Forum: Mobiliteit in de toekomst

7803-forum-mobiliteit-in-de-toekomst

NRW-Nederland forum “Visie mobiliteit 2050”

Hoe ziet mobiliteit er in de toekomst uit? Hoe kunnen wij het groeiende aantal mensen en goederen sneller, veiliger en milieuvriendelijker over de grens vervoeren? Het antwoord op deze vragen wordt besproken op het NRW-Nederland forum die op 16 januari op de vakbeurs InfraTech 2019 in Rotterdam plaatsvindt.

Tijdens het bilaterale forum "Visie mobiliteit 2050” georganiseerd door Rijkswaterstaat en de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) presenteren zich enkele toekomstgerichte infrastructuurprojecten uit Nederland en Noordrijn-Westfalen. Onder de genodigden zijn Cora van Nieuwenhuizen, minister van Verkeer en Waterstaat van Nederland, en Hendrik Wüst, minister van Verkeer van Noordrijn-Westfalen.Programma

12.00-12.05: Welkomstwoord Werner Schaurte-Küppers, voorzitter DNHK

12.05-12.30: Key Notes Cora van Nieuwenhuizen, Nederlandse minister van Infrastructuur en Waterstaat, en Hendrik Wüst, NRW minister van Verkeer

12.30-13.00: Presentatie van voorbeeldprojecten: Pieter van Ginneken, SmartwayZ.nl: “SmartwayZ.NL - een integrale aanpak voor mobiliteit en infrastructuur in Zuid-Nederland”; Dr.-Ing. Jens Ansorge, Straßen.NRW: “KoMoD - verkeersleiding en autonoom rijden in de regio Düsseldorf“; Henk Jansma, Rijkswaterstaat: “URSA MAJOR 2 - Verbetering internationale vrachtvervoer door smarte weginfrastructuur”

Het NRW-Nederland forum is te vinden op de stand van Rijkswaterstaat in hal 6 (stand 6.200). InfraTech is de belangrijkste infrastructuurbeurs van Nederland.

Website: www.dnhk.org/infratech
Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

The funny side of the moon

Neil deGrasse Tyson @neiltyson

Turns out, there never was a Man on the Moon, only a Woman in the Moon. And her name is Wilma.
  • Nieuw

  • Reacties