Kies het leukste restaurant

7859-kies-het-leukste-restaurant

Strijd restaurants in gemeente Rotterdam losgebrand

Vanaf vandaag kunnen de inwoners van de gemeente Rotterdam hun stem uitbrengen op het restaurant dat zij het leukste vinden in de gemeente Rotterdam.

"Bij het stemmen mogen gasten van de restaurants cijfers geven voor zaken als prijs/kwaliteitverhouding, de menukaart en klantvriendelijkheid. Voor deelnemende restaurants levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en nieuwe gasten op", aldus Kim Meeuwissen van Vote Company dat de verkiezing samen met de vakkbladen Horeca Vizier en Gastronomie organiseert.


Het restaurant dat gemeentewinnaar wordt kan zich op 15 april aanstaande laten huldigen en op de foto met Miss Nederland tijdens een Award Festival voor alle gemeentewinnaars van Nederland.

Restaurants in de gemeente Rotterdam kunnen zich nog gratis aanmelden voor de verkiezing via www.restaurantverkiezing.nl

Mark . Sakloo. :
Gewoon lekker Rotterdams, Eetcafe De dijk, Oostplein.
Gewoon lekker eten zonder gezeur.

donderdag 07 feb 2019

Ronald Sörensen :
Is Indonesia.

Leukste restaurant is m.i. De Steek aan de Lusthofstraat 2a.
En de Pijp natuurlijk niet te vergeten

donderdag 07 feb 2019

Arie C. Torcque Zaanen :
Het was op de eerste verdieping, en ik weet echt niet meer waar het precies was.

vrijdag 01 feb 2019

Rinus Vuik :
Het zou ook Restaurant Indonesia aan het Roodezand geweest kunnen zijn!

vrijdag 01 feb 2019

Jan Tak :
Zo als jij het beschrijft Arie denk ik toch aan Asian Glories in de Leeuwenstraat
-achter de V&D- maar ook voor mij is dit lang geleden.

woensdag 30 jan 2019

Arie C. Torcque Zaanen :
Voor mij het leukste maar tevens beste Restaurant in 010 is een Indo restaurant naam en straat ben ik vergeten, (zijstraat van de Hoogstraat ???) maar de reisttafel was geweldig en het bedienend personeel topklasse. ik was daar met een paar Spaanse vrienden in de tijd dat Freek de Jonge (een buiten echtelijke zoon van Theo Thijsse) een show had in het Luxor theater, bij binnenkomst werden we verwelkomt door de chef met een speciaal plaatsje bij het raam meneel de Jonge het eerste drankje was van het huis meneel de Jonge. zelfs met naar het toilet gaan kwam de chef achter me aan om te vragen of alles naar wens was meneel de Jonge, als we er nog aan terug denken liggen we nog in een deuk en als ik de colegas tegen kom vragen ze nog steeds of alles in orde is meneel de Jonge.

woensdag 30 jan 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Rotterdam, Limpopo (Zuid-Afrika)

(door Kees Versteeg)Ons Rotterdam is niet het enige Rotterdam. In Zuid-Afrika zijn er liefst twee plaatsen die Rotterdam heten. Een in de Oost-Kaap provincie, de ander in Limpopo, het noordelijk deel van Zuid-Afrika. Het Rotterdam in de Oost-Kaap lijkt een plaatsje te zijn waar nauwelijks iets gebeurt. Het is zo onbeduidend dat het niet eens in de Afrikaanse Wikipedia voorkomt. Er is wel een Facebook-pagina over dit Kaapse gehucht aangemaakt, maar na het plaatsen van drie berichten is de maker opgehouden. Er vindt een Mountainbike evenement plaats op 31 augustus, voor wie er naartoe wil.


Rotterdam, Limpopo is heel andere koek. Wie Wikipedia ‘deursoekt’ vindt:


‘Rotterdam, Limpopo is 'n nedersetting in die ooste van die Limpopoprovinsie, Suid-Afrika. Dit val onder die beheer van die Groter Letaba Plaaslike Munisipaliteit wat onder die Mopani-distriksmunisipaliteit ressorteer.’


De ‘nedersetting’ telt minder dan 5.000 inwoners. Maar dat zegt niets over het geweld. Een nieuwsitem van SABC News op Youtube doet je huiveren. De volgende gebeurtenis vond al in 2016 plaats, maar iets zegt me dat eenzelfde geweld zich in de toekomst makkelijk kan herhalen.


Een aantal jongeren terroriseerden ouderen in Rotterdam. Nadat twee oudere vrouwen werden verkracht en beroofd, volgde er een lynchpartij met één dode. Het opgetrommelde volk duwde een brandende autoband om de nek van een 22-jarige man, om hem daarna te stenigen. Er staan gruwelijke foto’s van deze ‘mob justice’ op internet. Vijf huizen van medeverdachten werden in brand gestoken. De Zuid-Afrikaanse politie zegde toe een onderzoek in te stellen.foto:picluck.net

  • Nieuw

  • Reacties