Kies het leukste restaurant

7859-kies-het-leukste-restaurant

Strijd restaurants in gemeente Rotterdam losgebrand

Vanaf vandaag kunnen de inwoners van de gemeente Rotterdam hun stem uitbrengen op het restaurant dat zij het leukste vinden in de gemeente Rotterdam.

"Bij het stemmen mogen gasten van de restaurants cijfers geven voor zaken als prijs/kwaliteitverhouding, de menukaart en klantvriendelijkheid. Voor deelnemende restaurants levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en nieuwe gasten op", aldus Kim Meeuwissen van Vote Company dat de verkiezing samen met de vakkbladen Horeca Vizier en Gastronomie organiseert.


Het restaurant dat gemeentewinnaar wordt kan zich op 15 april aanstaande laten huldigen en op de foto met Miss Nederland tijdens een Award Festival voor alle gemeentewinnaars van Nederland.

Restaurants in de gemeente Rotterdam kunnen zich nog gratis aanmelden voor de verkiezing via www.restaurantverkiezing.nl

Mark . Sakloo. :
Gewoon lekker Rotterdams, Eetcafe De dijk, Oostplein.
Gewoon lekker eten zonder gezeur.

donderdag 07 feb 2019

Ronald Sörensen :
Is Indonesia.

Leukste restaurant is m.i. De Steek aan de Lusthofstraat 2a.
En de Pijp natuurlijk niet te vergeten

donderdag 07 feb 2019

Arie C. Torcque Zaanen :
Het was op de eerste verdieping, en ik weet echt niet meer waar het precies was.

vrijdag 01 feb 2019

Rinus Vuik :
Het zou ook Restaurant Indonesia aan het Roodezand geweest kunnen zijn!

vrijdag 01 feb 2019

Jan Tak :
Zo als jij het beschrijft Arie denk ik toch aan Asian Glories in de Leeuwenstraat
-achter de V&D- maar ook voor mij is dit lang geleden.

woensdag 30 jan 2019

Arie C. Torcque Zaanen :
Voor mij het leukste maar tevens beste Restaurant in 010 is een Indo restaurant naam en straat ben ik vergeten, (zijstraat van de Hoogstraat ???) maar de reisttafel was geweldig en het bedienend personeel topklasse. ik was daar met een paar Spaanse vrienden in de tijd dat Freek de Jonge (een buiten echtelijke zoon van Theo Thijsse) een show had in het Luxor theater, bij binnenkomst werden we verwelkomt door de chef met een speciaal plaatsje bij het raam meneel de Jonge het eerste drankje was van het huis meneel de Jonge. zelfs met naar het toilet gaan kwam de chef achter me aan om te vragen of alles naar wens was meneel de Jonge, als we er nog aan terug denken liggen we nog in een deuk en als ik de colegas tegen kom vragen ze nog steeds of alles in orde is meneel de Jonge.

woensdag 30 jan 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties