dabrowski vertelt op donderdag 3 oktober in Leeszaal West over schrijvers Frida Vogels, Koos van Zomeren en L.H. Wiener en hun dierenliefde.


Tijdens zijn lezing geeft hij inzicht in het werk van de drie verscholen grootheden uit de Nederlandse literatuur. Het zijn geen schrijvers die in het middelpunt van de literaire belangstelling staan. Frida Vogels geeft zelfs nooit interviews. Wat zij delen is hun liefde voor dieren, ieder op een eigen manier. Helaas hebben zij nog iets gemeen. De drie worden weinig gelezen, terwijl zij behoren tot de top van de Nederlandse literatuur.

Alvast inlezen? Bezoek dan de blog van Alek Dabrowski en lees zijn besprekingen van het werk van deze schrijvers: http://uitgelezenboeken.blogspot.com

De lezing begint om 19.00 uur en is gratis. Om 18 uur wordt een maaltijd geserveerd door De Wereldvrouwen.

Kosten € 7,50. Aanmelden kan (tot 1 dag tevoren) via mieke@quasi-modo.nl

www.leeszaalrotterdamwest.nl

www.facebook.com/leeszaalrotterdamwest

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties